Şimdi Ara

1000-1100 lira arası televizyon tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir televizyon almaya karar verdim. bana şöyle güzel bir son dönem televizyonlarından tavsiyeler verirmisiniz. şöyle full hd olsun.

arkadaşlar nası anlatacağımı bile bilmiyorum. fazla anlamam bu işlerden. dediğim fiyat aralığında en güzel en ideal televizyonlardan bahsedermisiniz.

bide şimdi smart tv, led tv vb. bunlar nedir. hangilerini tercih etmeliyim.

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

ŞÖYLE BİR TELEVİZYON BEĞENDİM Bİ BAKARMISINIZ NASIL DİYE. SİZ YİNE TAVSİYELERİNİZİ ESİRGEMEYİN :d

İŞTE LİNK

• O fiyata güzel..
    Başkada bulamazsınız zaten.
  • başka cevap verecek olan yokum tavsiyelerde
  • internete falan girmeyeceksen sadece tv izleyeceksen sanyo'nun 100 ekran olan full hd modelini tavsiye ederim.900tl'ye bulursun, bosch bayilerine gidip cihazı bir gör istersen.ben çok araştırdım benim için en önemlisi renklerin canlılığı, görüntü kalitesi idi sadece tv izleneceği için ve bu tv'nin görüntüsü samsung'un aynı fiyatda olan modelinden daha iyi.o yüzden aldım çok memnunum.tv'den beklentin görüntü ise özellikten ziyade cihaz çalışırken kesin bir yakından gör almadan.
  • Smart tv internete girebilme olayi. İcinde youtube facebook twitter ve bir çok uygulama var. Modelden modele bu internet olayinda kalite artar. O fiyat araligina smart tv degil full hd led tv almak mantikli olur. TV seyri icin.Dahili uydu alici görüntüsü iyi olan (kanal gecisi yavas) LG tvlerdir. Bu markaya yönelmenizi tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/32lb580v.html?srt=UP#yorumlar

Model olarak bunu ornek veriyim detayli arastirma yapin siz yinede

• arkadşlar yorumlarınız için teşekkürler. ben öyle tv den internete felan girmem. zaten işte sabahtan akşama kadar bilgisayar başındayım. evde bidaha internet lazım olmuyor. benim için önemli olan çok yüksek çözünürlükte tv seyri olması.

mutluay7 arkadaşım senin dediğin tv 1500 lira küsür. o kadar veremem. 1000 ila 1100 arası dedim ama yinede teşekkürler.

bana arkadaşlar şöyle yüksek çözünürlükte usb girişi falan olan iyi bir televizyon önerirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imam25 -- 29 Temmuz 2014; 12:46:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000-1500 tl telefon önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.