Şimdi Ara

1080ti için 7600k yeterlimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BTF 1 de kasıyor diye bu ekran kartını aldım(ASUS GeForce GTX1080 ROG STRIX GAMING 8GB 11GBPS GDDR5X 256Bit DX12 Ekran Kartı) BTF 1 yine kasıyor 1080ti alsam i5 7600k rahat beslermi bu ekran kartını darbogaz olmadan .

• Senin yerinde olsam en az 8600K alırdım artık 4 çekirdekli işlemcilerin zamanı geçiyor bence. ( Ki Intel bile 6 çekirdekli işlemci çıkarmaya başladı) 7700K halen güzel bir işlemci ama şu saatten sonra 7600K alınmamalı bence.
  • 1080'de battlefield 1 nasıl kasar ya?

4k mı oynuyorsun?

Millet gtx 980 ile 100 fps'de oynuyor. 4k değil tabiki 1080p.

Ayrıca sistemi hiç oyundayken analiz etmediniz mi, battlefield serileri her zaman yüksek işlemci ihtiyacı olan bir oyundur oyundayken işlemci kullanımını kontrol ederseniz sonuca ulaşırsınız, büyük ihtimalle işlemciniz darboğaz oluşturuyor.
  • ram yetmıyor dedıler rami degıstırdım ekran kartını degıstırdım 7600k yetersızmı kalıyor btf 1 için sıfırdan kurdugum sıstemı sureklı bunun ıcın degıstırıyorum.8700k z270f anarta takılıyormu yoksa yenı anakartmı almam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

1080'de battlefield 1 nasıl kasar ya?

4k mı oynuyorsun?

Ayrıca sistemi hiç oyundayken analiz etmediniz mi, battlefield serileri her zaman yüksek işlemci ihtiyacı olan bir oyundur oyundayken işlemci kullanımını kontrol ederseniz sonuca ulaşırsınız, büyük ihtimalle işlemciniz darboğaz oluşturuyor.

oyunu 1080p de oynuyorum takılma ve kasmalar oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waxpayne

quote:

4k mı oynuyorsun?

8700k z270f anarta takılıyormu yoksa yenı anakartmı almam lazım

Takılmaz, z370 anakart ister.

Siz işlemci kullanımına bir göz atın, oyundayken sol tarafta cpu kullanımı sıcaklığı v.s v.s gösteren uygulamalar var onları kurup oyuna girin kasma olduğundaki kullanım değerlerine bir bakın olayı anlarsınız, büyük ihtimalle işlemci darboğaz oluşturuyor.

1080'in bf1'de 1080p'de kasmasına imkan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 1 Kasım 2017; 16:8:16 >

• quote:

quote:

4k mı oynuyorsun?

oyunu 1080p de oynuyorum takılma ve kasmalar oluyor.

dostum bu donanimla 1080p de takılmalar yasiyorsan sisteminde başka problemler olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

4k mı oynuyorsun?

8700k z270f anarta takılıyormu yoksa yenı anakartmı almam lazım

Takılmaz, z370 anakart ister.

Siz işlemci kullanımına bir göz atın, oyundayken sol tarafta cpu kullanımı sıcaklığı v.s v.s gösteren uygulamalar var onları kurup oyuna girin kasma olduğundaki kullanım değerlerine bir bakın olayı anlarsınız, büyük ihtimalle işlemci darboğaz oluşturuyor.

1080'in bf1'de 1080p'de kasmasına imkan yok.

İşlemci : Intel Core i5 7600K 3.8 Ghz 6 MB 1151
    Anakart: Asus Z270F ROG Strix Gaming 3866 Mhz(OC) 1151p ATX
    Ram: G.Skill TridentZ 16 GB DDR-4 F4-3600C15D-16GTZ
    Hdd: WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
    İşlemci sogutucu:CORSAIR HYDRO SERİSİ™ H115i SIVI SOĞUTMA
    Ekran Kartı : ASUS GeForce GTX1080-O8G ROG STRIX GAMING 8GB 11GBPS GDDR5X 256Bit DX12 Ekran Kartı
    Psu : XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 600W GÜÇ KAYNAĞI
    Monitör: AOC 24" G2460PF 1ms 144Hz Full HD HDMI DVI VGA FreeSync GAMING MONİTÖR
    İşletim Sistemi : Windows 10 Pro Orjinal
    Kasa : Silverstone Primera Series PM01-RGB Sistemim bu şekilde oyun içindeki degerlerde bu.
    1080ti için 7600k yeterlimi1080ti için 7600k yeterlimi

• Görüldüğü üzere cpu kullanımı yüzde yüz.

