Şimdi Ara

1000-1500 arasi am4 anakart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi bu fiyat skalasinda, PCI 4.0 destekli bir anakart tavsiyesi istiyorum. Şu anlık ryzen 5 1600af takacağım ileri doğru imkanlar dahilinde iyi bir işlemci alma niyetim var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende aynı durumdayım işlemcim 1600 af rx 6600 xt ekran kart kullanıyorum ufak çaplı yaptığım araştırma sonrasında gördümki pci 4.0 desteği minimum b550 serisinde mevcut bu seri anakartlarda ryzen 3xxx serisinden aşağısını desteklemiyor malesef inş yanlış biliyorumdur da bende faydalanırım

• ssLh kullanıcısına yanıt
    Bios uptade ile destekler diye biliyorum ama sadece 5xxx serisi işlemcilerde pcie 4.0 desteği var yani 6500xt için hem 5xxx hem de b550 yongalı anakart lazım.
    5xxx b450 olursa pcie 3.0 olur 6500xt den yine tam performans alınmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SavaqarY kullanıcısına yanıt

teseşşkür ederim.

b550 serisi kart 3000 serisi işlemci kullansak dahi 3.0 mı çalışıyor bu amd de inteli soket muahbbetine çevirdi iyice

• SavaqarY kullanıcısına yanıt

Hocam r3 3100 kullanmaktayim anakartimda b550 ve pcie 4.0 destegi islemci sayesinde var. Ryzen 3000 lerin pcie 4.0 destegi mevcut.

https://www.amd.com/en/products/cpu/amd-ryzen-3-3100

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kunGFu kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler bilgi icin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anakart olarak asusun PRIME B550M-A Wifi modeline bakabilirsin 1200 TL civarlarından başlıyor. Pcıe 4.0 Ryzen 3x serileri ile başlıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000 TL SSD TAVSİYESİ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • B550 serisi alabilirsin hocam.

https://www.hepsiburada.com/msi-b550m-pro-vdh-am4-ddr4-4400-oc-hdmi-dp-vga-m-2-usb3-2-matx-anakart-p-HBV00001AINPK

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.