< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
millenicomda kullandığın abonelik telekom altyapısı ise telekom altyapısı kullananan başka bir sağlayıcıya geçerken kurulum ödemezsin şuan telekom altyapısında yapılacak en mantıklı şey her 3 ayda bir diğer sağlayıcıya geçmek çünkü ilk 3 aydan sonra fiyatlar 2'ye katlanıyor geçen 3 ay gıbırnet kullandım 350 tl zam geldi 650 oldu netspeede geçtim şuan 330 3 ay sonra bu da 600 küsür olacak yine başka yere geçeceğim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Modem zorunluluğu yok diyor.. Modemli fiyatı 490/590 TL oluyor. TV paketli kampanyalarda modem+tv için cihaz 95 TL kiraydı sanırım. Bu kampanyada kendi modemimizi kullanırsak 430 TL 12 ay , sonraki 12 ay için 530 TL fiyatı var. Upload hızı fiber ve dsl farklıdır tabi ama soracağım tabi çünkü net belirtilmemiş. Kurulum 1-3 iş günü dese de yerine göre değişiyordur. Yine de pazartesi sorarım.
EDIT: ![]() Referans sistemi de varmış.. Ama indirim tutarı yazmamışlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearlOfBlackseaSinop -- 27 Eylül 2025; 23:45:13 > |
|
GIBIRNET'in ilk üç ay indirimli söylemi dikkat edin uygulamada 3 fatura dönemi şeklinde uyguluyorlar örneğin haziranın sonunda geçiş yaptınız haziran, temmuz ve ağustos indirimli daha sonraki aylar normal fiyat üzerinden ücretlendiriliyor. |
|
100 MBS VDSL de en uygun fiyat Merkürnet inmi arkadaşlar (İzmir firması ) 379,90 TL . Başka servis sağlayıcıdan geçişlerde hiç bir ücret istemiyormuş. 31 OCAK 2026 kadar fiyat garantisi bu fiyat değişmeyecek diyor . Kullanan varmı memnun mu ? Başka bildiğiniz ekonomik fiyatlı internet varsa ismini ve fiyatını yazabilirmisiniz !. TŞKLER |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 15 Ekim 2025; 18:5:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Powernet'te 420 TL taahhütsüz. Şubata kadar sanırım sabit fiyat. Fiber için modem istenirse +50 TL alıyor. Onun haricinde en uygunu Mobilfree sanırım. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 15 Ekim 2025; 18:27:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Telekom fiber altyapısında taahhütsüz 200'lük alabileceğim bir yer yok mu arkadaşlar? Bir ara teknosa 200'lük sanırım veriyordu ama şimdi yok. 100'lük az geliyor 200 tam geliyordu eskiden geçici hız artımırıyla deneyimlemiştim. |
|
Vodafone düşündüm de kardeşim bunlara 5 sene önce başvuru yapmıştım tam 2 3 hafta beklettiler arayan soran da olmadı bekleyin arancaksınız diyip durdular, büyük site oldugu için diğer altyapı sahibi firmalara engelletiyor vs bahane uydurdular ancak bence bölgeye bakanlarda sıkıntı vardı gördüğüm kadarıyla kendi ekibi gelip bağlıyor diye biliyorum çok nadir görüyordum çünkü. Afedersin gelip giden vodafone ekiplerini de pek gözüm tutmamıştı yani sokakta birşey sormaya çekinirsin pek tekin şahıslarda değildi bence. Sonunda bölge bayisine gittim sormaya çünkü başvuru kaydı açık kaldı ama tamamlanmıyor bıktırdılardı orada fiziksel bayide yeniden başvuru almaya kalktılar tekrar deneyelim dediler tekrar kimlik fotokpisi vs istenince bende artık vazgeçtim bir o kadar daha beklememek için. Vodafone çok değişik bir organizasyon yani suç örgütüne daha çok benziyor :) |
|
|
|
|
Nerede oturuyorsunuz hocam ? fiber mi vdsl mi başvuru yaptınız ? Bağlantı yaptıktan sonra özelikle oyunlarda ping ve hız testi sonuçlarınızı bekliyor olacağım ve duruma göre bende geçiş yapabilirm. |
| _____________________________ |
|
Ben geçiş yaptım şimdilik sorun yok... MobilFree Ana Konu | DonanımHaber Forum » Sayfa 12 https://forum.donanimhaber.com/mobilfree-ana-konu--162249161-12#162431906 |
|