Şimdi Ara

102 Ekran Vestel Smart Tv İzmir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Teşhirdir bu ürün, seri sonu yazıyor ...
  • Teknosa.com stoğundaki seri sonu ürünler kapalı kutu, mağaza stoklarındaki seri sonu ürünler teşhir ürünleridir. Ürünü stok olan mağazalarımızdan deneyerek satın alabilirsiniz. diye uyarı yazısı var zaten.

• İzmirdeyim haril haril tv ariyorum ve kacirdim fiyat da iyimis sansa bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi fiyat bulan kaçirmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünü aldık biraz mırın kırın ettiler ama aldık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VESTEL 42 PF6011 FULL-HD LCD Tv
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyiymiş.
  • balomer kullanıcısına yanıt
    neden mırın kırın ettiler
  • Manisa Turgutluya gelin. Vestel revizyonlu ürünler %40a yakın indirimle satılıyor. Ürünlerin çalışır aksamında sıkıntı yok. Sadece kasalarında üretimden kaynaklı ufak tefek çizikler oluyor. O da çok can sıkıcı değil. Şimdiye kadar çevremdekilere 4 tane aldık toplamda. 2500 tllik tv 1500 tlye geliyor ortalama. Bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balomer

ürünü aldık biraz mırın kırın ettiler ama aldık

Telde konustuk panel arizasi var diye satisa uygun degil dediler yoksa gidip alicaktim

• @cartel001: başka ürün verelim dediler arızalı vs dediler fiyatın o kadar olduğu bilmiyorlardı öğrenince öyle dediler

@karsiyakali: hdmi girişleri kırık imiş board değişecek vermeyelim değişsin gelince veririz dediler ısrar edip aldık sonra garantiye verdik hemen ücretsiz değişiyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: balomer

@cartel001: başka ürün verelim dediler arızalı vs dediler fiyatın o kadar olduğu bilmiyorlardı öğrenince öyle dediler

@karsiyakali: hdmi girişleri kırık imiş board değişecek vermeyelim değişsin gelince veririz dediler ısrar edip aldık sonra garantiye verdik hemen ücretsiz değişiyormuş

Uckagitcilarmis harbiden, garanti kapsamina sokulmaz kendiniz yaptirirsiniz ama almanizi istemeyiz gibisinden seyler soyledi.
    Yakin fiyatlarda urun var miydi gitmeye deger mi

• Karsiyakali-_-1912 K kullanıcısına yanıt
    başka verelim dedikleri ürün 1300 tl idi
  • iLsrt kullanıcısına yanıt
    Merkezde fabrikadan işçiler çıkarabiliyor. Yılda bir tv hakkın var, fiyatlar çok uygun fakat tvler işlem görmüş ürünler.

Arkadaşım geçen 550 liraya 39" uydulu tv çıkarmış. Ürün aynı ama marka değişiyor. Çevremde baya alan var. Manisada tanıdığı olan varsa çıkarabilir belki.

• teşhirse de servis menüsüne girip ne kadar süre çalıştığına bakabilrisniz bende geçenlerde öğrendim vestel servis menüsü nasıl girilir diye ararsanız bulurusnuz kolayca
  • soyken kullanıcısına yanıt
    Hocam bayinin dediğine göre artık fabrika vermiyecek çalışanlara. Bayilere verecekmiş. Öyle alıpta el altından satan çok varmış. Adamlar bildiğin depo açmış. Bu yüzden artık bayiilere verilecekmiş. Malum Turgutlu'da da çok var Vestel'de çalışan. Onlar alıp satıyolarmış.
  • iLsrt kullanıcısına yanıt
    Valla doğru diyorsun, geçen senelerde bu muhabbete birkaç müdürü şutladılar. Benim arkadaşım şef orada o ayarladı bunca zaman. Fakat son aylarda çok sıkıntı diyor bu işler için, bir tane daha var oda aksini diyor.

Zaten Manisalıysan bilirsin vesteli millet matah bir şey sanıyor. İşçi ön kapıdan girer arka kapıdan çıkar, ürünlerde öyledir aslında. Ben hiç vestel kullanmam.

Depo dediğin aristonun var, geçen aylarda ihtiyacım vardı kardeşim için. İnternette daha ucuz, öyle depoya falan inanma ucuz falan değil.
  • soyken kullanıcısına yanıt
    Ya bende normalde vestel aldırmam çevreme. Ama dolu dolu bir tv 2700 TL falan iken 1500 tlye ve taksitli olunca kaçırılmayacak bir fırsat yani. 9 kilo yıkama kurutma makine 2750 iken 1000 tlye aldık. Şimdi bu paraya alınmaz mı. Bu yüzden aldırdım yani çevreme. Yoksa çok zor vestel düşünmek.

• 3 arkadaş birleşip evlenecek olan başka bir arkadaşımıza hediye televizyon almayı düşünüyorduk kötü kaçırmışız valla.

1200 lira civarında alınabilecek 40-42 inch en iyi tv nedir peki yorumu olan var mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.