100 Fiber mi Yoksa VDSL mi

-
-
Olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ama bunda fiber kablo ile değilde ethernet kablo ile verilecek miş modeme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Farketmez, apartmana gelen fiber snn eve ethernet kablosuyla da çıksa, direk evine gelmesine benzer bir performansı olacaktır, yani saha dolabından kapına, o kıytırık telefon kablosuyla gelen ve iletim sorunlarıylayla dengesiz davranan adsl/vdsl den hertürlü çok üstün olacaktır.
-
Superonlineda 60 ping alıyorsanız ttnet/turknet vdsl de 30-40 civarı alırsınız, denendi onaylandı.
Ama yukardaki arkadaşın dediğide var. VDSL için hassas bağlantı gerekiyor. Ek kablo yapsan bile parazite sebep oluyor ve oyun keyfi zehir olur
Gerçi siz ttnet fiber yazmışsınız ama konu başlığında vdsl yazıyor fiber ise geçin direkt.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 15 Haziran 2025; 15:22:31 > -
TTNET geçtim hocam,binaya kadar fiber oradan sonra cat kablo ile geldi,baya fark etti
-
Geçiş yaptım hocam fark etti baya
donanımhaber forum
SOL FTTH Fiber 1000'den TTNET FTTB Fiber 100'e Geçiş Sonuçlarım | DonanımHaber Forumhttps://forum.donanimhaber.com/sol-ftth-fiber-1000-den-ttnet-fttb-fiber-100-e-gecis-sonuclarim--161471411#161517464 -
Hayırlı olsun.
-
eyvallah
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X