Bildirim
1024 kpbs lik bağlantı ile ilgili
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
normal 1mibt net 100kb ile çeker ortalama _____________________________ 
-
Dosyanın geldiği serversa sorun olabilir. _____________________________ Encinaar -
@Ata, Nasıl bir sorun olabilir?100kb(max 110) zaten normal indirme hızı bir yavaşlık yok
.
_____________________________ İmza yok -
torrent de ben 97-102kb ile cekiyorum normal degilmi.
faylist e uye arkadas 220kb ile yapıyom dedi banada
normal yazınca yasakladı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancannazlican -- 24 Şubat 2008; 7:06:09 >_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: cancannazlican
torrent de ben 97-102kb ile cekiyorum normal degilmi.
faylist e uye arkadas 220kb ile yapıyom dedi banada
normal yazınca yasakladı
Torrent ne ki herkes torrent diyip duruyor internettede çıkıyor torrent linkleri karşıma.Acaba limewire gibi bir programmı?_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Ata
Dosyanın geldiği serversa sorun olabilir.
lütfen yanlış bilgi vermeyelim..._____________________________ -
adsl ise normal kablo internet ise dusuk :) _____________________________ Okumak cehaleti alır, eşeklik bâki kalır. -
quote:
Orjinalden alıntı: serkanyur
quote:
lütfen yanlış bilgi vermeyelim...
sanirim serkanyur arkadas "serverdansa" derken dosyayi diger bagli oldugu ark.inin makinadan kopyaladigi durumu kastetmis olabilir. o durumda baglanti hizi 100 Öbit olacagi icin, kabloda sorun olabilir demis olsa gerek. ancak benim anladigim kadariyla soruyu soran arkadasimiz, internet uzerinden dosya transfer hizindan bahsediyor ki 100 kb'yi yakalamis olmasi gayet iyi bir deger bence... sahsen benim 1 Mbit baglanti o hizi 40 yilda bir goruyor
_____________________________ Imza mı??? Yaw ben kağıda zor karalıyorum onu...
-
quote:
Orjinalden alıntı: satox
quote:
Orjinalden alıntı: serkanyur
quote:
lütfen yanlış bilgi vermeyelim...
sanirim serkanyur arkadas "serverdansa" derken dosyayi diger bagli oldugu ark.inin makinadan kopyaladigi durumu kastetmis olabilir. o durumda baglanti hizi 100 Öbit olacagi icin, kabloda sorun olabilir demis olsa gerek. ancak benim anladigim kadariyla soruyu soran arkadasimiz, internet uzerinden dosya transfer hizindan bahsediyor ki 100 kb'yi yakalamis olmasi gayet iyi bir deger bence... sahsen benim 1 Mbit baglanti o hizi 40 yilda bir goruyor
1 mbit 1024 kbps yani bendeki bağlantı yanılmıyorsam öylemi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler