Şimdi Ara

100 Yıllık Terör Bugün Bitti! Silah Bırakma Süreci Başladı. (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.578
Cevap
13
Favori
54.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

şunu herkesin anlamasi gerekki doğu perinçek denen herif ve onun el sıkıştıklari vatan hainidir.

Ergenekoncularla (Perinçek ve ekibi ile) anlaşan AKP ve RTE idi. Bundan dahasını da yazmaya gerek yok.

Bunu da reddedeceksen, hiç yazma boşuna. Zîrâ laf anlamayanı iknâ etmek gibi beyhûde bir gayretim olmayacak.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    anlaşma ? anlaşma yapilirken yanlarinda idin sanirim. 😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yöneticiler bu konuyu sabitleyebilir mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

anlaşma ? anlaşma yapilirken yanlarinda idin sanirim. 😁

Nitelikli! bir cevap bekliyordum ama itiraf etmek gerekirse, bu kadarını beklemiyordum açıkçası.

• Dogu perincek partisinin adini vatan haini partisi yapmali. Adamin tipinde hayir yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    siz varsayimlarla haberciligi insanlarin dusuncelerini yönlendirmek üzere kendi çikarlarina kullananlarin yaptigi haberlere dayanarak cevap verdiğiniz için, yorumunuza nitelikli bir cevap veremedim.
    basliktada olduğu gibi bir bariş , ülkede huzur sürecine girilmek istenildi ve kismen bu süreç başarilmişti.ama bu süreç terör örgütü tarafindan sabote edildi.tabi tek terör örgütü değil bugün bombali saldiri yapip geberen teröristin taziyesine gidenler de dahil.
    Akp düşmanliğindan teröristi savunur oldu bu zihniyet.ama görüyorum ki bu hükümet terörü bitirme yolunda ne zaman saglam bir adim atsa bu ülkede ki vatan sevdalisi görünen terör destekcileri ve ekipleri bu ülkeyi asagiya cekmeye çalişmakta.türkmenlere giden tirlari haber yapan gizliligini ihlal eden pkk şakşakçilari saliverildi.bu aydin gecinenle daha devam etsin hükümet düsmanligina.bu basliktada parti düsmanligindan gözü kararmis insanlarda belli ediyor kendini zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

Gerçekten çok şaşırtıcı

gel bakalım buraya, hani bitmişti terör troll efendi? Bomberman oynuyor birileri ülkemizde, buna çanak tutanların başı olarak seni çağıralım bakalım ne diyeceksin acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jestia -- 19 Mart 2016; 18:39:30 >

• Jestia kullanıcısına yanıt
    Bitti dediler inandım ve konu açtım, sevinci paylaştım... Aması şu bu insanlar cahil oldukça oynatan, piyon olarak kullanan çok olacak...

Baksana bombalar patlıyor yüzlerce insan şehit oluyor ama hala millet survivor başından ayrılmıyor! Hala en popüler konular hangileri oluyor acaba?

Baksana Paris saldırısında olanlara ve Ankara'da olanlara ve farklılarına.

Eğitim olmadıkça PKK biter Hizbullah çıkar o biter Dhkpc çıkar o biter Mlkp çıkar o biter Tak çıkar...

Bir Bombay'a millet gerekeni yapsaydı olacakları görürdün.

Ben unudumu kestim 30 yıl uyanamadı bir yetmiş yıl daha uyanamayacak bu millet.

Terör bu ülkeden silinmez. Çünküsü için kendimize bakalım yeterli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Bitti dediler inandım ve konu açtım, sevinci paylaştım... Aması şu bu insanlar cahil oldukça oynatan, piyon olarak kullanan çok olacak...

Baksana bombalar patlıyor yüzlerce insan şehit oluyor ama hala millet survivor başından ayrılmıyor! Hala en popüler konular hangileri oluyor acaba?

Eğitim olmadıkça PKK biter Hizbullah çıkar o biter Dhkpc çıkar o biter Mlkp çıkar o biter Tak çıkar...

Ülkeyi cahil bırakmakta ısrar eden bir iktidarın terör oyununa kandığınızı farketmeniz oldukça güzel olmuş, şuan konunun başından sonuna kadar okuyup saldırgan cevap yazdığınız, kanla beslenmekle itham ettiğiniz tüm insanlardan özür dilemekle yükümlüsünüz.
    Kandırıldım, cahildim hepinizi yalan yanlış itham ettim özür diliyorum demeniz gerekiyor. Umarım konuyu baştan sona okumanız seçim tercihleriniz konusunda bir daha düşünmeye sevk eder.
    ben cevabımı aldım, iyi forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Jestia kullanıcısına yanıt
    Ben konunun başında da aldanıyoruz dedim, kimin tarafından aldanıyor oluşumuzun bir önemi yok, sürekli aldanıyoruz, şimdi iktidar ise 15 yıl önce başka iktidar tarafından, 30 yıl önce bir başkası...

Eğitim ve sürü psikolojisi ile gidilen bir karanlık... Bir an değişir dedim belki çıkan haberleri görüp umutlanınca ama insanlar her önüne koyulana inanmaya devam ettikçe bir yüz yıl daha devam edecek.

