Şimdi Ara

100 metre içinde 21 tane panamera (florya)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün gece şenlikköy caddesinden yürüyordum. caddenin başındaki ilk galeriden ortalarındaki sapan autoya kadar showroomda gördüğüm panameraları saydım. rakam tamıtamına abartısız 21. hepside sıfır. Bunlar showroomdakiler. Daha bide aşağıda depodakilerle falan rahat 30 vardır. Sadece 100 metrelik mesafede.

SLS AMGler Gallardolar GT-R'ları falan saymıyorum. Heralde sadece şenlikköydeki galerilerin envanteri ile yeni bir van kurulabilir.

gelir adaletsizliğinde son nokta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 27 Kasım 2011; 1:07:02 >
  • Bu ülkede fakirlikten kurtulmak zor bir zengin oldunmu da daha fazla zengin olmak bir o kadar kolay.Orta halli bir şirket kurdun mu daha sırtının yere gelmesi mümkün değil.Naylon fatura,vergi kaçakçılığı vs derken belli bir maddi güçten sonra siyasi iktidarın da dikine dikine gitmezsen devlet sana dokunmuyor.Sonra artık milyon dolarlık araba mı alıp şirketinin üstüne yaptırırsın yakıtını mı gider gösterip vergi kaçırırsın sen karar ver.Ayda 100 bin kazanan adamın ödediği vergi 1-2bin lira.Kısacası Türkiye'de devlet tuttuğunu s.... tutamadığıda kaçıyor,kovalamıyor peşinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoom-Zoom -- 27 Kasım 2011; 1:14:29 >

TIKLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom

Bu ülkede fakirlikten kurtulmak zor bir zengin oldunmu da daha fazla zengin olmak bir o kadar kolay.Orta halli bir şirket kurdun mu daha sırtının yere gelmesi mümkün değil.Naylon fatura,vergi kaçakçılığı vs derken belli bir maddi güçten sonra siyasi iktidarın da dikine dikine gitmezsen devlet sana dokunmuyor.Sonra artık milyon dolarlık araba mı alıp şirketinin üstüne yaptırırsın yakıtını mı gider gösterip mi vergi kaçırırsın sen karar ver.ayda 100 bin kazanan adamın ödediği vergi 1-2bin lira.Kısacası Türkiye'de devlet tuttuğunu s.... tutamadığıda kaçıyor,kovalamıyor peşinden.

Her şirket sahibi böyle kolay yoldan parayı kazanamıyor.

Ayrıca herkes dolandırıcılık yapamaz . ( Şükür ki )

Yeni çıkan lüks araçları ilk görme şansına sahip oluyorum

Semtimi seviyorum.Gelin görün,sahilinde gezin.Sakin bir yer. (Uçak gürültüsü hariç)

Ayrıca günden güne galeri açılıyor burada.Demek satışlar iyi.

Edit: Şimdilerde Range Rover Evoque diziliyor galeri önlerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasakpınar -- 27 Kasım 2011; 1:25:17 >

Enistemin oraya gelis sebebi dobdurma degil arabalardir hep :::))))

Dunyada icinde havaalani olup en pahali sehir unvanini elinde bulunduran tek yer floryadir

Ama yasanacak yerdir bence

Orijinalden alıntı: musch-lee

florya yeşilköy allahım orta düzel araba hiç mi olmaz galerilerde ,bmw mercedes in bile c ve 3 serisi yok gibi

Var ancak sergilenmiyorlar.Daha çok içeride yada garajda duruyor.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.