Şimdi Ara

100 milyon altı dj kulaklık öneriniz varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100 milyon altı dj kulaklık öneriniz varmı?

• bu kulaklığı öneririm 137 ytl

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17414&productid=evseneh250y

eğer yukardakini almaya imkanın yoksa bu da çok iyi bir kulaklıktır 97 ytl

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17414&productid=evsennhd205

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanky -- 30 Haziran 2008; 23:36:51 >

• hd 202 dj modelide olabilir
  • akg nin modelleri ya da sennheiser hd serisi.Bulabilirsen kossun da um 40 diye bir modeli var.
  • Arkadaşlar burada hazır yeri gelmişken sorayım sizlere. Ben Dj kulaklıkları konusunda fazla ilgiminde olmaması nedeniyle pek bilgim ve deneyimim yok. Bende HD202 var. Kullanıyorum açıkçası memnunumda baya. Ama merak ediyorumda söylediğiniz HD205 veya Eh250 ile aralarında ciddi anlamda fark var mıdır? Yada hissedilecek bir fark için hangi seriyi önerirsiniz.... Sonuçta HD202 fiyatı göz önüne alındığında oldukça iyi bir seçimdi bana göre....
  • EH250 ile yok ama hd205 ile fark baya var
  • quote:

Orjinalden alıntı: SOUND BLASTER

EH250 ile yok ama hd205 ile fark baya var

hd 202 ile EH250 arasında pek fark yok denedim ama hd205 biraz daha kötü kalıyor
    EH250 pahalı geliyorsa hd202 alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400 Liraya kulaklık önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • koss um 40 derken sanırım ur40 demek istedin dj kulaklığı olarak üretilmese de güzel bir kulaklık bence de ...

http://www.elmasepeti.com/product.php?pID=7520
  • Ya dj kulaklıgının normal kulaklıklardan farkı ne beyler?
  • tabikide her kulaklık aynı sesi veremez frekans aralığından başka olarak her kulaklığın farklı çıkış gücü var yani farklı watt olarak ama bunun ölcü birimi kulaklıklar için mWatt tır örneğin satandart philips kulaklıklar 150mW (40ytl lik model ama model numarasını hatırlamıyorum) çıkış verebilir ama ben daha profesyonel bişey arıyorum diyorsan sana kulladndığım dj kulaklığını öneririm sony mdr-v700dj bu alet 3000mW çıkış sağlıyor vede çok manyakkkkkk sesi fazla açıp dinlediğinde kulakların sağır olabilir dikkat yani fiyatı yaklaşık 350ytl (ben 200ytl ye almıştım )
  • ya benm hiç bi bilgim yok bu kulaklıklar hakkında.mp3 üm den dinlemek için istiyorum bunlar mp3 den dinlemek için kullanırsam da farklı mı yoksa sadece DJ lerin stüdyo vs. çalışmalarında yüksek girişle kulladıklarında mı farklı.
  • Bu aralar Horty'ler çoğaldı. Hade hayırlısı bakalım.

Üstad konuyu nasıl buluyorsunuz ona şaşıyorum yav

quote:

Orijinalden alıntı: icemanMusty

ya benm hiç bi bilgim yok bu kulaklıklar hakkında**** üm den dinlemek için istiyorum bunlar mp3 den dinlemek için kullanırsam da farklı mı yoksa sadece DJ lerin stüdyo vs. çalışmalarında yüksek girişle kulladıklarında mı farklı.
  • saol ya eksi olma yumuşak g
    dj kulaklıkla doğmadık sonuçta sende bi yerlerden öğrendin illa ki!

quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

Bu aralar Horty'ler çoğaldı. Hade hayırlısı bakalım.

quote:

ya benm hiç bi bilgim yok bu kulaklıklar hakkında**** üm den dinlemek için istiyorum bunlar mp3 den dinlemek için kullanırsam da farklı mı yoksa sadece DJ lerin stüdyo vs. çalışmalarında yüksek girişle kulladıklarında mı farklı.

• Herkes bir yerlerden öğreniyor da taa diplerden nasıl buluyorsunuz bilmiyorum. Ben denedim birara olmadı

Neyse zamanla öğrencen zaten

quote:

saol ya eksi olma yumuşak g

quote:

quote:

• tüm bunları yazarken soruya da cvp versen fena olmazmış yüzbaşı

quote:

Herkes bir yerlerden öğreniyor da taa diplerden nasıl buluyorsunuz bilmiyorum. Ben denedim birara olmadı

quote:

quote:

quote:

• Durup durup düşünüp bunu mu yazdın???

quote:

tüm bunları yazarken soruya da cvp versen fena olmazmış yüzbaşı

quote:

Herkes bir yerlerden öğreniyor da taa diplerden nasıl buluyorsunuz bilmiyorum. Ben denedim birara olmadı

quote:

quote:

quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.