Şimdi Ara

100'lük Tarife Fiyatları (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.004
Cevap
93
Favori
86.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
35 oy
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

efsanenet olabilir,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hala bekliyoruz

adresi bulamamışlar

fatura gönderdim ama müşteri hizmetleri tırt

• Merhabalar, altyapım 63 mbps destekliyor. Bilgileri de göndereyim bakabilirsiniz, ucuz ve taahhütsüz bir tarife arıyorum. Şu anda gigaspeed kullanıyorum 420 küsür tl fatura çıkıyor, alırken 180 falan ödüyordum. Daha ucuz bir şey kullanmak istiyorum.

100'lük Tarife Fiyatları

Şimdiden teşekkürler

1 tanesi mobilfree diğeri ise Netspeed internet.

Mobilfree aylık 229 TL Mayıs ayı sonuna kadar sabit fiyat.

Mobil free internet yeni bir firma bu aralar çoğu kişi ucuz yollu diye bu firmayı tercih ediyor fakat sistemleri yoğun abone trafiğini kaldırmada bazen zorlanıyor, 3-4 gün önce bağlantı sıkıntıları yaşanmıştı, sonra düzelmişti.

Netspeed aylık 330 TL, 3 ay sabit fiyat, ek olarak ref indirimiyle 50 TL aylık faturanızdan indirim sağlanıyor, 4. Ay'dan itibaren tarife ücreti 650 TL'ye çıkıyor, o yüzden 3 aylığına kullanılabilir.

Netspeed internete abone olduktan sonra kendi referans kodunuz ile sınırsız bir şekilde başka kişi kişileri Netspeed internet'e abone yapabilirseniz her getirdiğiniz abone başına karşılıklı 12 ay boyunca geçerli aylık 50 şer TL indirim kazanıyorsunuz.

Ben de 6 aydır Netspeed internet kullanıyorum, DNS değiştirilerek VPN kullanmadan tüm yasaklı sitelere giriş yapılabiliyor.

Modem kapatılıp açıldığında ya da resetlendiğinde modem IP adresi değişiyor bazı sitelerden ban yiyenler için lazım oluyor.

Netspeed internet'e geçmeyi düşünürseniz özelden mesaj gönderebilirsiniz, profilimde hakkımda kısmında referans bilgilerim mevcut.

Aklınıza takılan başka bir soru olursa özel mesaj yoluyla çekinmeden sorabilirsiniz yardımcı olurum iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 19 Kasım 2025; 21:32:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• rockerman21 kullanıcısına yanıt

"Yeni müşterilere, ilk 3 fatura dönemi boyunca indirimli ve sabit fiyat garantisi sağlanır. 4. aydan itibaren hizmet, 649,90 TL olan standart tarife üzerinden devam eder. Mevcut Netspeed müşterileri bu kampanyadan yararlanamaz."

Netspeed'in ucuz bir tarafı yok. Sadece 3 ay ucuz. Eksik bilgi olmasın. İnsanlar dikkat etmez geçmeye kalkar filan sonra 4.ayda kazığı yerler.

• Başka bir ISS firmasından geçiş yapanlar için ilk 3 ay sabit fiyatlı olarak aylık 330 TL, 4. Ay'dan itibaren ise aylık 650 TL'ye çıkıyor, tek fiyat kampanyası ile 100/20 mbps'ye kadar Fiber/VDSL fiber altyapılarda fiyatlara modem kullanım ücreti de dahildir.

Netspeed internet sitesinde kampanya detayları kısmında bahsettiğiniz fiyatlar yazıyor, satış temsilcisi de fiyatlar konusunda müşteriyi bilgilendiriyor, gizli saklı bir şey yok.

3 aylık olarak ortalama aylık 280 TL'ye kullanılabiliyor.

Kazığı yememek için Btk kararı gereği 3 aylık süreniz dolduğu gibi, xdsl hizmet numaranız ile tekrar yine ücretsiz bir şekilde başka bir ISS firmasına geçiş yapılabiliyor, sadece 1-2 günlük zamlı tarife fiyatından size fatura çıkarırlar cep telefonu hatlarını taşımak gibi.

Uygulamalarında her şey şeffaf tüm bilgiler mevcut xdsl hizmet numarası da dahil.

Evet 3 ay burdan, 4 ay başka yerden kullanarak, zamlardan daha az etkileniliyor.

Zamanında ben comnete toplu peşin ödeme yaptım, paramıza çöktüler kazığı yedik ne banka ne thh ne Btk hiç kimse hakkımızı koruyamadı.

