Şimdi Ara

11. Sınıf ile Ayt kitapları arasındaki fark nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 11 im. Ayt kitaplarını çözüyorum ama herkes 11 çözüyor. Aralarındaki fark nedir?Bilen biri varsa lütfen yeşillendirsin

• upotemi
  • Milen miri uok mu miladerim
  • konusal olarak fark yok da 11.sınıf kitaplarında test sayısı çok ve daha kolay oluyordu. aytlerde ise az ve hızlı zorlaşacan testler olur. Ama ayt kitabı çözmek daha iyidir. 11.sınıf kitabk vakit kaybettirebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğerize D kullanıcısına yanıt
    Hocam test sayısı fazla ise 11 de mantıklı olur ama zaten 1 konuyu 4 ayt soru bankasından tarıyorum. Korkum acaba bu bana negatif dönecek mi diye korkuyorum
  • Uppps bilen biri yok mu forum ahalisi
  • 11. sınıf kitapları 11. sınıfa yöneliktir fizikte vs boş boş işlem hesaplama soruları olur ayt kitapları daha yoruma dayalı sınava hazırlayan kitaplar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CakaCaka C kullanıcısına yanıt
    Yani ayt çözmek daha mantıklı o zaman çünkü sınav notlarım zaten yüksek, Full 11 kasıyorum. Siz olsanız hangisini çözerdiniz?
    Hocam demeyi unuttum açığa geçtim yani okul sınavı derdim yok. 11 yazılıya hazırlıyorsa ayt den devam edeyim o zaman
  • Açık lise sınavları hakkında bilgim yok ayt kitaplarından hazırlanırsan o işlemli sorulardan uzak kalırsın sınavda öyle sorarlarsa elin ayağın dolanır o yüzden net bir şey söyleyemem

Hocam siz benim yerimde olsanız 11 den mi çalışırdınız ayt den mi?
  • Sen 11sin sanırım 11sen 11den çalışmak daha mantıklı bence.

Tamam hocam 11i bitirdim yeniden soru bankası kasıyorum. Sene içinde ayt kastım. 11 kitabı alıp onu kasmaya başlıyım şimdi.Teşekkürler.
  • updullah
  • Bizim zamanda(2018) 11. sınıf kitapları gereksiz zor oluyodu ayt daha kolay oluyodu şuan bilemiyorum. Çok farketmez ama sanırım istediğini çöz
  • mecvr kullanıcısına yanıt
    Fasiküllerle götürmeye karar verdim hem işleme alışırım hem yks ye zaten çok zamanım var
  • bende 11im çözdüğün kaynağa bağlı 11 de zor kaynaklar çözmüştüm ayt soru bankalarıyla aynı tarz sorular soru sayısı daha fazla
  • Fuow kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi kaynaklar üşenmezsen yazabilir misin?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.