Şimdi Ara

11 mi TYT mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11 matematik ve kimyayı günü gününe geçirmiştim yani az bir tekrara halledebilirim, fiziği kötü geçirdim biyolojide ise sınav vakti sınava çalıştım. Sizce 11 konularına tekrardan mı bakayım çalışayım sıkı yoksa tyt matematik geometri ve paragrafı sıkıca çalışmaya başlayayım mı? Bu arada temelim yok denebilir sadece işlem yeteneğim iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu sene 11 i halletsen bile seneye tyt ve 12. sınıf konuları ile boğuşurken unutacaksın, özellikle 11. sınıf Biyoloji bilgileri su gibi dökülüp gidecek kafandan. TYT konusunda öyle çok unutma problemi falan yaşamazsın çünkü unutulacak bir şey yok. TYT Türkçe paragraf ağırlıklı konusu yok, TYT Matematik işlem ve problem ağırlıklı konusu yok, TYT Felsefe ve TYT Din - Tarih zaten %90 paragraf sorusu. Kısaca 11. sınıf çalışsan bile unutacaksın, onun yerine TYT 'de temel kaslarını geliştirmeye çalış bence. Mesala geometrinin ve tyt matematiğin içinden geç, bol paragraf çöz. Bu sınav satranç ise tyt matematik vezirdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A2BEF0E31

Bu sene 11 i halletsen bile seneye tyt ve 12. sınıf konuları ile boğuşurken unutacaksın, özellikle 11. sınıf Biyoloji bilgileri su gibi dökülüp gidecek kafandan. TYT konusunda öyle çok unutma problemi falan yaşamazsın çünkü unutulacak bir şey yok. TYT Türkçe paragraf ağırlıklı konusu yok, TYT Matematik işlem ve problem ağırlıklı konusu yok, TYT Felsefe ve TYT Din - Tarih zaten %90 paragraf sorusu. Kısaca 11. sınıf çalışsan bile unutacaksın, onun yerine TYT 'de temel kaslarını geliştirmeye çalış bence. Mesala geometrinin ve tyt matematiğin içinden geç, bol paragraf çöz. Bu sınav satranç ise tyt matematik vezirdir.
    Ayrıca yazın da tyt fen bitirirsin. 12. Sınıfa geçtiğin zaman Geometri + TYT Matematik + TYT Fen alanlarında uzmanlaşmış olarak gireceksin, AYT Çalışmak için o kadar zamanın olacak ki. Ben bu sınavı kazanan kimi gördüysem 11. sınıfı iyi değerlendirmiş oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayda ayt biter mi
    7 yıl önce açıldı
    Mat 1 mi Zor Mat 2 mi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.