Şimdi Ara

100'lük Tarife Fiyatları (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
963
Cevap
93
Favori
81.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

Turknet 8 Ekim'e randevu vermişti kurulum için, blöf yapıp iptal ettim. Ettiler. Yok mu kurulum sürecini hızlı ilerleten ya? Bir internet bağlantısı kurmak neden bu kadar süreleri bulmaya başladı, sanırsın tesisat kurmaya çağırıyoruz
    Türk Telekom müdürlüğüne gittim. Turknet başvurusu ise biz ne yapalım diyorlar; hatta Türk Telekom online başvuruda bile ekiplerin geç gelmesine müdahale edemiyorlarmis. Burdan yapalım aboneliğini 2 güne sana ekibi yollarım dedi. 18 ay 750+75 bilemedim ya.

Neyse biraz turknet ile dalga geçmiş olacağız ama ilk formülle oradan ilerleyelim bari. Tekrar başvuru:/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

millenicomda kullandığın abonelik telekom altyapısı ise telekom altyapısı kullananan başka bir sağlayıcıya geçerken kurulum ödemezsin

şuan telekom altyapısında yapılacak en mantıklı şey her 3 ayda bir diğer sağlayıcıya geçmek çünkü ilk 3 aydan sonra fiyatlar 2'ye katlanıyor

geçen 3 ay gıbırnet kullandım 350 tl zam geldi 650 oldu netspeede geçtim şuan 330 3 ay sonra bu da 600 küsür olacak yine başka yere geçeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

şikayetvara yaz onu ciddiye alıyorlar genelde

fibere gecersen vdslden ödüyormuşsun ama 1200 tl

Türksat kablonet VDSL altyapıda kendi modeminizi kullanabilirsiniz seçeneği var mı, bir de TT altyapısında mevcut kullandığınız aktif interneti iptal etmek gerekiyor sonrasında Türksat kablonete başvurmak gerekiyordu heralde.

100 mbps VDSL tarifesinde fiyat ise İlk yıl 430 TL, 2. yıl ise 530 TL'ydi değil mi, bu kampanya, 5 Şubat 2026'ya kadar devam ediyor diye hatırlıyorum, ilerde belki geçilebilir fiyatlar makul seviyede görünüyor.

Kurulum için ne kadar süre veriyorlar belli mi en az 2 gün ya da en fazla 1 haftalık sürede bağlantınızı sağlarız mı diyorlar, hazır siz Türksat kablonet müşteri hizmetleryle görüşmüşken, kablonete taahhüt vermeyi düşünenler için bilgi olur.

Bir de aklıma takılan, 100 mbps sınırsız 430 TL'ye 530 tlyken, 100/20 mbps neden 460/560 TL oluyor, 430 TL'lik tarifenin upload kısmı neden yok.

Bu bahsettiğim tutarlar modem istenmediğindeki tutarlar oluyor, eğer öyle bir seçeneğimiz varsa ?

Modem isteğe bağlı görünüyor.

100'lük Tarife Fiyatları 100'lük Tarife Fiyatları 100'lük Tarife Fiyatları 100'lük Tarife Fiyatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 27 Eylül 2025; 19:10:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Modem zorunluluğu yok diyor.. Modemli fiyatı 490/590 TL oluyor. TV paketli kampanyalarda modem+tv için cihaz 95 TL kiraydı sanırım. Bu kampanyada kendi modemimizi kullanırsak 430 TL 12 ay , sonraki 12 ay için 530 TL fiyatı var. Upload hızı fiber ve dsl farklıdır tabi ama soracağım tabi çünkü net belirtilmemiş. Kurulum 1-3 iş günü dese de yerine göre değişiyordur. Yine de pazartesi sorarım.

