Teğmen
05 Mart 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 24 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Bilgisayardan anlayan arkadaslara birşey danısmak istiyorum bendeki laptoba tv kartı almak istiyorum ama bir şeyden emin olmadıgım için almıyorum.Laptopta pcı exprees 54 mm lik kart yuvası var bende tv kartı alıcam ama bendekine hiç benzemiyor.Bendeki slot olurmu acaba pcı exprees yazıyor bilen bi arkadas yardımcı olursa sevinirim.Alacagım Tv kartının resmi aşağıda.Ayrıca bende Yeni Lenovo N500 var.

Arkadaşar bu lenovoda pil wireless v.b yardımcı proğramları indirebileceğimiz bir site varmı yada nerden bulabilirm, format attım ama normal cd'den driverleri yukledim onu bulamıyorum nerden bulabilirm yardımcı olursanız sevinirim....
Arkadaşlar açılabilecek en uygun yer olduğunu düşündüğümden burada açıyorum konuyu.Geçen hafta 1 adet lg kg 270 cep telefonu aldım şarjını ve kibarlığını kendime uygun kriter olarak gördüm.Fakat şarjı hiç kullanmama rağmen 2 gün civarı gidiyor ve şarj göstergesi full olduktan 1 yada 2 saat sonra bir kademe düşüyor daha sonra artıyor derken ufak bir görüşmenin ardından ikiye ve teke düşüyor derken birden tekrar artıyor.Daha doğru düzgün kullanmadan böyle istikrarsız bir batarya sorunu veriyor.İlk şarjı ve daha sonrasındaki şarjını iyi ve yeterli sürede yaptım şimdi sormak istediğim bu sorun bütün LG kg270 modellerindemi oluyor yoksa bu bi cihaz veya batarya problemimi ve garantiye nasıl gönderebilirim.Cihazın içinde yapılabilecek veya giderilebilecek bir problem olmadığını düşünüyorum.Serviste acaba sadece batarya değişikliğimi yaparlar yoksa cihazda onarıma mı giderler.Daha doğrusu bu arızamı-değilmi lütfen LG kg270 kullanıcıları veya kulanmış olan arkadaşlar,bana bir yol gösterin.Yorumunu ve önerisini esirgemeyen tüm herkese şimdiden teşekkür ederim.

LG KG 270 BATARYA SORUNU

LG KG 270 BATARYA SORUNU
Arkadaşlar bugun itibariyle kota 7 gbtı geçti.Walla 4 gb lık kapasite olan tarifedeyim soylenene gore 60 milyon gelecekmiş.Yani 100 gb bilem yapsam 60 milyonmu gelcek Walla eğer oyleyse yumilim ne bulursam indireyim Ama kesin eminseniz soyleyinde daha 11 gun var ben ne bulursam indireyim acele cevap verin arkadaşlar cevap veren herkese teşekkürler.
Arkadaşlar bu sene sınavda 268 aldım say 1 için 2 yıılık elektrik yada elektronik istiyorum ama gel gör ki Endüstri meslek liselerinden geçenler sayesinde ben herhalde açıkta kalıyorum puanımda 0.3 le carpılıyor yada 230 oluyor sizce bu puanla gidebilirmiyim.

Millet İmam Hatip'di Endüstriydi derken biz düz liseleri unuttu 2 yıllık tercih yapabilirsin diyo sana yer vermiyor ne kalırsa al diyor bana yuh artık bu puanla acıkta kalıcaz yaww yuhh yaww walla morelim bozuk bilgisi olan varmı yaww
.
Yavv arkadaşlar e-900 topiğine girdim kayboldum one oyle yaw bir tane işe yarar bişe yok anca boşbeleş laflar.Bu telefonlara tema veya dengi turden değişiklikler yapılabiliyormu.Bilgisi olan varmı,yardımcı olabilcek varmı?E-900 topiğinde bir kaç arkadaş demişki yaww nevar onda biz yapıyoruz diye arkadaşlar bir şey ogretmiyecekseniz kalabalık yapmayın.uzun zamandan beri bakıyorumda herkes samsung ve serilerine boyle işlemlerin uygulanıp uygulanmıyacagını merak ediyor,bazıları evet bazıları hayır diyor.Şimdi illaki değişim yazılım falan yapılır ama ben ve benim gibi amator ev kullanıcılarının ogrenmek istediği telefon+kablo ve pc suite ve yardımcı bir program ile bir seyler yapılıp yapılamıyacagı yoksa boxlarla falan yapılıyor ama zaten boxlardan anlasam veya bende olsa burda sormazdım ve servis olurdum bunuda baştan soyleyeyim.Gereksiz mesajlarla konuyu berbat etmeyin.Yardımcı olan cevap veren her arkadasıma teşekkür ederim.
.....
Arkadaşlar bu konuyu acmamın sebebi salakça açılan konuları protesto etmektir.Defalarca insanlarla resmen alay eder gibi konu açıp terbiyesizlik yapanları ve yapacakları tamamen boykot etmektir.
Evet arkadaşlar buyrun

*********************** içerik silinmiştir.***************************
Hakkında
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Elektronik,Müzik ve Teknoloji
Forum İmzası:
''İçimde şefini kaybeden bir orkestranın hüznü var, dışımda charlie chaplin gülüşü.''
Forum İkinci El İmzası:
'' Dürüstlük,hoşgörü ve insanlık parayla alınamaz... ''

*Alışveriş yaptıklarım.

* Çokomel * Freestyler_07 * BaDRuLe * Metehan-85
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 14 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 14 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 363
İkinci El Bölümü Mesajları: 84
Konularının görüntülenme sayısı: 60.448 (Bu ay: 175)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.