Şimdi Ara

100 Ytl ye Ne alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
10.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elektronik yararlı bişey, ilginç, Internetten alınabilecek bişey.? Ne alınabilir?

• up

• quote:

Orjinalden alıntı: Herhangibiinsan

Elektronik yararlı bişey, ilginç, Internetten alınabilecek bişey.? Ne alınabilir?

ihtiyaç meselesi dostum

mp3-4 çalar
    yeni bir kablosuz klavye mause takımı
    2+1 hoperlör seti
    biraz daha para koyup ps2
    yeni bir müzik aleti almak(biraz daha koyup bağlama,gitar artık ne çalıyorsan)
    harici disk
    kablosuz modem
    parfüm,cüzdan,ayakkabı( bunlar elektronik değil ama olsun )

dostum yani odamda etrafa bakınca bunlar aklıma geldi..amacım BEN BÖYLE KONULAR AÇINCA KİMSE MESAJ YAZMAYINC sinir oluyorum resmen..BAKIYORUM 1 TANE BİLE MSJ YOK...ŞAHSEN HUZURSUZ OLURUM..araştr forumdan mutlaka bir ihtiyacın vardr

• ps2 var. Gitar gelicek. MP3 düşünüyom çakma var. Harici disk var. Kablosuz zaten modem. Diğerleri elektronik degil. Ne bileyim Neocube falan olabilir.
  • 100 tane çakmak
  • quote:

ps2 var. Gitar gelicek. MP3 düşünüyom çakma var. Harici disk var. Kablosuz zaten modem. Diğerleri elektronik degil. Ne bileyim Neocube falan olabilir.

http://www.interesan.com/video/168043/Neocube_%C4%B0le_Neler_Yapmak_%C4%B0stersiniz

ben onun ne olduğunu bilmiyordum ama öğrendim ve gayet güzel bir şeymiş( eğer bu linkteki şeyse )
    acaba fiyatları nedir bunların?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolucionist -- 22 Haziran 2008; 13:27:19 >

• Kablosuz kulaklık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 23 Haziran 2008; 13:33:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 BİN TL BU KASA ALINIR MI?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5+1 seti alabilirsin cok kaliteli olmaz ama 1 odaya yeter

veya 51+ ozellikli kulaklık alabilirsin ( cok kullanıslıdır kesinlikle tavsiye edilir)
  • 49$ ve 19$ bildigim.
  • quote:

49$ ve 19$ bildigim.

• bosver elektroniği 150/200 tane en kralindan midye dolma alirsin afiyetle yersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65

quote:

49$ ve 19$ bildigim.

• quote:

Orjinalden alıntı: kız ismet

bosver elektroniği 150/200 tane en kralindan midye dolma alirsin afiyetle yersin.

Bu nickin nedemek oluyor?
  • Neocube e boşa para verme bence gördüğüm en gereksiz oyuncak...

2 tane Powerball al bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65

quote:

ps2 var. Gitar gelicek. MP3 düşünüyom çakma var. Harici disk var. Kablosuz zaten modem. Diğerleri elektronik degil. Ne bileyim Neocube falan olabilir.

http://www.interesan.com/video/168043/Neocube_%C4%B0le_Neler_Yapmak_%C4%B0stersiniz

ben onun ne olduğunu bilmiyordum ama öğrendim ve gayet güzel bir şeymiş( eğer bu linkteki şeyse )
    acaba fiyatları nedir bunların?

heaa yaff... Elimde gereksiz bir para bulunursa ilk iş powerball almak sonrada bunu düşünebilirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Orjinalden alıntı: kız ismet

bosver elektroniği 150/200 tane en kralindan midye dolma alirsin afiyetle yersin.

Bu nickin nedemek oluyor?

kemal sunalın filmiden bi enstantene,bi fenomen rol..
  • Para cebinde battımı kardeşim dursun şhtşyacın olur mutlaka
  • bişiy almam lazım.
  • Bana ver sana hergun dua edeyimHayır duamı al hem elektronik olarak istersen e-mail adresine hergun atarım mailihem internetten almış olursun hem ilginç hemde internetten alışveriş olur
    yalan mı? arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.