Şimdi Ara

1000Mbps Sadece 700TL - Yılın Fırsatı 1000 Mbps Kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
5.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

superonline fiber üzerinden vodafone alabilirsiniz biliyorsunuz değil mi ?

Bence diğer operötörlerden para alıyorsun başka açıklaması yok. Ben 700 Tl ye modem kirası dahil 1000 mpbs internet alıyorum. bu firmamı kandırıyor bizi.

Yoksa 100 mps için 700 +75 modem kirası isteyen firma mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sizin tarifenizin avantajı nedir.

Para mı alıyorum hemde diğer operatörlerden yani çoğul demişsin

diyelim ki ben para alıyorum

superonline kullananların 10 aboneden 6-7 i memnun değil yani yok kablo yok alt yapı gibi saçma sapan bahaneleri olmayan fiber den bile kullanıcılar şikayetçi bu kullanıcılarda mı para alıyor buna para mı dayanır

konuşmak için konuşmayalım gözümüzü açıp etrafa bakalım

https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162

https://forum.donanimhaber.com/superonline-aksam-saatlerinde-yasanan-yurtdisi-cikis-problemleri-guncel--162267957

buna para mı dayanır hem böyle para dağıtmak yerine sorunları çözmek için para harcanılsa daha doğru mantıklı olmaz mı olmaz demi sana göre

https://forum.donanimhaber.com/superonline-hakkinda-asilsiz-elestiriler--160500356

Profesyonel bir oyuncunun açtığı konu

https://www.technopat.net/sosyal/konu/fiber-internet-baglattiktan-sonra-mermiler-gitmiyor.2986383/#post-23283670

yani şikayetçi kullanıcılar boş konuşmuyor altı dolu deliller var ortada

müşteri hizmetlerine göre sansür engelleme yok

eve gelen teknik ekiplere göre abi sansür engelleme var vpn kullanın

bunu bizzat kendim yaşadım

dört dörtlük iss yok ama en sorunlu en problemli superonline diyoruz

speedtest yaparak hızın uçtuğunu kaçtığını görmek iyi olduğu anlamına gelmez

youtube sosyal medya kullanarak iyi olduğu anlamına gelmez

ama superonline fiber den istekler talepler arttıkça yani mesela online oyun oynamaya başlayınca gerçekler ortaya çıkıyor yani görünürde Ping yok gibi paket kaybı yok gibi ama kabaca şöyle diyeyim adamı vurduğunu sanırsın bi bakmışsın sen ölmişsün

az önce başka forumdan link verdim mermiler gitmiyor diye orada güzel anlatılmış

dediklerimden işine göre geleni cımbızlayıp konuşursun 1000Mbps Sadece 700TL - Yılın Fırsatı 1000 Mbps Kampanyası 

1000Mbps Sadece 700TL - Yılın Fırsatı 1000 Mbps Kampanyası

evimde fiber varken neden vdsl kullanayım

fiber gelene kadar vdsl kullanıyordum fiber gelince geçtim sonra tekrar vdsl e geçtim hemde fiber fiyatına neden vdsl

vdsl de hız düşük evet ama kaliteli konforlu internet var en azından beni engellemiyor frenlemiyor

ha bu arada +18 den bahsetmiyorum utanmasalar YouTube yasaklayacaklar gerçi kick twicht vb platformlarda canlı yayın kalitesini düşürüyor izlerken yakında daha çok artar sansür engelleme ki son 2-3 haftadır bu sorunlar arttı biraz bakıp araştırırsak görürüz tabi görmek istersek görürüz

en soldaki kablo fiber kablosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 25 Ekim 2025; 2:25:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mstfshnksk M kullanıcısına yanıt

SeN böle dersen sende YAVASONLİNE dan maaş mı alıyorsun derler adama..

YAVASONLİNE sıkıntı zaten o hızı vermiyorlar. Boşuna nefesini teketme.. Diğerleri farklı mı hayır değil ama bu da bölee..

Her konuya anında jet hızında superonline kötüleyen mesaj atman normal bir davranış mı? İşin gücün yokmu diyeceğim ama belli ki işin bu.

