Arkadaslar bildiginiz gibi dün açtıgım konuda kuzenime bi laguna yada marea alacaktık ama pek önermediginizden bizde baska araclara baktık ve ortalama 60 80 bin km arasında 2000 model özel seri opel corsa 100.yıl 1.4 16v 90 hp full donanımlı araclar bulduk ortalama 12 13 bin ytl arası ama daha pazarlık yapmadık ne dersiniz önerirmisiniz ?
Yokmu hiç yardımcı olacak arkadas ?
Gayet güzel donanımlı diğer corsalara göre jantları sayesinde çok daha güzel görünen bir araç bence.. Motoru fena değil o kasaya yetiyor.. Bende geçen sene vardı otomatik viteslisi yakıtından beni bezdirmişti kısa mesafelerde şehir içinde 10 lt yakıyordu.. Yanlız alırken çok iyi baktırın malum opel parça ve servis fiyatları çok fazla.. Benim aracım geçen sene arıza yaptı servise soktum(yetkili) bütün soğutma sistemi triger kayışı 4 fren balatası değişti ve 100.000 bakımı yapıldı 2.136 ytl tutmuştu..
Bizim yakınıma alacagımız düz vites ve aldıktan sonra simit depo sıralı lpg taktıracagız servis olarakta özel servis kullanacagız fiyat en az % 50 daha uygun oluyo normal servise göre ne dersiniz napalım bu durumda alsınmı birde piyasası varmıdır laguna marea gibi tutulmayan bir aracmı ?
İnanın piyasası çok fazla.. Hatta inanılmaz derecede diyebilirim.. İnternete koyduğum 3.gün çok iyi bir fiyata vermiştim.. Eğer LPG taktırıcaksanız hiç üzmez sizi.. Ama dediğim gibi yinede almadan expertiz yaptırında sonra başınız ağrımasın..
Corsa gerek piyasası ve piyasadaki oturmuşluğu ile sorun çıkarmaz yakıt konusu doğru ancak simit sıralı şimdiki zaman için güzel çözüm ve 100.yıl edition üretimde gerek aracın içindeki ortam ve müzik sisteminin farklı olması sis farlarının olması gibi aksesuarları bulunan full bir araç temiz ise düşünmeden alın...
Çok tatlı bir arabadır. aynalar falan bile otomatik. Kardeşimin vardı, doyamadan çalındı araba. Alın, pişman olmazsınız
Gayet güzel donanımlı diğer corsalara göre jantları sayesinde çok daha güzel görünen bir araç bence.. Motoru fena değil o kasaya yetiyor.. Bende geçen sene vardı otomatik viteslisi yakıtından beni bezdirmişti kısa mesafelerde şehir içinde 10 lt yakıyordu.. Yanlız alırken çok iyi baktırın malum opel parça ve servis fiyatları çok fazla.. Benim aracım geçen sene arıza yaptı servise soktum(yetkili) bütün soğutma sistemi triger kayışı 4 fren balatası değişti ve 100.000 bakımı yapıldı 2.136 ytl tutmuştu..
2.136 ytl
quote:
Orjinalden alıntı: herby
bakım ücreti çok fazlaymış vectralarınki bile o kadar tutmuyor.. araçta başka bir arıza mı vardı. 12.000 YTLlik bir araç için 2bin YTL bakım çok fazla değilmi
Sadece radyatör ve triger kayışı 1.500 ytl tutuyordu zaten...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme