Bildirim
11.Sınıfım Ne Olmak İstediğimi Bilmiyorum

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Adam ol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Astronot ol.
La biz ne bilecez ne olmak istediğini bizim dersimiz başımızdan aşkın
ben 12yim bende bilmiyorum -
Dostum önce ilgini çeken dersleri belirle, sonra o derslerin ön planda olabileceği bölümleri araştır bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: paytak pire
Adam ol
aynen, ben ne adamlar gördüm üzerinde elbise yok,ben ne elbiseler gördüm için de adam yok -
quote:
Orijinalden alıntı: xxlunch
quote:
Adam ol
aynen, ben ne adamlar gördüm üzerinde elbise yok,ben ne elbiseler gördüm için de adam yok
Üstünde adam olmayan elbise gördüm de üstünde elbise olmayan adam görmedim şükür
quote:
quote:
quote:
Adam ol
aynen, ben ne adamlar gördüm üzerinde elbise yok,ben ne elbiseler gördüm için de adam yok
Üstünde adam olmayan elbise gördüm de üstünde elbise olmayan adam görmedim şükür
yine fazlasın buralara
-
quote:
quote:
quote:
Adam ol
-
Tıp veya elektrik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X