Şimdi Ara

100 Fiber mi Yoksa VDSL mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar şuan süperonline 1000 fiber kullanıyorum,ping testim 19,arkadaşımda TTNET fiber 100 var onun ise 6 çıkıyor,online oyun oynuyorum cod deltaforce CSGO vs 60 ping alıyorum.Alt yapı baktığımda ttnet 100 fiber görünüyor,geçiş yapsam avrupa sunucularında fark olur mu lokasyon Ordu.

• KrmTrn kullanıcısına yanıt
    Olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt

Hocam ama bunda fiber kablo ile değilde ethernet kablo ile verilecek miş modeme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Farketmez, apartmana gelen fiber snn eve ethernet kablosuyla da çıksa, direk evine gelmesine benzer bir performansı olacaktır, yani saha dolabından kapına, o kıytırık telefon kablosuyla gelen ve iletim sorunlarıylayla dengesiz davranan adsl/vdsl den hertürlü çok üstün olacaktır.

• Superonlineda 60 ping alıyorsanız ttnet/turknet vdsl de 30-40 civarı alırsınız, denendi onaylandı.

Ama yukardaki arkadaşın dediğide var. VDSL için hassas bağlantı gerekiyor. Ek kablo yapsan bile parazite sebep oluyor ve oyun keyfi zehir olur

Gerçi siz ttnet fiber yazmışsınız ama konu başlığında vdsl yazıyor fiber ise geçin direkt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 15 Haziran 2025; 15:22:31 >
  • GuvenDMRK kullanıcısına yanıt

TTNET geçtim hocam,binaya kadar fiber oradan sonra cat kablo ile geldi,baya fark etti

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Geçiş yaptım hocam fark etti baya

100 Fiber mi Yoksa VDSL midonanımhaber forum
    SOL FTTH Fiber 1000'den TTNET FTTB Fiber 100'e Geçiş Sonuçlarım | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/sol-ftth-fiber-1000-den-ttnet-fttb-fiber-100-e-gecis-sonuclarim--161471411#161517464
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Hayırlı olsun.  

• GuvenDMRK kullanıcısına yanıt

eyvallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.