Şimdi Ara

11 Olsaydim... Yapardim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 480 puanli bir anadolu lisesinde okuyorum.Ilk 2 sene yattim,guzel bi lise hayati yasadim ama bu sene iyi kotu calismaya basladim.Onerileriniz vs varsa gelin sohbet edelim,konusalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yine yatardım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm zamanımı ders çalışarak geçirirdim tembellik yapıp kitap okuyacağıma.

• 11 isen tavsiyem bu yilki 11.sinif kimya konularini cok iyi calisman kimya 11 icin guzel bir de sb bitir simdi ne iyidir sen daha iyi bilirsin , okul ortalamani yuksek tutup matematik 1 kismini yaza kadar bitirip fizike gecmen fizik de yaz sonuna kadar 9-10-11 konularini cok iyi kavra , ogretmenini adeta somur , yazin limit ve tureve guzelce basla okulda anlatildiginda cok daha iyi anlarsin trigonometri cok uzerinde dur geometri her gun 3 test cozmeye calis , kendine guzel bir de kutuphane bul

Benim 11im pek iyi degildi bunlari 12 de yaptim mezun olarak kazandim

• Zombi gibi dershaneye gidip gelmiştim, ödevleri umursamamıştım, dersi dinlememiştim. O kadar pişmanım ki. Şimdi 11 olsam TYT Matematik ve Geometriyi tamamen halleder, 11 Kimyası, 11 Fiziği ve ayriyetten Trigonometriye sıkı sıkına sarılır, onların yanında 9-10 Fiziği çalışırdım. Yazın da Biyolojiyi halleder Eylül-Ekim'de LYS başlardım. YGS konularını da denemeler ile hallederdim.
  • 11 olsaydım Behzattan tyt matı hallederdim her gün 1 -2saat ayırarak,geodan da 1 kitap bitirirdim . Yazın da Türkçe + mat2yi hallederdim

• Okuldaki zorunlu derslere kalıp etütlere metütlere katılmadan Behzat kaf 1-2 çözerdim. Lidibu ygs fizikleri de bitirebilirdim. İnternetteki eğitimi geç fark ettim eğer erken fark etseydim yazın ygs bitmiş okul açılır açılmaz lys'lere başlamış olabilirdim. Belki yaz tatili başladığında ygs çalışmalarım bitmiş olabilirdi. Malum geçmiş dönemlerdeki ygs lys türkiye birincisi olan birisi 2013 diye hatırlıyorum 11. sınıfın 15 tatilinde ygs'yi bitirmiş. Ayrıca 11. sınıf matematik konularını içeren kaf 3'ü de çözebilirdim belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siliniz
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hamitsevergebey kullanıcısına yanıt
    aynen bu arkadaşın dedikleirne katılıyor okul eğitim sistemi=çöp interaktif eğitim sistemi çok gelişiyor yakında herkes acıga geçicek
  • ben 11. sınıf olsayım (eğer sıfır isem) ilk önce şenol hoca yanında birey gelişm a'yı çözer sonra hocalara geldik veya matakademiden calısır birey gelişim b'yi çözer sonra kaflara abanırdım tabi bu arada da geo çalışırdım artık sıralamayı belirleyen etmen mat değil geo + önüme gelen tüm problem tarzı soruları çözmeye calısırdım ah ulan 11. sınıfta iken böyle kaynaklardan haberim olsaydı suan tüm denemlerin içinden geçiyordum
    fizik için lidibu
    kimya için kimyaözel
    biyo için selin hoca
    yı kullanırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcoyun -- 26 Ocak 2018; 0:3:30 >
  • 2. dönem fen mat 11 her gün çalış yarımşar saat
    hafta sonları ve istediğinde ekstra geometri 9-10 fizik mat bak
    mf4 654
  • NEYMAR-JR kullanıcısına yanıt
    9-10 kimya, biyolojisi ve türkçe için de tavsiye verebilir misin Ne zaman çalışmaya başlayıp ne zaman bitirmeliyiz sence

• 90capcanberk 9 kullanıcısına yanıt
    hoca mf 4 te 654. müydünüz ?
  • Açığa geçerdim amk okul ,hayatımı karartti psikolojimi bozdu

• Fene bulaşmak gibi bir saçmalık yapmazdım.

Kendimi kasmadan yaz sonuna kadar rahatça mat geo bitirir, yaz tatilinin keyfini çıkarırdım.

Sene içinde de kalan dersleri kasmadan bitirirdim.

• Problem paragraf ve geometri çözerdim hergün
  • ... Yapardim kismi kişiden kişiye değişiyor fakat herkes için geçerli olan bir eylem var. Aklini fikrini elini kolunu yani bedenini çaliştiğin derse odaklamak ve çalişmak.

• YGS mat kitabı bitirirdim veya geometri. Yazında bir kursa gidip mat fiz geo görürdüm. Kurs bitince okullar açılana kadar feni hallederdim.

• 11 olsam ayt yi hallederdim tyt halledilir bir de paso bilgisayar oynardım 10 saat falan cunku cok uzluyorum.

• Şuandan itibaren günde en az 4 saat falan mat geo çalışırdım. Zaten iyi kötü temelin vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcoyun

ben 11. sınıf olsayım (eğer sıfır isem) ilk önce şenol hoca yanında birey gelişm a'yı çözer sonra hocalara geldik veya matakademiden calısır birey gelişim b'yi çözer sonra kaflara abanırdım tabi bu arada da geo çalışırdım artık sıralamayı belirleyen etmen mat değil geo + önüme gelen tüm problem tarzı soruları çözmeye calısırdım ah ulan 11. sınıfta iken böyle kaynaklardan haberim olsaydı suan tüm denemlerin içinden geçiyordum
    fizik için lidibu
    kimya için kimyaözel
    biyo için selin hoca
    yı kullanırdım

Su an okulda tam trigonometrideyiz,fizikte de enerji is guc ikisini de cok saglam tutmak istiyorum hangi internet kaynagini onerirsiniz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.