Birlik yok... İnanç yok... Çalışma ve gayret yok...

130 kişi can veriyor akşamı bile manşetlerde maç var...

Medya ile Bu ezberci zihniyet ve okumaktan meraktan uzak bir toplum ile bir şeyin düzlemeyeceği açık.

Kürtler soykırım ile bitirilse bu sefer Zazalar çıkartılır onlar bitirilse Aleviler o bitse başka bir şey.

Büyük resim dedim en başından bu yana hala aynı şeyi savunuyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Silah birakmamakta israr eden bir orgut varsa hukumet ne yapsin?
    İnsan gibi baris eli uzatildi ama silahla devam diyen serefsiz teroristler...
    İmralidaki elebaslari Apo emrediyor silah birakin ertesi gun kandil cevap veriyor silah birakmayacagiz!

O zaman catisma devam eder.
    Ama boyle olmaz bu is bitmezzz!
    teror suclularina idam gelmezse daha cok canimiz gider ulke yara alir coook.

• Dünyanın hiç bir yerinde bağımsızlık hareketi ile kurulmuş bir örgüt silah bırakmaz kanının son damlasına kadar savaşır...onlarla hiç bir zaman barış olmaz sadece ve sadece mücadele olur kana kan kısasa kısas la ancak bu iş biter..40 yıldır Türkiye savaş olmasın diye bu operasyonlar hep geçiktirildi pek çok olumsuz icraata bile bile göz yumuldu..halada göz yumuluyordu taki yılan kendilerinide sokmaya başlayınca ayağa kalktılar..BEN SİZE BİR HUSUSDAN BAHSEDİYİM ÇÖZÜM SÜRESİNCE SADECE PKK SİLAHLANMADI,ORDU SICAK SAVAŞA HAZIRLANDI BU GÜNÜN OLACAĞI ONLAR TARAFINDANDA BİLİNİYORDU..Ve bedellide onun için çıkartıldı varlıklı insanlara muafiyet kazandırılıp toplum tepkisinden onlar uzak tutulmaya çalışılacaktı
  • Konunun başlarını hatırlıyorum.Buna kim inanır daha kötü hale gelicek diyordum.

Keşke dediğim çıkmasaydı ama yapıcak bişey yok.
    Bu halkta bu kafa iktidarda bu kafa olduğu sürece bu durum daha da kötüleşerek devam eder.

Barış süreci dediğin süreçte her türlü yapılan silah yığınağına göz yumdun.Tünel hattı heryerde tuzaklanmış bombalar kilit taşlarının içine gizlenmiş bombalar camiden çıkan cephaneler.

Oranın halkı da aynı şekilde tüm olanlara göz yumdu.Şimdi evsiz barksız kaldılar.Kötülemek istemiyorum ama durum bu.

Şimdi operasyon yapılan yerlerin suriye'den farkı yok.
    Olan askerimize polisimize oluyor ufacık bebekler yetim kalıyor.

Kim bunun suçlusu ?? derseniz.

Suçlu aramayı bırakalım hepimiz bir dönüp kendi iç dünyamıza bakalım.
    Hala aptal saptal yarışma programlarıyla uyutulmaktan öncelikle kurtulalım
    Elin gavuru dediğiniz adamlar nasıl teröre karşı tek yürek tek bilek meydanlarda duruyorsa bizimde aynı şekilde tek yürek tek bilek olmamız lazım ama birlik yok dirlik yok ülkenin büyük çoğunluğunun kafası sahtekarlığa çalıştığı için kimse kimseye güvenmiyor bana dokunmayan yılan bin yaşasın dediği için bugün bu hallerdeyiz.

Bu ülkenin insanlarında bu kafa olduğu sürece her an bi tarafımızda bomba patlayabilir.Kim vurduya gidebiliriz.
    Şaka gibi ya kendi özgür ülkemde haftasonu dışarı çıksak bilke kalabalık yerlere gidemiyoruz.Bomba patlar kim vurduya gidermiyiz diye.
    90 lı yıllara laf edenler.Ülkenin durumu 90 lardan daha beter bilesiniz.O yazarkasa atan vatandaş şimdi de atsana yazarkasayı para dönmüyor piyasa atamazsın işte o yazarkasayı adama monte ediverirler...
    Çünkü başında hoşgörüden bi haber itiraza kapalı resmi bir padişah var bu biline.

Bu terör bırakın 40 yılı 100 yılda olsa devam eder.Ne komuta kademesi kaldı ne eğitimli asker kaldı.Hepsi ergenekoncu olarak içerde çürütüldü.
    Sonra kandırıldık.Cemaat kandırdı.Beraber yürüyordun ya bu yollarda ne oldu.
    İsimi vermek istemediğim bi haber kanalı var anlamayanlar için söyleyim alfabenin ilk harfi ile başlayan.Hani bu kanalı izleyip orada konuşulanlara inanmak için açıkca konuşuyorum gerizekalı olmak gerekiyor.Bu ülkenin büyük kısmı o kanalı izliyor bilesiniz.

