Şimdi Ara

100 pc'ye windows yüklemek istemiyorm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oratalama 100 pc olan bir firmada çalışıyorum.işletim sistemi kurulurken kaçak işletim sistemi kurulmuş ve hep aynı key girilmiş.Bilgisayarların orjinal keylerini girmek istiyorum ama hiçbir program ve regedit ayarlarındanda kabul etmiyor.Nette araştırdıktan sonra sp2 li pclerde lisans key değiştirlemiyormuş bu konuyla ilgili yardımlarınza ihtiyacım var....

• keyfinder diye bir program var onunla dene
  • evet var windows geniune advantage diye bi şey vardı neye yarar ordan bak
  • olmuyor hocam...
  •  100 pc'ye windows yüklemek istemiyorm!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awfulman -- 21 Mayıs 2007; 15:50:44 >
  • sanırım sp2 kurmaktan kaçınılmaz yoldasın kolay gelsin
  • Hp kasanın üstündeki orjinal keyi girmeme rağmen şifre hatası veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 varken Xp kurmak ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • spsiz orjinal lisansların çoğu sp2 lere olmuyor olanarı çok nadir bu durumda microsoft müşteri destekle görüşseniz daha iyi olcak galiba 0800 211 39 39
  • bide legalxp programını dene dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrah6600

bide legalxp programını dene dostum

legalxp programında kendi verdiği seriali girmek zorunda değilmisin,arkadaş eski serialleri değiştirmek istiyor
  • birde bunu denermisin

2)Başlat-->Çalıştır-->AÇ(regedit) komutunu girelim.

3)HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion-->WPAEvents anahtarını acın sağ taraftan OOBEtimer cift tiklayın. FF değerini verip çıkın.

4)Başlat-->Çalıştır-->AÇ( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a )komutunu verin.

5)Karşınıza gelecek pencerede seçeneklerden müsteri hizmetlerine telefon etmek istiyorum'a tıklayın ve ''ileri''ye basın.Anahtarini Değiştire basın ve sizdeki ürün anahtarını giriniz .Artık burdan çıkın.

6)HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion-->WPAEvents'a tekrar gidin ve OOBE timer a tekrar tıklayın, önceden girmiş olduğumuz FF değerini silin.

7)Baslat-->Çalıstır-->AÇ( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.