İşlemci darboğaz oluşturuyor, hafiften oc yapabilirsiniz bir süre idare edebilir, yine sıkıntı yaratırsa işlemci upgrade şart, geçebileceğiniz işlemci 7700k olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Görüldüğü üzere cpu kullanımı yüzde yüz.

İşlemci darboğaz oluşturuyor, hafiften oc yapabilirsiniz bir süre idare edebilir, yine sıkıntı yaratırsa işlemci upgrade şart, geçebileceğiniz işlemci 7700k olur.

pek anlamam bu işlerden tavsıye uzeıne sureklı parça degiştiriyorum. işlemci+anakartım+ msi gaming x 1050ti 4 gb bunları kaça satabilirim garantili kutulu parçalar 2011 sistem mi yoksa bu yeniçakan işlemcilere mi geceyım sızce.
  • quote:

quote:

Görüldüğü üzere cpu kullanımı yüzde yüz.

pek anlamam bu işlerden tavsıye uzeıne sureklı parça degiştiriyorum. işlemci+anakartım+ msi gaming x 1050ti 4 gb bunları kaça satabilirim garantili kutulu parçalar 2011 sistem mi yoksa bu yeniçakan işlemcilere mi geceyım sızce.

2011 sistemle ne işin var dostum kontrolsüz iş yapma.

Sıkıntı işlemcinde işte 2.el bir 7700k bul fiyatları baya düşmüş durumda, al tak biter olay yeni sisteme falan gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 1 Kasım 2017; 16:25:20 >

• Tşkler ilginize 7700k bakayım ben o zaman.
  • Hocam hatayı en başta 1080 alarak yapmışsınız. Eski işlemciniz neydi bilmiyorum ama sanırım eski kartınız 1050ti idi. 1060 veya 1070'e geçmek işinizi hayli hayli görürdü.

Öncelikle ram'inizi yükseltin. Bu oyuna 8 gb ram yetmiyor. Ve 7600k'ya da overclock yaparsanız hiç bir sıkıntınız kalmaz. Boşuna işlemci değiştirmeyin.

Eğer en başta 1080 gibi kaslı bir kart değil de 1080p için daha f/p olan gtx 1060 veya 1070 alsaydınız -ram'i de artırdıktan sonra- büyük ihtimalle hiç sorun yaşamayacaktınız.
  • Başlık yazınızı okur okumaz dedim ki arkadaş kesin i5 kullanıyor ve haklı çıktım.
    Ikinci el bi 7700k baya rahatlatır sistemi o %100 e vurdugu anlarda fps drop yasamazsınız %50-%80 arası işlemci kullanımıyla oyunu oynarsınız.
  • 4 çekirdekli tüm işlemciler 7600k da dahil, bf1 mp de darboğaz yapıyor.
  • Ilk yapacagın ıs dx11 yap .Dx12 kullanma kasma oranın %50 azalacak.Sonra ıslemcı degıstır ıntel ıstıyorsan 8700k dan asagısını alma.Ryzenda 1700 den asagısını alma.

Gtx 1080 bf1 de kasıyor dıye 1080ti ye gec fıkrını kım verdıyse omrun boyunca ıletısımını kes onla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 1 Kasım 2017; 20:26:7 >
  • quote:

ram yetmıyor dedıler rami degıstırdım ekran kartını degıstırdım 7600k yetersızmı kalıyor btf 1 için sıfırdan kurdugum sıstemı sureklı bunun ıcın degıstırıyorum.8700k z270f anarta takılıyormu yoksa yenı anakartmı almam lazım

Takılamaz Z370 kart lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 1 Kasım 2017; 20:35:24 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamless Dream

quote:

ram yetmıyor dedıler rami degıstırdım ekran kartını degıstırdım 7600k yetersızmı kalıyor btf 1 için sıfırdan kurdugum sıstemı sureklı bunun ıcın degıstırıyorum.8700k z270f anarta takılıyormu yoksa yenı anakartmı almam lazım

Takılabilir yeni karta gerek yok.

8700k'yı z270'e nasıl takacak dostum?

Pardon hocam karıştırdım Z370 gerekiyordu onun için.

• Islemcimi degistirmeye karar verdim oc isini anlamadigimdan dolayi. Uygun kampanyaya denk gelirsem 8700k yada 7700k alacam

• 7700k almada ne yaparsan yap
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.