Ot fok paralel anasını satayım.
    Terörde paralel doğru feto yaptırıyordur
    La havle sinirlerim bozuldu sabah sabah.

Sizler uyumaya devam edin.Birileri kandan para kazanmaya devam etsin.
    7 ceddine yeticek imparatorluk kuracak kadar para stokladılar zaten.
    Bizde 1300 tl ile geçinelim yarısı kira zaten.
    Durmak yok uyumaya devam...

• Theologist kullanıcısına yanıt
    aga yanlış anlama da hah oldu demek gibi oldu tanıtımları buna nasıl inanır bi insan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

Dünyanın hiç bir yerinde bağımsızlık hareketi ile kurulmuş bir örgüt silah bırakmaz kanının son damlasına kadar savaşır...onlarla hiç bir zaman barış olmaz sadece ve sadece mücadele olur kana kan kısasa kısas la ancak bu iş biter..40 yıldır Türkiye savaş olmasın diye bu operasyonlar hep geçiktirildi pek çok olumsuz icraata bile bile göz yumuldu..halada göz yumuluyordu taki yılan kendilerinide sokmaya başlayınca ayağa kalktılar..BEN SİZE BİR HUSUSDAN BAHSEDİYİM ÇÖZÜM SÜRESİNCE SADECE PKK SİLAHLANMADI,ORDU SICAK SAVAŞA HAZIRLANDI BU GÜNÜN OLACAĞI ONLAR TARAFINDANDA BİLİNİYORDU..Ve bedellide onun için çıkartıldı varlıklı insanlara muafiyet kazandırılıp toplum tepkisinden onlar uzak tutulmaya çalışılacaktı

Cok celiskili bir yazi olmus.

Pkk bagimsizlik icin mi savasiyor? Bu ulkede kurtler tutsak mi? Son sacmaliklariyla en milliyetci kurdun bile destegini kaybettiler. Sadece Avrupada yasayan tuzu kuru fasistlerin destegi var.

Resmi,gayri resmi olarak kurdistan bolgesi diye bir bolge mi var? Kurtlerin %65 i, g.dogunun batisinda yasiyor.

Su an terorle mucadele eden aslanlar, 20 yasinda zorunlu olarak askere giden gencler degil.Bedelliden yararlanma vs. olayi yok yani.

• Başlık değişmeli

100 yıl içindeki en büyük ihanet süreci artık bitti

olmalı

• Konuyu açan arkadaşı göremiyorum silah bırakmayı gördük or.. co.. silah bırakıyoruz diye ülkeyi 10'ar ton patlayıcı döşemişler her yola.

• Eto bitmiş terör bitmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfestein -- 15 Nisan 2016; 1:35:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumu

quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

Dünyanın hiç bir yerinde bağımsızlık hareketi ile kurulmuş bir örgüt silah bırakmaz kanının son damlasına kadar savaşır...onlarla hiç bir zaman barış olmaz sadece ve sadece mücadele olur kana kan kısasa kısas la ancak bu iş biter..40 yıldır Türkiye savaş olmasın diye bu operasyonlar hep geçiktirildi pek çok olumsuz icraata bile bile göz yumuldu..halada göz yumuluyordu taki yılan kendilerinide sokmaya başlayınca ayağa kalktılar..BEN SİZE BİR HUSUSDAN BAHSEDİYİM ÇÖZÜM SÜRESİNCE SADECE PKK SİLAHLANMADI,ORDU SICAK SAVAŞA HAZIRLANDI BU GÜNÜN OLACAĞI ONLAR TARAFINDANDA BİLİNİYORDU..Ve bedellide onun için çıkartıldı varlıklı insanlara muafiyet kazandırılıp toplum tepkisinden onlar uzak tutulmaya çalışılacaktı

Cok celiskili bir yazi olmus.

Pkk bagimsizlik icin mi savasiyor? Bu ulkede kurtler tutsak mi? Son sacmaliklariyla en milliyetci kurdun bile destegini kaybettiler. Sadece Avrupada yasayan tuzu kuru fasistlerin destegi var.

Resmi,gayri resmi olarak kurdistan bolgesi diye bir bolge mi var? Kurtlerin %65 i, g.dogunun batisinda yasiyor.

Su an terorle mucadele eden aslanlar, 20 yasinda zorunlu olarak askere giden gencler degil.Bedelliden yararlanma vs. olayi yok yani.

sizde biraz anlama zaafiyeti var söylermisin pkk ne için devlete karşı silaha sarıldı..demokratik haklar içinmiki..? resmen ülkeyi bölmek,kürdistanı kurmak için değilmi..o halde bu örgüt nasıl silah bırakır..erdoğan bunu bizzat biliyor ve ülkenin bölünmesi ve federe kürt devleti için başkanlıkta başkanlık diyor.zira başkanlıkta eylalet var..orada oynanan tezgah federasyon eyalet adıyla kurulacak bunun temelleri atılıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Çok doğru yazmışsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.