Selamun aleyküm arkadaşlar 100k sıralama yaptım 103k lık yerin gelme olasılığı sizce kaçtır. Arkadaşımla gitmeyi planlıyorum ama kesin gelir mi emin olamıyorum. Sakarya üniversitesi bu arada 103k lık yer yardımcı olursanız sevinirim |
100k girdim 103k kesin gelir mi

-
-
Bölüm ne
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sir Miles Bilkentrod
Bölüm neaklımda bir şey var ama etiket etmeyelim şimdi :D
-
acaba benim aklımdaki mi :D
-
sınıf öğretmenliği
-
Önceki yıllara göre puanı düşüyorsa gelir artıyorsa gelmeme ihtimali olabilir
2018: 116k
2019:108k
2020:103k
Yani gelmeme ihtimalı var ama düşük bir ihtimal değil mi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: BugraKundi2018: 116k
2019:108k
2020:103k
Yani gelmeme ihtimalı var ama düşük bir ihtimal değil mi ?
gelmeme ihtimali gelme ihtimalinden daha fazla bence. eğer sınıf öğr. tm'den alıyorsa gelme ihtimali daha fazla diyebiliriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northrop Grumman -- 5 Ağustos 2021; 15:4:15 > -
Valla hocam her yıl bayağı düşmüş sıralama, gelmeme ihtimali çok düşük bir ihtimal de diyemem ama umarım gelir
quote:
Orijinalden alıntı: Sir Miles Bilkentrod
Valla hocam her yıl bayağı düşmüş sıralama, gelmeme ihtimali çok düşük bir ihtimal de diyemem ama umarım gelirumarım gelir teşekkürler :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Northrop Grummangelmeme ihtimali gelme ihtimalinden daha fazla bence. eğer sınıf öğr. tm'den alıyorsa gelme ihtimali daha fazla diyebiliriz
Alıntıları GösterTM den alıyor evet çok fazla sayısalcı bu sıralama aralığında tercih yapmıyorlar TM den o yüzden ihtimalı yüksek düşünüyorum ama riske de atmak istemiyorum garanti olsun istiyorum endişeliyim ondan dolayı
-
Şöyle düşün geçen sene girmiş olsan ve 104k yapmış olsan 108k zaten gelir dicektin ve 103k ile kapatıp gelmeyecekti. Ben gelmez diye düşünüyorum o yüzden.
quote:
Orijinalden alıntı: LaciRomantik
Şöyle düşün geçen sene girmiş olsan ve 104k yapmış olsan 108k zaten gelir dicektin ve 103k ile kapatıp gelmeyecekti. Ben gelmez diye düşünüyorum o yüzden.evet doğru diyorsunuz tekrardan bi liste düzenlesem daha mantıklı olacak gibi teşekkürler
-
Gelmeme ihtimali yüksek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence gelebilir 8k ilerlemiş 5k ilerlemiş bu sene de 3k ilerleyebilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X