Şimdi Ara

100.000 imza TAMAM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir cumhurbaşkanı düşünün ülkenin geleceğini tavuk dansıyla belirlemeyi düşünüyor.

ha bide seçim gecesi kaybolup adam AK-ZANDI diye mesaj atarak.. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 25 Mart 2023; 21:31:19 >
  • altılı masaya sızmak için blörf yaptığını düşünüyorum.böylelikle kendi gibilerle ilerde iktidarı ipten kurtaracak ajan olarak siyasette yer alacaklardı.meral ın blöfü ters tepti.umutları incede.

hdp nin aday çıkarmama açıklamasıyla iktidarın verdiği görevin 2.ci aşamasına geçip adaylıktan çekilmeyeceğini ve millet ittifakına karşı çok daha ahlaksızca saldıracağı kanaatindeyim.

bekleyip görecez.

• crashserkan kullanıcısına yanıt

onlar halaydan anlamaz.pudra ve para başarı alanları.

• Muhalif arkadaşlara soruyorum. Sizce Kılıçdaroğlu mu akp secmeninden daha çok oy alır yıksa Muharrem İnce mi daha çok oy alır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hahahah valla AKP sevdalısı internet kullanıcılarının bayrak taşıyanı Treth bile bu adamı savunuyorsa yolcudur abbas.

• EzioAuditoreDaFirenzee kullanıcısına yanıt

Kılıçdaroğlu'na oy verenlerin hepsi mecburiyetten veriyor. Adam dayatmayla zorla kendi kendini aday yaptı. Muharrem her kesimden oy alan bir insan. Özellikle gençler takım tutar gibi parti tutmuyor. Ülkedeki mevcut dinazorlaşmış koltuk peşinde koşan siyasilerden bıkmış durumda.

• kk gidip zorla kendini aday yapmamış gibi saldırıyor troller. İnce kendi partisini kurdu ve aday oldu. sıkıyosa kk da kendisi parti kurup aday olsun.

perinçek kadar imza toplayamaz kk

hatta negatif imza olsa ben gider imzalarım aday olmasın diye

gerçi aday olup %0.5 alsa daha iyi olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miko_miko -- 25 Mart 2023; 22:58:1 >
  • İşte muhalif kesim bunu anlamıyor ki, at gözlüğü takmışlar. Hayatlari sosyal medya olduğu için öyle sanıyorlar ben esnaf adamım.
    Muharrem ince hdp hariç her kesimden oy koparıyor şuan ama muhalif kesimin bu kadar korkmasinin sebebi ince yüksek oy alırsa kk için büyük sıkıntı olur. Ben kk'nin Rte'ye kaybetmeyi pek dert ettiğini sanmıyorum zaten 15 senedir kaybediyor ama İnce iyi oy alirsa chp koltuğu sallanir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnce nin aday olmasıyla seçimin 2.tura kalacağı kesin gibi artık.
    2.turda inceye grlen oyların yarıyarıya dağılacağını düşünüyorum, yani ilk turda kim önde olursa 2.turda o kazanır bence.

• tayyibin kayıkçı arkadaşı gelmiş. tam tayyibin istediği aday. çok laf az iş. ömür boyu muhalefet. iş zora geldi mi kaçış...

• Bir cumhurbaşkanı düşünün küfredebiliyor, deprem acısı geçmeden dans edebiliyor,akpartili teyzeler tarafından çok seviliyor,son nefeselerinde oyları akpartiye,imzaları inceye atabiliyor

• İlk turda milletvekili çoğunluğu çok önemli yoksa ibb gibi olur,davul İmamoğlunda tokmak Esenyurt belediye başkanında, ismini anmıyorum,kusmak geliyor içimden

• BlackMarlin kullanıcısına yanıt

Seninki var olmayan makama aday! Ben başbakan olcam diye ortalıkta dolanıyor ip'li buna ne diyeceksin?

• Kafan iyi heralde ip ne alaka ? Benimki kim ?

• imzamı İnceye vericektim ama ben verene kadar 100 bini geçti. Şimdi sinana vericem ki aday sayısı artsın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.