Şimdi Ara

ADSL Ban !!! 90 ytl fatura geldi !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar mayısın ortalarında ttnet 4 gb kotalı bağlattım ilk 4 ay 18,99 kampanyası şeklinde , bağlantı ücretini taksite böldürdüm peder bey geçen gitmiş telefon faturasını yatırmaya , bi geldi sinir küpü 90 ytl adsl war dio ne ayak dio ne yapcas normal mi yoksa bu

• Kotaya baksana.
  • 5,565 GB 1,5 gb aşmışım
  • fatura yok mu elinizde?
    bütük ihtimalle birkaç ayı birlikte almışlardır,kotayı aşmışsındır, bağlantı ücretini toptan almışlardır...
    edit: 1,5gb= +15ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 21 Haziran 2008; 13:49:13 >
  • Yanlışlık var. Hayatta 90 YTL gelemez o fatura.
  • 1.5 gb lık aşma 90 ytl getirir mi ki faturayı
  • ilk ay 18,99 = 19 ytl
    bağlantı ücreti 30 lira taksit olsun dedim düz yaptılar desek = 30 ytl
    1,5 kota aşımı =20 olsun ki o kadar olmaz bile

19+30+20=69

69 neree 90 nereee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin Yapman Gereken Tek Şey Faturayı Alıp Telekom'a gitmek.

Edit: Kelime Unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahir Zaman -- 21 Haziran 2008; 13:53:16 >
  • ne kadar geçersen geç 62.5 ytl gelir fatura.
    bağlantı ücretini falan katmazsan.
  • tüm borcunuzdur o.

bende genelde adsl i kapattıklarında gidiyorum ödemeye 150-200 falan çıkıyor borç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

tüm borcunuzdur o.

bende genelde adsl i kapattıklarında gidiyorum ödemeye 150-200 falan çıkıyor borç.

dostum nasıl tüm borç daha ilk aydan nasıl gelir 90 lira ikinci aya yeni girdik hizmette , yapma gözünü seviyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: rizabardakci239

quote:

tüm borcunuzdur o.

dostum nasıl tüm borç daha ilk aydan nasıl gelir 90 lira ikinci aya yeni girdik hizmette , yapma gözünü seviyim

atladığınız bir nokta var büyük ihtimal..belkide 3 aylık peşin ödemeye aklkmıştır baban

• @uzil öyle peşin ödeme olayı varmı ? ilk 4 ay 18,99 veriyor olmamız lazımdı işte eğer öyle ise dur yaw ben telekoma gidiyim bi ara olmassa
  • quote:

Orjinalden alıntı: rizabardakci239

quote:

tüm borcunuzdur o.

ilk aysa daha fena genelde ilk ay şişiriyorlar KİST bağlantı ücreti falan bir sürü şey yazıyor faturada.
  • ben 3 ay ödemedim 500ytl para ödedim icra gelmesin diye
  • ya bende 4gb ım ayda 75 ytl filan veriyoruz sınırsıza geçicez 69 ytl cik hemde 2 megabit sende öyle yap
  •  ADSL Ban !!! 90 ytl fatura geldi !!!!

Arkadaslar benim bu ay Kotayı asmamak için ne yapmam lazım acaba? Bazı WoW Free Server da oynamak çoğaltırmı kotayı? Yada bazı şeyleri izlemeyi kessem?
  • walla olmassa öyle yapcam bana 1 mbit de yeter sınırsızı çakıp geçmek lazım
  • benim bildiğim mesela şöyle bu ay geçtin kotayı, faturası bi sonraki ay geliyo mesela bizim fatura her ayın 26 sında geliyo. nisan ayında kotayı 2gb geçmişsem, mayısın 26 sında fatura 20 ytl fazla geliyor
  • Arkadaşlar ilk iki ay üyelik bedava olduğu için sizden 30 ytl Para alıyolar!İlk faturada Kotayı Ne kadar geçmişsenizde üstüne bindiriyolar ve Faturanızı gönderiyolar

Örneğin;Benim İlk ay 55 gelmişti ondan sonraki ayda 47 geldi Üstüne bindiriyolar sürekli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.