Şimdi Ara

%100 Adı Altında Satılan Meyve Suları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün dikkatimi çekti, %100 Elma ve Şeftali suyu olmasına rağmen neden içeriğinde (aroma verici) yazıyor?Aroma verici madde atılıyorsa nasıl %100 oluyor bu durumda?

%100 Adı Altında Satılan Meyve Suları

• %100 meyveyi sıkıyor tek başına güzel tat olmaz sen bagımlı ol die içine tatlandırıcılar koyuyor
  • Bir de konsantreden üretilmiş yazmış. Yani 100 ml meyve suyu, 900 ml su katmış olabilirler. %100 yazarak tüketiciyi kandırıyorlar aslında, her firma böyle mi yapıyor onu bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakapaca37 kullanıcısına yanıt
    Su katıyorlar zaten fazla katamaz hepsinin bir ayarı var yoksa su gibi olur konsantre o oluyor zaten kurutuyorlar meyveyi sonra meyve suyu yapacakları zaman su katıyorlar

• Sadece Dimes moments %100. 700 ml cam şişede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 8 Eylül 2017; 0:55:16 >
  • Hepsi sahtekar olmuş yatacak yerleri yok
  • En güzeli doğal içecekler arkadaşlar meyvesuyu yerine komposto iç o meyvesuyuların vücuttaki etkilerini bilsen içmezdin. Al izlehttps://www.youtube.com/watch?v=uIPIbLg5TiA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SakinCoo S kullanıcısına yanıt
    Hocam doğallık konusunda evet haklısınız ancak :D Videodaki biraz mantıksız geldi bana
  • Piyasadaki butun meyve sularinda glukoz fruktoz bilmem ne var. kanka cok seviyorsan icmeyi benim gibi gidiyorsun tahtakalenin yokusunu bitirince hirdavatcilar var oradan 100 liraya iyisinden celik narenciye sikicahi aliyorsun. Onunla da nar portakal ne buluyorsan catir catir sikip iciyorsun. Portakalin kilosu 1 litaya dustugu zamanda c vitaminine doyuyorsun. Tavsiyem bu. Robota falan girme dandigi seni pahalisi cebini yakar derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • piyasadaki tek doğal meyve suyu exotic,onda içindekiler kısmı bile yok öyle düşün

portakal suyunu içtim 4 tl idi gerçekten %100 doğal gibiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SummerGlau

Piyasadaki butun meyve sularinda glukoz fruktoz bilmem ne var. kanka cok seviyorsan icmeyi benim gibi gidiyorsun tahtakalenin yokusunu bitirince hirdavatcilar var oradan 100 liraya iyisinden celik narenciye sikicahi aliyorsun. Onunla da nar portakal ne buluyorsan catir catir sikip iciyorsun. Portakalin kilosu 1 litaya dustugu zamanda c vitaminine doyuyorsun. Tavsiyem bu. Robota falan girme dandigi seni pahalisi cebini yakar derim

Nimeti niye çatır çatır s.kiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nat Pagle -- 13 Eylül 2017; 0:23:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.