Şimdi Ara

100-150 ytl arası en iyi 5+1 hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• dostum beim sana tavsiyem logitechx-540 almandır ve performansındanda bu fiyata memnun kalırsın..
  • bu fiyata bende X540 tavsiye ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nymphadora

bu fiyata bende X540 tavsiye ederim...

vallahi kardeş hep bu ürünü kötüleyip duruyorsun...hayırdır inş bu sefer tavsiye ettin:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheMatador2

quote:

Orjinalden alıntı: Nymphadora

bu fiyata bende X540 tavsiye ederim...

vallahi kardeş hep bu ürünü kötüleyip duruyorsun...hayırdır inş bu sefer tavsiye ettin:D:D

ben mi??bende bu üründen kullanıorum,kötülemem bea,bi yanlışın olmasın
  • X540 rulez
  • Peki bu logitech x540'ı benim MSI VR-330 laptop'a taksam 5+1 den tam verim alabilir miyim?
    Veya Minton MDVD 1301 dvd player'a taksam tam verim alabilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi de arkadaşlar hepsiburada.com da en çok satılan setlere baktım..

bu var:

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=256&productid=bd16074

fiyatı da logiteche göre daha uygun..

bu mu logitech mi sizce?
  • vermiş olduğun linke baktım philips iyi bir marka ancak uydu hoparlörler oyuncak gibi geliyor insana toplam çıkış gücü 80w 5*10+30w bende 5,1 alırken philips ile logitech arasında kararsız kaldım en son teknosada her iki seti de test ettim neticede logitech in bass ı ve ses kalitesi daha iyi geldi tavsiyem logitech 540 modeli yanılmıyorsam 74w olması lazım
  • O fiyat aralığında fazla bir seçenek yok zaten. Creative, Logitech, Microlab setlere bakabilirsin. MMS serisinin sesini ben beğenmiyorum ama sen dinleyince ne düşünürsün bilmem. Bir de Altec Lansing Vs3251 var, onu da göz önünde bulundur derim.
  • logitech x-540 cok guzel gıder
  • mms nin woofer kabini bile acayip tip önemli ama sesi etkiler.Mms eski fiyatı ile beş para etmezdi şimdi görüntüyü önemseyenlere iyi.Microlablara bak.
  • bu fiyatta microlablara bakmanı öneiririm ....
  • Bencede Microlab fiyatıda iyi performansıda. Ayrıca giriş ve çıkış terminalleri bir çok ürüne bağlamaya uygun. 540 gibi değil
  • x530 ve540 da fiyatı oranında iyi setler microlab fc861 ve bu setlerden birini seçebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.