Şimdi Ara

100 Km hızla Radar çok fena girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul kartal sahil yolunda özel aracımla giderken Polis durdurdu.Rutin kontrol yapıyor diye rahattım,
    ama sağa çekip Polis ;Beyfendi 100 km hızla radara yakalandınız buyrun diyip elime 290 tl lik ceza makbuzunu verince 3 gündür heryerde 70 km hızla gider oldum ..Şimdi kara kara düşünüyorum cezayı ödesemmi ödemesemmi Sahilyolunda hız motorları ve babasının arabasını alıp 180 km hızla giden fırlamalar rahat bir şekilde insanları tahrik ede ede giderken ulan bu garibana ALLAH dan revamı buuu.

• İşte cezanın caydırıcılığı diye buna derim .

Ondan sonra insanlar trafik kazalarında ölünce devlet nerede deniliyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mysterious27

İstanbul kartal sahil yolunda özel aracımla giderken Polis durdurdu.Rutin kontrol yapıyor diye rahattım,
    ama sağa çekip Polis ;Beyfendi 100 km hızla radara yakalandınız buyrun diyip elime 290 tl lik ceza makbuzunu verince 3 gündür heryerde 70 km hızla gider oldum ..Şimdi kara kara düşünüyorum cezayı ödesemmi ödemesemmi Sahilyolunda hız motorları ve babasının arabasını alıp 180 km hızla giden fırlamalar rahat bir şekilde insanları tahrik ede ede giderken ulan bu garibana ALLAH dan revamı buuu.

Sıkıyorsa ödeme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 27 Temmuz 2011; 19:55:16 >
  • Öde canım öde iyi olmuş :)

• quote:

İstanbul kartal sahil yolunda özel aracımla giderken Polis durdurdu.Rutin kontrol yapıyor diye rahattım,

kardeşim çok haklısın aslında bizde çoğu kez sahil yolunda geceleri 120 üstüne çıkmısızdır ama dediğim gibi gece.sen herhalde gün ortasında yakalandın.ama haklısın fırlamalar 180 yapıyor makastan makasa giriyor onlara birşey demiyorlar.hele cumartesi günü tuning günü biliyorsundur belki.

• Konuya araba süren bilinçli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim..Lakin otoyolda ve sahilde 70 km hızla gidince arkandaki canavar mutlaka sellöktör yaparak seni tahrik ediyor.

Hız liminitine uymak tabiki güzeldir aracın kontrolunu saglamak için önemli bir etkendir ama bu canavarlar yüzünden uyamıyorsun limite ,mutlak suretle sende yol durumuna ayak uyduruyorsun ..Sonrada kazıgı alıyorsun eline.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

quote:

kardeşim çok haklısın aslında bizde çoğu kez sahil yolunda geceleri 120 üstüne çıkmısızdır ama dediğim gibi gece.sen herhalde gün ortasında yakalandın.ama haklısın fırlamalar 180 yapıyor makastan makasa giriyor onlara birşey demiyorlar.hele cumartesi günü tuning günü biliyorsundur belki.

Malesef dostum sabah saatleriydi normal hızda gidiyorum sanıyorum ama 100 km ye çıkmışız radar yakalamış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Konuya araba süren bilinçli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim..Lakin otoyolda ve sahilde 70 km hızla gidince arkandaki canavar mutlaka sellöktör yaparak seni tahrik ediyor.

Hız liminitine uymak tabiki güzeldir aracın kontrolunu saglamak için önemli bir etkendir ama bu canavarlar yüzünden uyamıyorsun limite ,mutlak suretle sende yol durumuna ayak uyduruyorsun ..Sonrada kazıgı alıyorsun eline.

aynen dediğin gibi.bir keresinde okmeydanında saat 11 gibi gece gidiyoruz.viraja geldik arkadaki selektör yapıyor.babam bi hızlanmıştı o virajı nasıl döndük bilmiyorum viraja 100'le filan girmişti babam.araba kaymamıştı allahtan..aslında öyleleri hiç aldırmıcan,baktın devam ediyor çekicen sağ durucan bırak geçsin...

• Istersen odeme, eninde sonunda odiyceksin cunku

Arabayi satarken ortaya cikicak kesin bi kere ondan eminim

Belki muayaneye giderken veya vergisini oderken de cikiyodur bundan tam emin degilim

Kesin odiycen yani ister simdi ister 30 yil sonra
  • Parasıyla değil mi kardeşim bir daha hız sınırını aşarsın

Dememizi bekleme... Dua et parayla kurtuluyorsun ya birgün birini öldürsen ya da ölsen bunu nasıl ödeyeceksin?
  • Pazartesi günü kuzenlerle marmarise gittik.Bilenler bilir, şu an yol çalışmaları devam ediyor, pek çok yerde ulaşım tek şeritten sağlanıyor. Neyse, dönüş yolundayız, ben max 80-85 yapıyorum. Gene yol tek şerite düştü, arkamda bi tane bordo renkli şahin, sürekli sellektör yapıyor,korna çalıyor falan. Yolların durum belli. Ben aldırmadım tabi."Ulan nereye gideyim öküz!" dedim ve tekrar çift şerite dönene kadar öyle devam ettim. Tabi bu elemanlar, sol şerite geçip allah ne verdiyse gaza yüklendiler ve yanımdan geçerken kayarı bastılar. Tabi ben de. Ancak 10 dk sonra ne göreyim! Radara yakalanmışlar. Polis, arabanın sahibi olan berber kılıklı elemana ceza yazıyor, eleman yalvarıyor falan. Ancak ne çare? Sen milletin hayatını tehlilkeye atarsan olacağı budur.

• radarların yerinide bilmek lazım
    şaka bi yana geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 27 Temmuz 2011; 21:15:16 >
  • Arkadaki niye selektör yapıyor? Yol tek şerit mi?
  • Çok sakat var (başlıkta).

Bu arada geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell Patrol

Çok sakat var (başlıkta).

Bu arada geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Arkadaki niye selektör yapıyor? Yol tek şerit mi?

Arkadaki arkadaşın acelesi vardı galiba. 10 dk bekleyemedi gerizekalı. Ulan yolların hali belli. Vızır vızır araba geçiyor. Sen kim oluyorsun da illaki o durumda basıcam gidicem diyorsun? (yollar normalde çift şeritli. Ancak çalışma olduğundan tek yönden veriliyor yol. O yolda şantiye kamyonları da geçiyor. Baya beklemek zorunda kalınıyor.)
  • quote:

Konuya araba süren bilinçli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim..Lakin otoyolda ve sahilde 70 km hızla gidince arkandaki canavar mutlaka sellöktör yaparak seni tahrik ediyor.

Böyle bir savunma şekli yok. Madem arkandaki selektör yapıyor, yanaşırsın sağa o geçer gider. O bilmem kaç km hız ile gidiyor diye sende o kadar hız yapmak zorunda değilsin.
  • Hahahha iyi olmus o gaza basarken birdaha dusunursun
  • O sınırlar sizin can güvenliğiniz için. Sizi geçelim, trafikteki diğer insanları korumak için.

Amerika'da polis kimseye göz açtırmaz. Orada araba kullanırken inanılmaz kıl olurdum bu duruma ama ülkemizdeki kazalara bakılırsa doğru olan o.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.