Şimdi Ara

1050ti pentium g4400a darboğaz yaparmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • single oyunlar oynanacak sadece rx 460 la bunun arasında kaldım nivida daha iyi geliyor ama almışken 1050ti alayım diyorum işlemciyi 4 5 ay kullanıp değişirim hangisi daha mantıklı sizce

i3 6098p rx 460
    pentium g4400 gtx 1050ti ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hangi karti alirsan al islemciyi degistireceksen 1050 ti daha iyi ama 460 alirsam anca islemci i3 olur dersen o zaman 460 al bir sure sonra degistirirsin ekran karti degistirmek daha kolay ama ideali i3+1050 ti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

hangi karti alirsan al islemciyi degistireceksen 1050 ti daha iyi ama 460 alirsam anca islemci i3 olur dersen o zaman 460 al bir sure sonra degistirirsin ekran karti degistirmek daha kolay ama ideali i3+1050 ti

hocam oyunlarda rahatsız etcek derecede takılma olurmu açık dünya olarak gta v oynarım sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Alexandersson -- 14 Kasım 2016; 21:17:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rahatsiz edecek takilma degil de fps'yi biraz dusuk alirsin oynanmayacak gibi olmaz.fena kart isteyen oyunlarda rahat edersin 460 pek hizli bir kart degil 470 alma imkani olan biri icin.islemci degistirmek zordur ama ekran kartini bugun al yarin sat yenisini al tak daha kolay bir istir islemci altyapidir o saglam olmadiktan sonra ne kart aldiginin pek onemi yok.
  • Yapar.
    Gtx 950 ile kullanıyorum. Singleda zorlayacak bişeyle denemedim genelde indie oyunlar oynuyordum o pc ile. 4vs4 rocket league'de deneme yaptım işlemci %100ken gpu kullanımını %88e kadar düşürebildim. Yalnız o sırada fps 100+ yani vysnc açınca sorun olmayacak ama sonuç olarak darboğaz yaptı.
  • i3 6100 al darboğaz olmaması için minumum ,bütçe varsa i5 6000 serisi al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i5 750 darboğaz?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.