Arkadaşlar merhaba, ben 1000 lira ve altı laptop(notebook) arıyorum. Oyun oynamak için değil büyük ölçüde tez yazmak için alacağım. Önerileriniz varsa paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkür ederim.
Bu samsung ii ama stokta kalmamış. Yakında gelirse hemen al. Ya da bir iki hafta piyasayı izle. Yakında daha iyi modeller çıkabilr veya bi kampanya yakalayabilirsin. Acelen yoksa tabii. Herhalde 15.6 inçlik bi bilgisayar düşünüyorsundur yazım rahatlığı için.
işlemci iyi. ekran kartı onboard oyun oynamassan sorun yok. Bir tek işletim sistemi linux. Kullanabilirmisin bilemem. Yada ürünü alıp win7 kurdurabilirsin.
bu da fena değil. hp işlemci dual core ama ekran kartı var 1gb. birçok oyunları oynar.win 7 basic işletim sistemi
OO 1 GB ekran kartı varmış ya.. Hemen alalım..
İşletim sistemi yok diye laf edip verilen örneğe bakın hele
quote:
Orijinalden alıntı: visceroid
Amma da büyütmüş sanki parça değişicek..
quote:
Orijinalden alıntı: visceroid
Bence işletim sistemi önemli. Herkes bilgisayarına istediği gibi format atıp gerekli programları kurup, yazıcısını tanıtamayabilir.Hele bunu linux kullanarak ne kadar yapabilir bilemem.Arkadas yalnızca yazım işi yapacakmış. Ben i3 işlemcili bilgisayarın linuxta nasıl performans gösterdiğini bilmiyorum. Ama win 7 den düşüktür, ki arkadaşın işini netbooklarda görürür. Ben alınan laptobun açıldıktan sonra tıkır tıkır çalışmasını isterim.İnternettede güvenlik önemli tabii. orjinal lisanslı işletim sistemin olmalı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme