Şimdi Ara

100.000 TL'ye otomatik vites C segment araç önerileriniz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşın paylaşmış olduğu arabanın makul değeri nedir sizin için. Ben piyasayı çok takip ediyorum ama açıkçası hiçbir arabaya yazılan fiyatı yakıştıramıyorum. Ortalama %5 pazarlık payı oluyor gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben 100 bin civarı örnek olsun diye o ilana rastgele paylaştım bak daha uygun varsa onu al tabiki de çoğunluğa sorarsan orta sınıf hatcback üç araba vardır .Golf-Astra -Focus bunların için de her zaman en iyisi en konforlusu Golf'tür bu 3 araçdan kolay kolay zarar etmezsin başın çok ağrımaz .Biraz daha paran varsa biraz daha eski model yüksek kilometreden rahatsız olmazsan 2012 ve sonrası Bmw 1 alabilirsin .

Tam otomatik şanzıman tamam kolay kolay bozulmaz bozulsa çift kavrama kadar masraf yaratmaz ama 100 bine c sınıfı tam otomatik şanzıman araç 1. opel astra 1.4 turbo alabilirsin yakıtı yüksek konforu az 2.2015 öncesi hyundai i30 kia ceed dizel ve benzinli otomatik alabilirsin her ikisinin de yakıtı yüksek iç malzeme kalitesi düşük 3.2015 üzeri c4 ve 308 dizel otomatik alabilirsin yakıt ve şanzıman açısından kağıt üzerinde iyi duruyor her iki kasayı da kullanmadım yakınımda olan da yok o yüzden bu araçlar hakkında fazla yorum yapmak istemiyorum ama genel olarak iç malzeme ve kaportası zayıf oluyor ve gerçek halk piyasası açısından pek tutulmuyor .Dizellerin 100 bin sonrası değer kaybı göz önüne alınırsa ilerde biraz zarar edebilirsin ama mevcut şartlarda araç fiyatları sürekli arttığı için zararında olmayabilir ama aradığın konforu bulabileceğinden şüpheliyim .

En iyisi önce araçları canlı görmen binmen mümkünse test sürüşü yapman o zaman daha iyi karar verirsin.

Bir de sürüş keyfi dediğimiz bir şey var Mesala manuel 1.0 golf almıştım 2000 devir altı cansız bir arabaydı şehir içi keyifsizdi hele ara sıra istanbula gittiğimde istanbulun dik yokuşlarında araba hem zorlanıyor hem yakıt tüketimi artıyordu .O yüzden 1.0 golf manueli tavsiye etmedim araçın böyle bir sorunu olduğunu da hep yazdım .Ama kimi içinde düşük vergi +yakıt +bakım maliyeti açısından oldukça ideal bir araç olabilir.

Golf 1.2 1.4 1.5 tsı ları her zaman herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim .Bence fiyat /performans açısından en başarılı araçlardan biri ...

• quote:

Orijinalden alıntı: zafan

Dsg önermeyin diyorsunuz 2015 üzeri i 30 kia da çift kavrama önceki tam otoamatikler ise benzinden çok yakıyor .

308 citroen c4 tam otomatik dizeller az yakar ama arkadaş konfor arıyorum demiş Fransızlar da konfor ne arar teneke araçlar dökülür iki gün sonra

Golf hiçbir zaman değer kaybetmez dsg patlıyor diyorlar ikinci el yine en pahalı araçlar dsg takır takır satılıyor

2004 model golf 4 almaya kalksan 50 bin tl
    Yazdığınız hiçbir şey doğru değil farkında mısınız

• oneyy1905 kullanıcısına yanıt

2015 üzeri kia ceed ve i30 lar çift kavrama nesi yanlış . Yakıt tüketimleri belgesini koyuyorum bak gör :)
    arabamkacyakar.com
    Hyundai i30 1.6 CRDi (128 hp)Arabam Kaç Yakar | Yakıt Tüketim Ansiklopedisi
    http://arabamkacyakar.com/hyundai/i30/ortalama-yakit-tuketimi/351

arabamkacyakar.com
    Volkswagen Golf 1.2 TSI BMT (105 hp)Arabam Kaç Yakar | Yakıt Tüketim Ansiklopedisi, 3 Kapı
    http://arabamkacyakar.com/volkswagen/golf/ortalama-yakit-tuketimi/121

308 ve konfor ne alaka nesi yanlış golfler her zaman kapış kapış satılır nesi yanlış ??
    sahibinden.com
    Volkswagen / Golf / 1.6 FSi / Comfortline / SAHİBİNDEN TEMİZ ARAÇ 20 kasımdan sonra fiyat 56 bine cekilecek sahibinden.comda - 754107296
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-temiz-arac-20-kasimdan-sonra-fiyat-56-bine-cekilecek-754107296/detay
    ben 50 dedim 56 olacak yakında :)

Dsg problemi gerçekten fazla abartılıyor ilk çıkan modellerde sıkıntılar vardı .Artık en son 70 -80binde bir kavrama değişiyor ki o da özel de 3000tl ye hallediliyor sorun olarak değil şanzımanın yapısından dolayı sarf malzeme gibi bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafan -- 15 Kasım 2019; 15:28:59 >

• Astra J 1.6 CDTI.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: secondchance55

İki arkadaşım da leon aldı onlarda gayet memnun yakıt tüketimi ve ses yalıtımı konusunda. Sanırım bende manuele yönlenebilirim. Otomatik 15 bin üzerine koyuyor.
    eğer otomatik vites çok elzem değilse aslında sizin için en ideal seçim manuel vites-1.0 tsi (110hp) yeni motorlu golf olur hocam, bunların manuel vitesleri 6 ileri, uzun yolada gitseniz otoban hızlarında 6.viteste motor bağırmaz ve çok yakmaz. sakin ve konforlu şekilde yolculuk yaparsınız. mtv vergisinede her sene zam geliyor, bu motorlar en alt vergi diliminde, orda da avantajlı olur.

o rakamlara comfortline bulunur diye düşünüyorum. konfor ve yalıtım seat'lardan daha iyidir, satarkende kolay satılır ilerde, bence siz 1.0tsi-manuel golflere bakın sarı siteden hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 15 Kasım 2019; 15:39:33 >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Hocam almışken en azından hız sabitleyici de olsun diyorum. O yüzden ek paket veya denk gelirse bütçeyi biraz daha artırıp highline alabilirim. Leon ile golf arasında gidip geliyorum açıkcası. Leon biraz daha genç işi gibi geliyor, ama led paket olanları da hoşuma gitmiyor değil. bakalım yeni yıl gelmeden inşallah bir sonuca varacağız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik c sınıfı az yakan temiz tutulan bulaman bi kere not et.Anca ceed 308 veya i30 olur ben sana auris skypack dizel otomatik öneririm golf,leon astra çook zor.Ha manuel deseydin belki

• Hangi aracı almaya karar verirseniz verin en az 1 ay piyasayı takip edin aracın kaça satıldığını görün acele etmeyin mümkün mertebe ilk sahibinden veya en fazla ikinci sahibinden servis bakımlı değişensiz hasar kaydı 4000 -5000tl geçmeyen araçlara bakın ne olursa olsun kimseye güvenmeyin iyi bir firmadan full expertiz aracın beynine aırbaglerine de bakan expertiz yaptırın bir de ayrıyetten sanayi de iyi bir ustanız varsa ona gösterin .Şehir dışında araç bakmaya gidecekseniz mutlaka iç dış ayrıntılı resim video isteyin .Hasar kaydı ve kilometre sorgulamalarını şaseden yaptırın (plaka değişmiş olabiliyor). Piyasada çok temiz araç kalmadı dikkatli olun kolay gelsin ...
  • anladım hocam, bütçe elveriyorsa highline paket daha iyi olur elbette.
    birde sene sonuna kadar almaya çalışın bence, yılbaşında hurda indirimi bitince sıfır araçlara min. 8-9bin zam gelecek, o da 2.el araçlara min. 2-3bin zam demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 15 Kasım 2019; 15:46:12 >
  • Ford focus 1.5 tdci powershift

• zafan Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim.

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Haklısın üstad. Teşekkür ettim yorumun için.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrari091

Ford focus 1.5 tdci powershift
    Bence de ama bu fiyata 1.5 zor. 1.6 dizel de olabilir.

• Kia ceed en dolusundan hatasiz bulursun 100 bine. Tam otomatik hem

• hala daha başkasının önerisiyle araba alacak adam var, hayret verici bir durum.
  • BMW 1.16i, 2014 model, 41 bin kilometrede aracım var. 130 bine satıyorum, siz 100 bin bütçe demişsiniz ama bir ihtimal ilgilenirseniz iletişime geçebilirsiniz.
    Onun haricinde Leon düşünün derim güzel araçtır. Konforu bilmiyorum ancak 100 bine aradığınız aralıkta km ve yakıt tüketimini sağlar.
  • Astra J 1.6 cdti otomatik

• ReaLGz kullanıcısına yanıt
    Bakim ve parça konusunda söylenildigi gibi ultra masraflar çıkıyor mu?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.