|
efsanenet olabilir, < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
efsanenet olabilir, < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
sanki konu başlığını güncellemenin zamanı geldi gibi :) |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 19 Kasım 2025; 21:32:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
"Yeni müşterilere, ilk 3 fatura dönemi boyunca indirimli ve sabit fiyat garantisi sağlanır. 4. aydan itibaren hizmet, 649,90 TL olan standart tarife üzerinden devam eder. Mevcut Netspeed müşterileri bu kampanyadan yararlanamaz." Netspeed'in ucuz bir tarafı yok. Sadece 3 ay ucuz. Eksik bilgi olmasın. İnsanlar dikkat etmez geçmeye kalkar filan sonra 4.ayda kazığı yerler. |
|
Mesajında bana göre en önemli detayı atlamanı garip bulduğum için belirttim. İnsanlara netspeed için referans olacaksan 4.aydan sonra 650 TL olduğu bilgisini de belirtmelisin bence. Bu detayın altının çizilmesi gerekir. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 19 Kasım 2025; 23:12:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
mobilfree ile başvuruyu yapıp işlemleri tamamladım.Bakalım |
|
Hocam selamlar, 1 haftalık deneyimleriniz nasıldır? Altyapı Türk Telekom olduğu için hizmette bir farklılık olacağını düşünmüyorum ama bazı arkadaşlar çok kötülemiş. Önceki sağlayıcınız neydi? Arada herhangi bir fark var mı? Bana hep Türk Telekom kalitesinde hizmet alınıyor fakat fatura ödenen firma değişiyor gibi geliyor. VDSL ile mobilfree kullananlar bilgilendirebilir mi? 100mbit için hangisine geçiş yapmak mantıklıdır? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LonedLy -- 26 Kasım 2025; 10:21:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Altyapı aynı olsa da firmaya göre işleyiş değişebiliyor. Zamanında netspeed kullanıyordum, genel olarak hiçbir sorun yaşamamıştım, sonra poyraznet'e geçtim, geçmez olaydım. Geçtiğim gibi zamlandı zaten, daha birkaç gün olmuşken bağlantı koptu. Sözüm ona Türktelekom ekipleri gelip dahili hattı tamir etmişler, tamir ücretini de faturama yansıttılar. Sonra yine zam ve yine zam. Bunların hepsi 3-4 aylık bir süreçte oldu. Yansıtılan tamir ücretinin iadesini istedim, vermediler, hakem heyetine başvurdum, adıma olumlu sonuçlandı, ama iade yapmadılar, çünkü firma battı. Ben zaten 4. ayda kaçmıştım. Bir de 3 ay ISS değiştiremiyorsun ama ücreti zamladıkça zamlıyorlar, ona da bir şey yapamıyorsun. Zaten bu konular fazlaca sorun olduğundan mıdır nedir, firmalar ilk 3 ay indirimli sunmaya başladılar. Sonuç olarak firma ciddi şekilde hizmet kalitesinde fark ediyor. |
|
|
|
Hocam kusura bakmayın görmemişim. Geçirmeyi beceremediler, WhatsApp'dan da ölü taklidi yapıyorlar başka firmalara bakıyorum zira netspeed 50 mbit internet için 600 TL ister yılbaşında Benim gibi düşük altyapı da modem bile fark eder. Zyxel ile 45 mbit aldığım yerde Vodafone h300 modem ile 55mbit alıyorum aynı firma aynı tarife farklı modem < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 29 Kasım 2025; 13:2:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|