Şimdi Ara

10 yıllık yabancı dizi sitesi açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tam olarak bilmiyorum forum kurallarına aykırı mı bu yuzden burdan yazmayacağım site ismini reklama girer diye ama kendimde çeviri ekibinde bulunduğum bir site açıldı. Site bana ait değil ancak sitenin sahibinin host firması mevcut ve domain 10 yıllığına kiralandı. Sitenin dizayn'ı gerçekten harika. Sorun yoksa site ismi vermemde bilgilendirin burdan yazayım eğer sorun varsada konuyu çok ballandırmayayım pm yoluyla isteyene ismini vereyim. Kapanma riski bulunmuyor çünkü telif'e girecek diziler için konsept hazırlanmış durumda. Şimdiden hayırlı olsun inşaAllah devamlı bir dizi sitemiz oldu.

Başkalarınında site isimleri verdiğini görünce sorun olmadığını düşünerek tanıtımını yapayım arkadaşlar.

dizimeydani.com site adresi budur.

- 10 yıllık olarak domain kiralandı.

- Site kendi hosting firmasına sahip.

- Web desing olarak boğmayan, canlı bir yapıya sahip.

- Yayınlandığı gün veya yayınlandığının ertesi gün olmak üzere en hızlı şekilde sunumu vaad ediyor.

- Şuanda yapım aşamasında ama birkaç gün içerisinde tamamen hazır olacak.

Ve arkadaşlar başvurmanız halinde istediğiniz dizinin yayınlanacağından şüpheniz olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deruni58 -- 28 Temmuz 2014; 8:38:14 >

• Aynı tasarımda birçok site geldi ve gitti. İnşallah devamlı olursunuz.
  • 480p yerine 1080p ve 720p olarak yayınlayın ve ayrıca Google Drive kullanın, portalciyiz.biz benim favori sitem, başka site kullanmıyorum. Orada hep 1080p var ve youtube görünümlü videolar.
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Google drive kullanıyoruz zaten, bir hafta en fazla bir ay içerisinde mobil uygulamasıda yayınalacak. Ve merak etmeyin devamlı ve kararlı bir şekilde yayın hayatına geçeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deruni58

Google drive kullanıyoruz zaten, bir hafta en fazla bir ay içerisinde mobil uygulamasıda yayınalacak. Ve merak etmeyin devamlı ve kararlı bir şekilde yayın hayatına geçeceğiz.

VK kullanıyosunuz kardeşim, portalciyiz.biz mesela youtube tarzı kullanıyor.
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Tasarımın yeni olması sebebiyle deneme amaçlı yayınlanmıştır. Tum dizilerin Tüm sezon ve bölümleri türkiyenin hiçbir dizi sitesinde görmediginiz farklı bir sunucudan yayınlanıcak ve değişicek google drive olarak. Yani VK kullanmıyoruz o geçici deneme amaçlıydı.
  • Kardeşim merak ettim aynı tasarımdaki siteyi nerde gördün bir paylaşırmısın. Tasarım orjinal ve lisanslı kardeşim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sitedeki menü biraz sorunlu hocam. Menüdeki hover efekti sadece <a> üzerine odaklanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PentaqoN

Sitedeki menü biraz sorunlu hocam. Menüdeki hover efekti sadece <a> üzerine odaklanmış.

Teşekkür ederim dostum bildireceğim gerekli arkadaşlara zaten daha taslak aşamasında biraz süre verirseniz vazgeçilmez olacağız iddalıyız :)

• Orijinalden alıntı: deruni58

Arkadaşlar tam olarak bilmiyorum forum kurallarına aykırı mı bu yuzden burdan yazmayacağım site ismini reklama girer diye ama kendimde çeviri ekibinde bulunduğum bir site açıldı. Site bana ait değil ancak sitenin sahibinin host firması mevcut ve domain 10 yıllığına kiralandı. Sitenin dizayn'ı gerçekten harika. Sorun yoksa site ismi vermemde bilgilendirin burdan yazayım eğer sorun varsada konuyu çok ballandırmayayım pm yoluyla isteyene ismini vereyim. Kapanma riski bulunmuyor çünkü telif'e girecek diziler için konsept hazırlanmış durumda. Şimdiden hayırlı olsun inşaAllah devamlı bir dizi sitemiz oldu.

Başkalarınında site isimleri verdiğini görünce sorun olmadığını düşünerek tanıtımını yapayım arkadaşlar.

dizimeydani.com site adresi budur.

- 10 yıllık olarak domain satın alındı.

- Site kendi hosting firmasına sahip.

- Web desing olarak boğmayan, canlı bir yapıya sahip.

- Yayınlandığı gün veya yayınlandığının ertesi gün olmak üzere en hızlı şekilde sunumu vaad ediyor.

- Şuanda yapım aşamasında ama birkaç gün içerisinde tamamen hazır olacak.

Ve arkadaşlar başvurmanız halinde istediğiniz dizinin yayınlanacağından şüpheniz olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 28 Temmuz 2014; 8:27:32 >

• Aynı anlam olduğunu biliyorsun kardeşim. 10 yıllık satın alındı demek yanlış bir cümle olmuş evet haklısın. Değiştireyim için rahat etsin :)
  • Güzel, umarım kapanmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmini alabilirmiyim sitenin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler yorum için. Site adresi dizimeydani.com. Hala dizi ekliyoruz çok kısa bir süre sonra butun dızılerı bulabıleceksınız.
  • altyazı çevirileri saçma olmayacaksa reklamlara falan tıklarım
  • Bölümleri hep HD olarak eklerseniz, piyasada tutunursunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • deruni58 D kullanıcısına yanıt
    Kendi altyazı ekibinizi oluşturun derim, bazı diziler için.
  • 10 yillik domainaptallik olmus.. 1 yila tib tarafindan kapanirsa nolur hic bilmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismi pm ile atarsan sevinirim merak ettim
  • full HD isterim dizileri 1080 P kalitede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.