Şimdi Ara

11 saat ders çalışan kız ölmüş læ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tıpta uzmanlık sınavına hazırlanan Merve hayatını kaybetti

Tıpta uzmanlık sınavına hazırlanan Merve Şengil, 11 saat hiç kalkmadan ders çalıştığı için hayatını kaybetti.

24 yaşındaki Merve’nin ölüm nedeni bacak damarlarında oluşan kan pıhtısının akciğere ulaşması (akciğer embolisi) olduğu açıklandı.

Merve hareketsiz ’11 saat’ kurbanı

Tıpta uzmanlık sınavına hazırlanan Merve, 11 saat hareket etmeden ders çalışınca akciğer embolisine kurban gitti....

Merve Şengil, çocukluk hayalini gerçekleştirdi. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni kazandı. Mayıs 2008 tarihinde mezun olup, beyaz önlüğünü giydi. Cerrahpaşa’da göreve başlayan Merve, Tıpta Uzmanlık Sınavı’ndan başarıyla geçip, cerrah olmak istiyordu. Hiç durmadan ders çalışan Merve, gece aniden fenalaştı.

Pıhtı akciğere ulaştı

24 yaşındaki Merve, hastaneye kaldırıldı. Merve için 45 dakika boyunca çaba harcandı, ancak kurtarılamadı. Adli Tıp Kurumu’ndan çıkan otopsi raporu ise Merve’nin 11 saat boyunca hareket etmeden ders çalışmasının kurbanı olduğunu ortaya çıkardı. Rapora göre; bacak damarlarında oluşan kan pıhtısı akciğere ulaştı buna bağlı olarak da genç doktor, yaşama veda etti.

• Gençlik şuan derste onu unuttuk

bizde 24 saat pc ama ölmüyoz

üzüldüm bea onca emek sıkıntı doktor olacaktı yavuklusuna varacaktı önce ana babasına bakacaktı falan filan
    Samsung 250GB + 500GB 860 EVO SSD // Samsung 500GB + 1TB 970 EVO SSD // WD Black 1TB
    Fractal Design Define S2 // Corsair H115i Platinum // Arctic P14 PWM x 4 // Asus ROG STRIX 750W 80+ Gold FM
    Asus TUF GAMING VG259Q 25" 144Hz // BenQ XL2411Z 24" 144Hz
    Steelseries Apex PRO TKL // Razer Deathadder Elite // FiiO E10K DAC/AMP // Sennheiser G4ME ONE
  • çok yazık olmuş... nasıl hırs yaptıysa artık. kim bilir ne hayalleri vardı. Allah rahmet eylesin.
    Daha Fazla Göster
  • Ya Aslında Üzüldüm Ama.

Hiç Yalan Söylemeyim Baskın Olan duygum Sevinç

Sırf Bunun Gibiler Yüzünden Daha Lise 2 De Dersaneye Gidiiyoruz Yok Günlük Şu Kadar Çalışıcan Yok Şöyle Yok Böyle Hayatıını Yaşamayıp Derslere Adarlarsa Böyle Tık Giderler Geride Bomboş Yaşadığı Bir Hayat Kalır.

Gerçekden Üzülüyorum Ama Böyle Hayatı Bir Köşeye Atıp Kendilerini At Yarışcısı Zannedenler Yüzünden Bizide Öyle Yapmaya Çalışıyorlar Bu Yüzden Kendime Hakim Olamadım.Ne Derseniz Diyin.

Steam ID: kaan0zer
    BlackOps Nick : Tony Almeida
    BC2 Nick : Matthew.
    TDU2 Nick: Kaan
  • Ben 11 Dk oturup öSS Derdi Yapmıyorum
    Ama Gerçekten Üzücü Birşey O Kadar Emek Bir Anda Gitti .....!

Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.
    Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur.

• quote:

Orjinalden alıntı: LizOzOM

Ya Aslında Üzüldüm Ama.

Hiç Yalan Söylemeyim Baskın Olan duygum Sevinç

Sırf Bunun Gibiler Yüzünden Daha Lise 2 De Dersaneye Gidiiyoruz Yok Günlük Şu Kadar Çalışıcan Yok Şöyle Yok Böyle Hayatıını Yaşamayıp Derslere Adarlarsa Böyle Tık Giderler Geride Bomboş Yaşadığı Bir Hayat Kalır.

Gerçekden Üzülüyorum Ama Böyle Hayatı Bir Köşeye Atıp Kendilerini At Yarışcısı Zannedenler Yüzünden Bizide Öyle Yapmaya Çalışıyorlar Bu Yüzden Kendime Hakim Olamadım.Ne Derseniz Diyin.

bu nasıl bi yorum ya??

senin bi hedefin, hırsın yoksa bu senin sorunun. belki sen çok rahat bir yaşam sürüyorsundur ama o kızın o sınavı vermesinden başka çaresi yoktur belki. ne biliyorsun?

ayrıca hayatında hiç TUS sınavına girmemişsin konuşuyorsun. ben de girmedim ama yakınlarımdan iyi biliyorum. ne öss ne kpss hiçbirine benzemez... bu sınavı veremezsen adın sadece doktor olur ama aldığın maaş asgari ücretin biraz üstünde olur ancak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 18 Şubat 2009; 12:09:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.