• Kampanya 07.08.2025-05.02.2026 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
    • Kampanya kapsamında müşteriler aşağıdaki tabloda belirtilen; Sınırsız Kablonet tarifelerinden birisine abone olabileceklerdir.
    • Kampanyada; teknik imkanlar doğrultusunda Docsis, GPON, xDSL ve FTTx altyapılarından biri ile hizmet verilebilmektedir. Hizmet sunulan şebekeye göre, hizmet tarifeleri farklılık gösterebilir.
    • Kampanya kapsamında 12 ay veya 24 Ay taahhüt istenecektir.
    • Kampanyadan bireysel tarifede olan müşteriler resmi kurum ve kuruluşlar faydalanabilir.
    • Kampanya kapsamında, Türksat Kablonet aktivasyon ücreti alınmayacaktır.
    • Taahhüt süresi boyunca 12 Ay taahhüt için; 100 Mbps kadar Sınırsız Kablonet 530,00 TL/Ay olarak uygulanacaktır.
    • Taahhüt süresi boyunca 24 Ay taahhüt için; 100 Mbps Sınırsız Kablonet ilk 12 ay 430 TL/Ay, ikinci 12 ay 530 TL/Ay olarak uygulanacaktır.
    • Kampanya kapsamında cihaz kiralama hizmeti talep eden müşterilere verilecek olan modemler stoklarla sınırlı olup Türksat A.Ş. mülkiyetindedir. Müşteriler vergiler dahil 60 TL/Ay olarak bu hizmetten faydalanabilirler. Cihaz kiralama hizmetinin sonlandırılması durumunda modem eksiksiz ve çalışır olarak Türksat A.Ş.’ye teslim edilmelidir. Hizmet verilen şebekeye göre Türksat cihazlarının kullanımı mecburi olabilecek olup, sadece izin verilen şebekelerde abone kendi cihazı ile kampanya dahil olabilir.

EDIT:

100'lük Tarife Fiyatları

Referans sistemi de varmış.. Ama indirim tutarı yazmamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearlOfBlackseaSinop -- 27 Eylül 2025; 23:45:13 >

• GIBIRNET'in ilk üç ay indirimli söylemi dikkat edin uygulamada 3 fatura dönemi şeklinde uyguluyorlar örneğin haziranın sonunda geçiş yaptınız haziran, temmuz ve ağustos indirimli daha sonraki aylar normal fiyat üzerinden ücretlendiriliyor.

istemiyormuş. 31 OCAK 2026 kadar fiyat garantisi bu fiyat değişmeyecek diyor . Kullanan varmı memnun mu ?

Başka bildiğiniz ekonomik fiyatlı internet varsa ismini ve fiyatını yazabilirmisiniz !. TŞKLER

Sanırım en uygun ISS tavsiyeleri başlığında forumdan bir arkadaş bu firmayı yazmıştı.

100 mbps'ye kadar aylık ücreti 229 TL diye hatırlıyorum modemle beraber 299 TL'ydi.

E-devlet onayı var mı emin değilim WhatsApp üzerinden detaylarını sorabilirsiniz.

100'lük Tarife Fiyatları

Merkürnet firması standart kullanıcılar için iş görüyor ama bazen online oyun oynayanlar ping yüksekliğinden şikayet etmişlerdi onun dışında pek fazla şikayetleri yoktu bildiğim kadarıyla.

3 ay sabit fiyatla isterseniz netspeed internet'e de geçiş yapabilirsiniz, geçiş işlemleri ücretsizdir.

Ben de 4 aydır kullanıyorum, yarından itibaren 5. Ayıma girecem genel olarak memnunum.

3 ay indirimli tarife fiyatından Netspeed internet kullanıp, 4. Aya girdiğiniz gibi tekrar ücretsiz olarak başka bir ISS firmasına geçiş yapabilirsiniz.

Netspeed internette yaz kampanyası devam ediyor Fiber VDSL altyapılarda 100/20 mbps'ye kadar modem kira ücreti dahil aylık 330 TL
    2. ve 3. Ayları indirimle aylık 300 TL'ye kullanabiliyorsunuz.

