Şimdi Ara

11.sınıf kitap tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar matematik kimya fizik ve biyoloji için konu anlatımlı kitap alacağım
    Soru Bankası okul verecek gerekirse ekstra alırım
    Gerçekten Yardımınız ihtiyacım var kafam çok karışık
    Bu arada seviye olarak fen lisesindeyim ama zor kitap çözemez seviye çok yukarda değil hedef tip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up yardım

• Sa bende 11im alıntıla reis

• Ben su an 12. Sinifim ve mfci degilim o yuzden sadece matematik kitabi onerebilirim. 11. sinif karekok soru bankasi guzeldir, biraz zor bir kitaptir ama o sorulari ugrasip cozmeye deger.

• Bana da konu anlatımlı kitap lazım
    UP

• Matematik için Karekök matematik soru bankası ve Apotemi trigonometri fasikülü kesin alınması gerekenler.
    Konu anlatımlı olarak ders, defter, ders kitabı ve internet yeterli oluyor aslında.

Bir de öneri vereyim, 11'de YGS çalışanlardan olma. Okul derslerini iyi çalış yazın 11'in tekrarı ve YGS için yeterli zamanın olacak. 12'de yeni konulara başlayacaksın. Yani 11. sınıf konuları için 11'de öğrendiğinle kalacaksın YGS ve 12 çalışırken 11'e zaman bulamayacaksın sınav yılında. Marttan sonra 11'in konularını bir kez daha tekrar edersin LYS'ye de hazır olursun.
  • Yalmavuz kullanıcısına yanıt
    Hocam bütün ygs konuları değilde mesela ygs matematiğini tüm yıla yayarak bitirmiş tanıdıklarım var ve çok işlerine yaradı.12 yazına matematikte eksiklerle girmek beni bunaltacağı için şimdiden başladım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11mf

Hocam bütün ygs konuları değilde mesela ygs matematiğini tüm yıla yayarak bitirmiş tanıdıklarım var ve çok işlerine yaradı.12 yazına matematikte eksiklerle girmek beni bunaltacağı için şimdiden başladım.

Temel varsa yani sayılar, mutlak değer, üslüler, köklüler, denklem, eşitsizlik, denklem kurma gibi konuları 11. sınıf matematiğine yetecek kadar biliyorsanız çalışmanıza gerek yok.
    Onun yerine 11'deki diğer derslere ağırlık verip karne notunu yüksek tutmak daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.