Şimdi Ara

1000TL Bütçeli Lol Turnuvası ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 1000tl bütçe ile online birşekilde lol turnuvası düzenlemek istiyorum

1-500
    2-350
    3-150

Şimdi ücretsiz yapmak istiyorum ama CS GO böyle bir turnuva düzenlemiştim 24takım adını yazdırmıştı maçlara gelen takımlar ise 7 takımdı bu sorunun önüne geçmek için ne yapmam lazım ? kapora yatırmalarını isteyip sonra geri verebilirmiyim o ücreti ? hepsinin gelmesini istiyorum çünkü birazcık ciddiye almalarını twitch.tv üzerinden gerçekleştirilicek go4lol sunan kişilere teklif verilicek onların sunma ihtimali var hakemlerde tutulucak mesela ben hakemlik yapmayacağım işini bilen birisi yapıcak

En son sorumda şu turnuva nasıl düzenleriz online üzerinden oda kur gel mantığı ile olabilir ama turnuva kodları nasıl aktif edebiliriz ? teşekkürler

Edit : Turnuva esnasında rp çekilişleri yaparsak izleyici daha fazla olur değilmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Turner -- 20 Haziran 2014; 13:34:29 >

• Turnuva kodu ile olması için ESL'ye bağlı olması gerek diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: stepback

Turnuva kodu ile olması için ESL'ye bağlı olması gerek diye biliyorum

Oda imkansıza yakın birşey neyse oda kurup yaparız bütçe güzel değilmi büyük takımların katılma olasılığı bile var değilmi TT,DP ,HWA vs ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex Turner

quote:

Oda imkansıza yakın birşey neyse oda kurup yaparız bütçe güzel değilmi büyük takımların katılma olasılığı bile var değilmi TT,DP ,HWA vs ?

Bütçe güzel ama büyük takımlar katılmaz, katılsa bile almayın turnuvaya hocam diğer takımlar bu sefer katılmak istemez
  • quote:

quote:

Yaz tatilindeyiz katılım yüksek olabilir. Dp tt gibi takımların katılması içinde hiç maçları olmayan bir donemi takip et tbf den sonra falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Büyük takımların geliceğini pek sanmıyorum, ancak kazanan takımla gösteri maçı yaparlar belki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LoL Gibi moba oyun tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Online turnuvayi kimse umursamaz bu ülkede bence . Takım kurulur biri der babam modemi söktü biri internet kapandı der böyle böyle bahaneler çoğalır turnuvaya gelen takim sayısıda bir elin 5 parmağını geçmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aterici

Dostum bana göndermemi yaptın anlayamadım ? cs 1.6 da sayısız ister offline ister online turnuvalar düzenledim artık 1.6 eskidiğini düşünüyorum eski zevki vermiyor ve cs go da ise Türk oyuncu sayısı çok az

@Beta
    dostum öneri için saol tbfden sonra olması bencede mantıklı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SonSadrazam

Online turnuvayi kimse umursamaz bu ülkede bence . Takım kurulur biri der babam modemi söktü biri internet kapandı der böyle böyle bahaneler çoğalır turnuvaya gelen takim sayısıda bir elin 5 parmağını geçmez.

Katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClickX

quote:

Orijinalden alıntı: SonSadrazam

Online turnuvayi kimse umursamaz bu ülkede bence . Takım kurulur biri der babam modemi söktü biri internet kapandı der böyle böyle bahaneler çoğalır turnuvaya gelen takim sayısıda bir elin 5 parmağını geçmez.

Katılıyorum

neden go4lol online duzenlendı sonra ustune hard dısk markası olması laızm onlarda onlıne duzenledı dp tt gıbı takımlar yıne katıldı
  • hiç kullanmadım ve denemedim ama bu site işini görebilir

http://tournamentcode.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4.SucK.1

hiç kullanmadım ve denemedim ama bu site işini görebilir

http://tournamentcode.com/

gerçekten teşekkürler hocam
  • Yaparsan da büyük takımları çağırmaman daha iyi olur hocam. O takımların karşına gelen takımlar 1-0 yenik başlat bence. Sizin karşınıza DP gelse nasıl yenicez demezmisiniz hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Keikosh

Yaparsan da büyük takımları çağırmaman daha iyi olur hocam. O takımların karşına gelen takımlar 1-0 yenik başlat bence. Sizin karşınıza DP gelse nasıl yenicez demezmisiniz hocam?

+1

bencede dp tt gibi türkiyedeki profosyonel takımlar gelirse bizler 1 adım geride kalırız
  • http://tr.leagueoflegends.com/tr/community/prized-events
    Buradan da yardım alarak ödüllere sadece turnuva kazananlara verilen ryze skinini eklerseniz belki katılım artar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.