Geçmeyi düşünürseniz bana özelden yazabilirsiniz daha detaylı bilgi verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 15 Ekim 2025; 18:5:48 >

• Powernet'te 420 TL taahhütsüz. Şubata kadar sanırım sabit fiyat. Fiber için modem istenirse +50 TL alıyor.

Onun haricinde en uygunu Mobilfree sanırım.

En iyisi bilinen firmalardan hizmet almak

Ucuz diye Comnet firmasına bulaştım ilk yıl 11 ay kadar sorunsuz kullandıktan sonra 1'er hafta arayla 6'şar ay 2 defa peşin ön ödemeli uzatma aldım daha ilk yılım bitmeden firma hizmeti sonlandırdı 2000 TL paramızı kaptırdık.

Bundan sonra ön ödemeli firmaları kullanmıyorum, Netspeed internette kullan öde sistemiyle kafam daha rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 15 Ekim 2025; 18:27:22 >
  • Telekom fiber altyapısında taahhütsüz 200'lük alabileceğim bir yer yok mu arkadaşlar? Bir ara teknosa 200'lük sanırım veriyordu ama şimdi yok. 100'lük az geliyor 200 tam geliyordu eskiden geçici hız artımırıyla deneyimlemiştim.

Vodafone pay üzerinden faturanızı öderseniz ordan da %10 indirim vardı 2 indirim birleşiyor mu Emin değilim sitelerine bir göz atabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: rockerman21

Vodafone Net tarifelerine bakabilirsiniz Vodafone faturalı hat kullanıyorsanız 90 TL da indirim yapıyorlardı.

Vodafone pay üzerinden faturanızı öderseniz ordan da %10 indirim vardı 2 indirim birleşiyor mu Emin değilim sitelerine bir göz atabilirsiniz.

Vodafone düşündüm de kardeşim bunlara 5 sene önce başvuru yapmıştım tam 2 3 hafta beklettiler arayan soran da olmadı bekleyin arancaksınız diyip durdular, büyük site oldugu için diğer altyapı sahibi firmalara engelletiyor vs bahane uydurdular ancak bence bölgeye bakanlarda sıkıntı vardı gördüğüm kadarıyla kendi ekibi gelip bağlıyor diye biliyorum çok nadir görüyordum çünkü. Afedersin gelip giden vodafone ekiplerini de pek gözüm tutmamıştı yani sokakta birşey sormaya çekinirsin pek tekin şahıslarda değildi bence. Sonunda bölge bayisine gittim sormaya çünkü başvuru kaydı açık kaldı ama tamamlanmıyor bıktırdılardı orada fiziksel bayide yeniden başvuru almaya kalktılar tekrar deneyelim dediler tekrar kimlik fotokpisi vs istenince bende artık vazgeçtim bir o kadar daha beklememek için. Vodafone çok değişik bir organizasyon yani suç örgütüne daha çok benziyor :)

• Aynanınİçi kullanıcısına yanıt

Powernet , Millenicom. Taahhütsüz

Alıntı

metni:
    Merhaba, bağlantısı süresi 7 iş günüdür kaydınız aktif durumda bölgedeki yoğunluğa göre işlem sağlanmakta. Sizlere arama sağlanacaktır.

Nerede oturuyorsunuz hocam ? fiber mi vdsl mi başvuru yaptınız ?

Bağlantı yaptıktan sonra özelikle oyunlarda ping ve hız testi sonuçlarınızı bekliyor olacağım ve duruma göre bende geçiş yapabilirm.

Ben geçiş yaptım şimdilik sorun yok...

100'lük Tarife Fiyatları
    100'lük Tarife Fiyatlarıdonanımhaber forum
    MobilFree Ana Konu | DonanımHaber Forum » Sayfa 12
    https://forum.donanimhaber.com/mobilfree-ana-konu--162249161-12#162431906

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.