Şimdi Ara

11.Sınıf YGS Çalışmaya Başlayacaklar Gelsin [TECRÜBELİLER KONUYA BEKLENİYOR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
13
Favori
2.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    11.Sınıfım ve önümüzdeki hafta sınavlarım bitiyor.
    Şuana kadar 11.sınıfın konularında pek sıkıntı yaşamadım fakat dersane sınavlarında YGS genellikle kötü oluyor.
    Hedefleri olan birisiyim ve önümüzdeki hafta YGS ağırlıklı çalışmaya başlamayı düşünüyorum.Amaç seneye olan yükümü azaltmak.11.sınıfla beraber en fazla 4 dersi çalışabileceğimi düşünüyorum.
    Ben ikisini coğrafya ve geometri olarak düşündüm diğer 2 sayısal derse henüz karar vermedim.Eminim benim gibi birçok arkadaş daha vardır.
    Tecrübeli arkadaşlardan hangi derse çalışmalıyız,nasıl bir sistem izlemeliyiz gibi konularda yardım bekliyorum.

Şu derse çalışabilirsin dedikten sonra o dersle ilgili konu anlatımlı ve soru bankası olmak üzere kaynak kitap önerirseniz sevinirim.
    Şuan konuları ne kadar hatırlayabilirim veya hatırlayamam emin değilim fakat çok basit bana faydası olmayan ya da çok zor olup başlayamadan bıktıracak bir kitap istemiyorum.Şimdiden yardım edecek herkese teşekkür ederim.

Edit:Sayisalim.

16 OCAK 2014'te çalışmaya başlıyorum.Sene bitmeden bitirmeye çalışacağım dersler:
    quote:

Kimya [Konu Anlt. Simya,Soru Bankası Güvender.]
    Geometri [GÜVENDER SORU BANKASI.]
    Mat. [Fem Soru Bankası]

Arkadaşlar kendi çapımda bir program hazırladım.Düzenli bir şekilde ilerlemem için faydası olabileceğini düşünüyorum.
    Programı 16 ocakta başlayıp haziranın başlarında sona eriyor.Uzun sürmesinin sebebi 11.sınıf olmam her 3 dersten 1'er konuyu 10 günde bitirmeyi amaçlıyorum.
    11.sınıfla beraber 2 baba ders olan geometri ve matematiği bitirmiş olacağım.Yanlarına bir de kimya gibi YGS türünde zorlamayacak bir ders ekledim.
    Kendi çapımda Excel'de bir program hazırladım.Konuları 2014 YGS'ye göre Meb'in sitesinden aldım.

HAZIRLADIĞIM PROGRAM: http://i.hizliresim.com/wbg7Z0.png

TÜM KİTAPLARI ALDIM.

Her dersten konu bitirdikçe editlerim bu mesajı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal K. -- 12 Ocak 2014; 12:15:10 >

• Tıpatıp aynı durumdayız takipteyimhocam hedef neresi sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: heysem19

Tıpatıp aynı durumdayız takipteyimhocam hedef neresi sizin.

ODTÜ Makina Mühendisliği hedefim.Sizin ki neresi?

Bu arada konu tutarsa 11.sınıflar YGS konusu olarak kullanabiliriz burayı.
  • haklsın bende 11.sınıfım ve şuan durumum kötü deneme sınavlarnda netler çok yuksek değil ve ygs-lys ortak sınavdan 250 aldım. Dershaneye gitmeyi düşünüyorum ama bu yılın haziranında kapanıyor diye duydum ??

Nasıl bir çalışma yolu izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.

Orijinalden alıntı: ogzcndyr

haklsın bende 11.sınıfım ve şuan durumum kötü deneme sınavlarnda netler çok yuksek değil ve ygs-lys ortak sınavdan 250 aldım. Dershaneye gitmeyi düşünüyorum ama bu yılın haziranında kapanıyor diye duydum ??

Nasıl bir çalışma yolu izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.

Dersaneler bu sene kapatılmıyor.Seneye de açık olacak.

netlerim bu durumda özge %90 herkesin öyle..
  • Ygsye başlasan bile okullar başlayınca kesinlikle yarım kalacak çünkü sınav haftasında 11. sınıf tekrarı bile yapılmıyor.Bizim okulun durumu da ortada.Bir dönem sınavlara hazırlanarak geçiyor.LYS akarr...

Dershanede matematik ygs görüyoruzda yine bir şeyler oluştu gerçi.

Bende Coğrafya Tarih ve Fiziği halletmeyi düşünüyorum bakalım.

• bende ygsden 250 yi geçemiyorum 11. sınıfım 11.sınıf denemlerinde genellikle Edebiyat 30 sorudan 2 yanlış Dil Anlatım 30 sorudan 4 yanlış matematik 5 dogru 3 yanlış 22 boş geometride aynı şekil tarih coğrafya taş çatlasa 5 yanlış sayılsalları halletmem lazım

takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baroncan1 -- 11 Ocak 2014; 16:28:29 >
  • Benimde haftaya bitiyor sinavlar. Yarin dersaneden simetrileri aliyorum. 1 ay+ 15 tatillik surecte bu seneki eksik kaldigim konulari bitirip, cozemedigim testleri cozucem. Ygs mat temeli olusturucam.

Edit: Ygs 83 net yapmistim sene basinda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1C7B11D00 -- 11 Ocak 2014; 16:31:20 >

Orijinalden alıntı: Gustavo Fring

Ygsye başlasan bile okullar başlayınca kesinlikle yarım kalacak çünkü sınav haftasında 11. sınıf tekrarı bile yapılmıyor.Bizim okulun durumu da ortada.Bir dönem sınavlara hazırlanarak geçiyor.LYS akarr...

Hangi okul?

11.Sınıf YGS Çalışmaya Başlayacaklar Gelsin [TECRÜBELİLER KONUYA BEKLENİYOR]

takipteyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRunner -- 11 Ocak 2014; 17:00:45 >
    Night gathers, and now my watch begins. It shall not end until my death. I shall wear no crown and win no glory. I shall live and die at my post. I am the sword in darkness. I am the watcher on the walls. I am the fire that burns against the cold, the light that brings dawn, the horn that wakes the sleepers, the shield that guards the realms of men. I pledge my life and honor to the Night's Watch, for this night and all the nights to come.
  • Durum aynı, benimde hedef yüksek. 15 tatilde sadece ygs matematik çalışmayı düşünüyorum ama tam ne yapacağım bende çözemedim :)
  • Benim planım da tatilin ilk haftası mat1den özel ders alıcam her gün, gelişebildiği kadar artık ikinci hafta da okulda her gün deneme olucak deneme sonrası da konu anlatımı+soru çözümü şeklinde onlara katılıcam evde kendim de fizik çalışmayı düşüyorum iki konu bitse bile kardır yani

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.