Şimdi Ara

1000 TLYE BİSİKLET ALICAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.raleighturkiye.com/RALEIGH_TURKIYE/TALUS_8.0.html bu bisikleti almayı düşünüyorum kullanan var mı? Vereceğim paraya değer mi?bu özelliklere bu para fazla mı?

• Farklı modeller baktın mı? Salcano? Trek? Ghost?
    Veya kendin custom yapmayı düşündün mü?
  • Bende sedona 731 veya ghost se 1150 alacağım bakalım
  • Brace yourself. 1000 TL ye bisiklet mi alınırcılar coming.
  • kendim custom yapmayı düşünmüyorum.
  • 1000 tlye bisiklet mi alınır. o paraya motor alırım ben.

şaka şaka ben 1300liraya almıştım biskletimi.
  • Ne amaçla alıcağına bağlı sadece hafta sonları 1-2 tur içinse 1000 TL mi verilir bisiklete
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    500 tlye kadar oto teyp önerisi
    3 yıl önce açıldı
    200 BİN LİRAYA E30 ALINIRMI
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İster inanın , ister inanmayın.

Bu istanbuldayken tuna lisesi taraflarında hani uzun ve düz yol var ışıklarda.

Bir abiyle karşılaştıydım adam bisiklet yarışcısı dinleniyordu kenarda , bisiklet baştan sona magnum kaplamamıydı bişeydi bisikletin agırlıgı 1.5kg evet 1.5kg hatta daha az. Bisikletin maaliyetini sordugumda 22.000 TL civarı birşey dediydi yabancı ülkeden özel üretim olarak getirtmiş profesyonel bisiklet yarışcısı. İsmini aldıydımda unuttum üstünden biraz zaman geçti işte.. Ciddi ciddi hobi olarak uğraşan var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D dostum 1.5 kg bisiklet olmaz.Magnum kaplama dediğin ise karbondur. Bende profesyonel olarak sporcuyum ve 1.5 kg bisiklet görmedim hayatım boyunca :D Zaten profesyonel bisiklet yarışlarına katılacagın bisikletlerin agırlıgı en düşük 6.5 olmak zorunda.Daha altı kabul olmuyor.Şuan piyasadaki en pahalı yol komponentlerinden örneğin bir aynakol bile 900-1000 gr arasında değişiyor.5.5,6.5 tamamda 1.5 imkansız yani Yabancı bir abimiz deneme yapmıştı en hafif bisiklet 3.5 kg.o da mükemmel bir para harcamıştı yani 22.000le olacak iş değil o.

edit: konuyu açan arkadaşa : o komponentlere göre fiyat gayet iyi.Eğer düşünürsen yol bisikletide öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykts -- 9 Mayıs 2013; 17:06:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykts

:D dostum 1.5 kg bisiklet olmaz.Magnum kaplama dediğin ise karbondur. Bende profesyonel olarak sporcuyum ve 1.5 kg bisiklet görmedim hayatım boyunca :D Zaten profesyonel bisiklet yarışlarına katılacagın bisikletlerin agırlıgı en düşük 6.5 olmak zorunda.Daha altı kabul olmuyor.Şuan piyasadaki en pahalı yol komponentlerinden örneğin bir aynakol bile 900-1000 gr arasında değişiyor.5.5,6.5 tamamda 1.5 imkansız yani Yabancı bir abimiz deneme yapmıştı en hafif bisiklet 3.5 kg.o da mükemmel bir para harcamıştı yani 22.000le olacak iş değil o.

edit: konuyu açan arkadaşa : o komponentlere göre fiyat gayet iyi.Eğer düşünürsen yol bisikletide öneririm.

Valla hatırlamıyorum baya bir zaman geçti.

• 1000 TL ye bisiklet mi aLcan? Kankaaaaaaaaaaaaaaa

• Sedona 731 al kask almayi da unutma

• sehir bisiklei istiyorsan sedona 3xx serisine bak. Yol bisikleti istiyorsan sedona 601 Yada kron active'e bak

• 130 lira daha ekleyip şu linktekini kesinlikle öneririm. İstersen '' Sedona 331 '' diye araştır çok kaliteli bir bisiklettir. Tam bir asfalt / yarış canavarıdır

http://www.bisikletcim.com/sedona-331-28-bisiklet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 9 Mayıs 2013; 20:26:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolacılıcigkofte

http://www.raleighturkiye.com/RALEIGH_TURKIYE/TALUS_8.0.html bu bisikleti almayı düşünüyorum kullanan var mı? Vereceğim paraya değer mi?bu özelliklere bu para fazla mı?

1000 tl ise kaçırma sakın

• quote:

Orijinalden alıntı: bolacılıcigkofte

http://www.raleighturkiye.com/RALEIGH_TURKIYE/TALUS_8.0.html bu bisikleti almayı düşünüyorum kullanan var mı? Vereceğim paraya değer mi?bu özelliklere bu para fazla mı?

git tofaş 131 al daha iyi bune la :D
  • motorsiklet al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 9 Mayıs 2013; 20:48:42 >
  • Bisiklete bin lira verilir mi lan! O parayla motor alırsın tatile gidersin bilgisayara yeni ekran kartı alırsın!

eve geçeyim benim bisikletin resmini atarım aldım alalı binemiyorum. Carraro 2009 Full deore set. İstanbul ya da kocaelideysen 850 ye bırakırım suluk pompa odometre ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şeriat Sucuğu

Bisiklete bin lira verilir mi lan! O parayla motor alırsın tatile gidersin bilgisayara yeni ekran kartı alırsın!

eve geçeyim benim bisikletin resmini atarım aldım alalı binemiyorum. Carraro 2009 Full deore set. İstanbul ya da kocaelideysen 850 ye bırakırım suluk pompa odometre ile.

Modeli ne ? Bende de 2010 j race var deore xt-slx

• quote:

Orijinalden alıntı: Nobby Nic

quote:

Orijinalden alıntı: Şeriat Sucuğu

Bisiklete bin lira verilir mi lan! O parayla motor alırsın tatile gidersin bilgisayara yeni ekran kartı alırsın!

Modeli ne ? Bende de 2010 j race var deore xt-slx

Katalog modeli değil benimki 1051ah race diye sattılar ama 473h race den farksız.
    Kadrosu 475 ya da 476 kadrosuydu trkatalogunda olmayan Bi kadro,ama 473den farksız.

Bisiklet çok güzelde çalışmaktan binmeye fırsatım yok. 3 yılda maksimum 240 km fln gitmşimdir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.