Şimdi Ara

11.Sınıf Eşit Ağırlık Eczacılık ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar şuan düz lisede 11.sınıf eşit ağırlık bölümündeyim. Matematik temelim zayıf çalışmalara başladım fakat net olarak hangi bölümü istediğimi tam olarak kararlaştırmış değilim. Hukuk ve eczacılık bölümleri arasında gidip geliyorum. Şimdi benim sorum ise 3 yıldır fizik kimya biyoloji görmeyen matematik temeli zayıf olan birisi sayısalda başarılı olabilir mi ? Eczacılığın puanı da hayli yüksek ne yapmalıyım sayısaldan girersem nasıl bir yol izlemeyelim ? Dershaneye gidiyorum rehberlikçi ile konuştum dershanede sayısal bölümüne geçebilirmişim sizce ne yapmalıyım?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eşit Ağırlıktan Eczacı Olunur mu?

Eşit ağırlık öğrencileri, üniversite sınavında Eşit Ağırlık puan türü ile başarılı olarak Eczacılık Fakültesine girebilirler. Eşit ağırlıkta eczacılık bölümü mevcuttur ve eşit ağırlık öğrencileri bu bölümü tercih edebilirler.

Eczacılık Fakültesi, beş yıllık bir lisans programıdır. Bu programın sonunda öğrenciler eczacılık eşit ağırlıktan olur mu sorusunun cevabını alarak eczacı unvanını kazanırlar.

Eczacılar, ilaçların üretimi, dağıtımı ve kullanımı konusunda uzmanlaşmış sağlık profesyonelleridir. İlaçların etkileri, yan etkileri ve kullanım alanları hakkında bilgi sahibi olurlar. Ayrıca hastalara ilaç danışmanlığı ve ilaç etkileşimlerini kontrol etme gibi hizmetler sunarlar.

Eğer Eşit Ağırlık puan türüne sahipseniz ve sağlıkla ilgileniyorsanız, Eczacılık Fakültesi sizin için uygun bir seçenek olabilir. Bu bölümden mezun olarak eczacı olma yolunda ilerleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Eczacılık istiyorsun sayılsal derslere agırlık vermen gerek bir yandanda okulda coğrafya tarih görceksin çok zor eşit ağırlıktan ama çalışırsan neden olmasın
  • Cevabın için teşekkür ederim. Peki okulda sayısal bölümüne geçersem geçen senelerin fen derslerini alttan mı almış oluyorum nasıl oluyor ?
  • önemli değil ama çalışırsan olmucak şey değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.