Benim çevremde çok kullanan var daha şikayet eden görmedim. Ben oyuncu için iyidir kötüdür yorumu yapmıyorum çünkü ben oyun oynamıyorum.

Sen kalkmış video açarken 720 p de bile donuyor diyorsun dilin kemiği yok. yalanın bini bir para..

dedin ne oldu. Senin demenle superonline yavaş mı oldu yada ben paramı alıyor oldum. Bak eski mesajlarıma ne kadar superonlien reklamı yapmışım. Birde savunduğun arkadaşa bak. Alakalı alakasız heryerde tek amacı superonline ı kötülemek.

Akıl var mantık var.

YAVASONLİNE benim yavaş dememle yavaş olmaz O zaten YAVAŞŞ..

Bende diğer opları övmüyorum ama YAVAŞONLİNE hem yavaş hem pahalı..

Bu arada ben sen ona öle dersen bir başkası da sana der dedim. ARADAKİ FARK BU

Dostum adam haklı bu arada.

Sizin bu sorunları yaşamıyor olmanız, sorunların geneli etkilemediği anlamını taşımıyor açıkçası.

Bu forumda dikkat ederseniz, SOL tarafından bandwidth daraltma, dpi gibi internetin kalitesine etki eden faktörlerle ilgili "ciddi ve somut" sonuçlar içeren konular mevcuttur.

Oyun oynamak SOL ile eziyetin daniskası olmakla birlikte, prime-time içerisinde video izlemek de gerçekten zuldür.

Bu durumlar belki sizin kullandığınız portlarda, altyapıda yaşanmıyor olabilir.

Ben çok uzun zamandır SOL abonesiyim. Hatta SOL rezilliği nedeniyle evimde 2 adet farklı İSS interneti kullanıyorum. Bu çeşitlilik karşılaştırma imkanı getiriyor.

Bu yüzden bence pek de savunulacak bir yapı olmayan SOL nezdinde, bir "es" koyun diye öneriyorum.

Sözleşme yapıldığında bir daha mahsus olmak üzere tahakkuk ettiğinden faturada görmüşsünüzdür hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetleri ile görüşmekte fayda var. Bana uygulamada gözükenden daha cazip fiyat verdiler.

Edevletten iptal talebi açarsanız ertesi gün arıyorlar. Orda pazarlık edebilirsiniz. Vodafone ve milleni'den de fiyat alabilirsiniz. Sol altyapısını sağlıyorlar.

yalnız wifi ve kablolu bağlantı hızları arasında uçurum var..

bu işlerden de pek anlamam..

önerisi olan var mı?

• Bu sözde kampanyaya sakın balıklama atlamayın.

Ben “Superonline olsun, 3 kuruş fazla olsun hizmeti iyidir” diyerek geçtim ve şu an tam 3 gündür internetsizim.

Her aradığımda “ekiplerimiz 24 saat içinde gelecek” deniyor ama kimse gelmiyor. 100’e yakın arama, onlarca canlı destek görüşmesi yaptım, bir kişi bile dönüş yapmadı.

Teknik ekip ortada yok, müşteri hizmetleri sadece kayıt açabiliyor çözüm diye bir kavram yok. Üstelik verdikleri ZTE modem “yeni teknoloji” diye geçiyor ama sertifikası yasaklı, her cihazdan güvenlik uyarısı alıyorum. 9 ay taahhüdüm kaldı, caymak istesem 7000 TL ceza istiyorlar.

Muhtemelen tek SSID (WiFi adı) üzerinden hem 2.4 GHz hem 5 GHz yayın yapan bir modem kullanıyorsunuz.

Bu durumda cihazınız, sinyal gücü daha yüksek olduğu için otomatik olarak 2.4 GHz banda bağlanıyor olabilir. 2.4GHz daha uzun mesafelerden çeker fakat max hızı çok daha düşüktür.

Bunun için modem arayüzüne girip 5 GHz bandı için ayrı bir SSID (Wi-Fi adı) oluşturabilir veya “Frekansları ayır”, “Band Steering kapat” gibi bir seçenek varsa onu devre dışı bırakabilirsiniz.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.