Alacağımızı alabilmek için 40 takla attık yine de tam olarak alamadık anca 3'ün 1'ini aldık.

O yüzden artık ön ödemeli, toplu ödemeli ev interneti kullanmıyorum, bu şekilde, aylık telefon faturası öder gibi kullanmak en mantıklısı.

Uğraşmak istemeyen uzun süreli taahhütlü bir abonelikte başlatabilir, tercih meselesi fakat bu şekilde yapanlar da mevcut, hatta çoğunlukta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 19 Kasım 2025; 19:1:8 >

• Mesajında bana göre en önemli detayı atlamanı garip bulduğum için belirttim. İnsanlara netspeed için referans olacaksan 4.aydan sonra 650 TL olduğu bilgisini de belirtmelisin bence. Bu detayın altının çizilmesi gerekir. 100'lük Tarife Fiyatları 

Merkürnet ile mobilfree internet

Merkürnet 35 mbps'ye kadar 350 TL Ocak sonuna kadar sabit sonrası belli değil.

Mobilfree 100 mbps'ye kadar 229 TL Mayıs ayı sonuna kadar sabit fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 19 Kasım 2025; 23:12:51 >
  • rockerman21 kullanıcısına yanıt

mobilfree ile başvuruyu yapıp işlemleri tamamladım.Bakalım

• Hocam selamlar, 1 haftalık deneyimleriniz nasıldır? Altyapı Türk Telekom olduğu için hizmette bir farklılık olacağını düşünmüyorum ama bazı arkadaşlar çok kötülemiş. Önceki sağlayıcınız neydi? Arada herhangi bir fark var mı?

Bana hep Türk Telekom kalitesinde hizmet alınıyor fakat fatura ödenen firma değişiyor gibi geliyor. VDSL ile mobilfree kullananlar bilgilendirebilir mi?

100mbit için hangisine geçiş yapmak mantıklıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LonedLy -- 26 Kasım 2025; 10:21:15 >

Altyapı aynı olsa da firmaya göre işleyiş değişebiliyor. Zamanında netspeed kullanıyordum, genel olarak hiçbir sorun yaşamamıştım, sonra poyraznet'e geçtim, geçmez olaydım. Geçtiğim gibi zamlandı zaten, daha birkaç gün olmuşken bağlantı koptu. Sözüm ona Türktelekom ekipleri gelip dahili hattı tamir etmişler, tamir ücretini de faturama yansıttılar. Sonra yine zam ve yine zam. Bunların hepsi 3-4 aylık bir süreçte oldu. Yansıtılan tamir ücretinin iadesini istedim, vermediler, hakem heyetine başvurdum, adıma olumlu sonuçlandı, ama iade yapmadılar, çünkü firma battı. Ben zaten 4. ayda kaçmıştım. Bir de 3 ay ISS değiştiremiyorsun ama ücreti zamladıkça zamlıyorlar, ona da bir şey yapamıyorsun. Zaten bu konular fazlaca sorun olduğundan mıdır nedir, firmalar ilk 3 ay indirimli sunmaya başladılar.

Sonuç olarak firma ciddi şekilde hizmet kalitesinde fark ediyor.

size nasıl oldu da 650 tl degılde 400 kusur tl fatura kestıler 4. aydan sonra

Sanırım haziran ayında grçtiğim için bu şekilde 4 fatura dönemi 330 TL'den devam etti, 5. Ay'da ise 450 TL oldu, Kasım Aralık dönemi de 450 TL'den devam edecek, yeni yılda 650 TL olacak diye düşünüyorum.

Abone olurken satış temsilcisi ilk 3 ay aylık 330 TL,sonraki aylar 4. Ay'dan itibaren tarife ücretiniz 450 TL olacak demişti.

Başka kişiler de bu şekilde teyit almışlardı, yılbaşından sonra 650 TL olacak diye düşünüyorum.

merhaba hangi firma acaba tşkler

Geçmeyi düşünürseniz Profilime göz atabilirsiniz aklınıza takılan bir soru olursa özelden sorabilirsiniz

Hocam kusura bakmayın görmemişim.

Geçirmeyi beceremediler, WhatsApp'dan da ölü taklidi yapıyorlar başka firmalara bakıyorum zira netspeed 50 mbit internet için 600 TL ister yılbaşında

Benim gibi düşük altyapı da modem bile fark eder.

Zyxel ile 45 mbit aldığım yerde Vodafone h300 modem ile 55mbit alıyorum aynı firma aynı tarife farklı modem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 29 Kasım 2025; 13:2:11 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.