Bildirim
1000-1500 tl telefon önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
2.el 5s
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Müslüm denen hıyar -
2.el telefon sevmiyorum başka bi telefon önerebilir misiniz _____________________________ -
Z2 alabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
1300 liraya LG G3 32gb alınabiliyor.Ama paralel ithalat.Paralel ithalat düşünüyorsanız o fiyata çok iyi bir amiral gemi almış oluyorsunuz. _____________________________ -
Xperia z2 alınabilir _____________________________ -
G2 yada bütçeyi zorlarsan G3
Hepsiburada.com da şu an 1490 LG G3. Lg istemiyorsan note 3. Başka telefon tavsiye etmiyorum _____________________________ -
G3 32gb
Htc One E8 e bir bak derim _____________________________ -
Paralelden 32gb g3 1300 tlye bulunabiliyor. O fiyata muhteşem bir seçim yaparsiniz alirsaniz.
Bence G2 doğru bir karar olur. _____________________________ -
sony z2 al bende almayı düşünüyorum gayet iyi 1300 lira özellikleri çok iyi snapdragon 801 ve 3gb ram kameraları zaten sony tartışılmaz _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: -ZAM-
Paralelden 32gb g3 1300 tlye bulunabiliyor. O fiyata muhteşem bir seçim yaparsiniz alirsaniz.
paralel düşünmüyorum_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: supernova35
quote:
paralel düşünmüyorum
O halde htc desire 820ye bir göz atin derim.
quote:
quote:
quote:
paralel düşünmüyorum
zenfone 2 kaç paraya gelir türkiyeye onu bekleyebilirim aslında_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
quote:
paralel düşünmüyorum
zenfone 2 kaç paraya gelir türkiyeye onu bekleyebilirim aslında
Eger onu beklerseniz memnun kalacaginizi dusunuyorum 1000tl civarinda ulkemize gelir 900-1200 arasi degisir diye dusunuyorum. Beklerseniz memnun kalirsiniz. Ama desire 820de iyi bir telefon hocam tabikibson secim sizin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
g2 _____________________________ -
Z3compact
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ========== __NUR İÇİNDE YAT..BARKIN BAYOĞLU__ ==========
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X