Şimdi Ara

100 Watt(RMS) 8 Ohm 7 tane hoparlor Lazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pioneer VSX-915 model anfide kullanmak icin bana 7 tane hoparlor lazim. Bunlar tabi oyle pek pahali olmazsa iyi olur. Hatta 500 YTL civari olursa iyi olur. Anfinin 7 x 100 watt cikisi var. Tabi bu arada artik Siirt'teyim. Uskudar'dan Siirte tasindim. Bu konuda yardimci olacaklara simdiden tesekkurler.
    Panasonicte vardi bi aralar ancak onda Subwoofer var. Bana sadece hoparlorler lazim. Hani birazda estetik olursa iyi olur. (Cok seymi istedim)

• sony nin sa-ve serisine bakın ama subwoofer ıda var sub ı satabilirsiniz daha sonra ya da açık artırma sitelerine bakın oralarda sadece uydu da satılıyor.
  • Acik artirma sitelerinini bende dusundum ama adam icini degistirmis veya bozuk patlak falan olur diye cesaret edemiyorum. Sesolayindan cok iyi anlamam. Yani adamdan aldigim hoparlorun ne kadar orjinal ve iyi bir sey oldugunu farkedemeyebilirim.
    Sony alasam bile o'da 6 tane hoparloru var diye biliyorum. Ayrica bos bosuna subwooferi alip dert etmeyeyim kendime. Ha sony 7 hoparlorlu olsa dusunurdum ama 6 hoparlorlu modeli var diye biliyorum.

Yardimlariniz icin tesekkruler.
  • dostum bence 7 yerine 5 e yönel...birincisi daha az maliyet ikincisi 7.1 kaç tane film var ki seyredebilecek???
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokiee

dostum bence 7 yerine 5 e yönel...birincisi daha az maliyet ikincisi 7.1 kaç tane film var ki seyredebilecek???

öyle demeyin 6.1 ve 7.1 av alıcılarda bulunan matrix decoder sayesinde 5.1 dd ve dts kayıtlı dvdleri de 6.1 ve ya 7.1 olarak izleyebilirsiniz ayrıca 2 kanal stereo müzik dinlemek yerine 6.1 ya da 7.1 dinlemek te güzel olur bence.
  • snoopdogg dogru demissin. Anfide bir suru ozellik var. zaten anfiye giren ses stereo'da olsa bunu 7.1 olarak dagitabiliyor. Mesala ben anakrtimdan stereo olarak baglanti yaptim. Arasira filmleri pc araciligi ile tv'den izliyorun. Efektler gercekten cok doyurucu oluyor.
    Neyse ben en iyisi netten arastirmaya devam edeyim. Tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.