Şimdi Ara

Kuzenim ingilizce içerikli bir youtube kanalı açmış, Ayda 3000+ lira kazanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
13.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim Almanya'daki kuzenim hem Almanca hem de İngilizce biliyor, Türkçe de anadili zaten... Neyse bu ingilizce bir kanal açmış kazancını söyleyince önce inanmadım sonra team ile bağlanınca baktım ki harbiden de öyle;http://image.prntscr.com/image/eac589356df641a2891ffc431b3563d2.png

Böyle paralar normal mi yoksa içerik ingilizce diye mi bu kadar kazanıyorlar?

Bu youtuber işi fena değilmiş aslında

Edit: bir de beyler şu bgbg yazanla bbmg ve eg yazıyor ya onların anlamı ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RyGzy -- 25 Şubat 2017; 21:13:35 >

• Doğrudur hangi kanal?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işe girmeyi düşünüyorum dostlar ne diyorsunuz, ama benim ingilizcem yok. Türkçe düşünüyorum onda nasıl olur kazançlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trezeguet17

Bu işe girmeyi düşünüyorum dostlar ne diyorsunuz, ama benim ingilizcem yok. Türkçe düşünüyorum onda nasıl olur kazançlar?

olmaz
  • kanalın adı ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savage Garden

quote:

Bu işe girmeyi düşünüyorum dostlar ne diyorsunuz, ama benim ingilizcem yok. Türkçe düşünüyorum onda nasıl olur kazançlar?

olmaz

Sende öyle durmaz mı diyorsunuz yani?

Peki hocam Türkiye'de bu kadar tıklamaya ne kadar veriyor tahminen?
  • quote:

quote:

quote:

olmaz

1000 tıklama 60 kuruş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Duygu Köseoğlu beyler. Ama bir yanlış var kız Türkçe içerikli videolar çekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

olmaz

1000 tıklama 60 kuruş

60 lira diyecektin galiba, 60 kuruş olsa kimse tenezzül edip videosuna reklam eklemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RyGzy -- 25 Şubat 2017; 22:18:20 >

• içerik üretilen ülkede reklam verenin tıklama yada izlenme başına verdiği ücrete göre şekillenir gelir ve Türkiyede oldukça düşük oran. ama sponsorlardan güzel kazanılır kanal içeriğine göre
  • 10k 6
    100k 60
    1m 600 lira yapar.

ayda 4 videosu 1m izlense 2400 güzel para. ücretler o şekilde olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

10k 6
    100k 60
    1m 600 lira yapar.

ayda 4 videosu 1m izlense 2400 güzel para. ücretler o şekilde olabilir.

Çok saçma konuşmuşsun youtube o kadar az para da vermiyor o kadar fazla para da vermiyor

1 m izlenme yapmak o kadar kolay mı?Adamin videoları zaten düzenli bir şekilde milyonlarca kez izleniyorsa 2000 leri bırak 100 binlere çıkar kazancı

• Enes batur izliyorum niyeyse çok sempatik bir çocuk 😂 Zaten çok bakmıyorum da bir gün videosunu gördüm. 10M izlenmeye 1200 tl mi ne alıyordu bir bakın

• Forum1th kullanıcısına yanıt
    O zaman üstte yaptığım hesaplar tutmuyor demek ki... ya o kadar tık gelmiyor ya da 1k tıklama 60 lira getirmiyor tr'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RyGzy -- 25 Şubat 2017; 22:42:0 >
  • quote:

O zaman üstte yaptığım hesaplar tutmuyor demek ki... ya o kadar tık gelmiyor ya da 1k tıklama 60 lira getirmiyor tr'de.

Evet tr de vergi mi noluyormuş azalıyormuş. Paketim az olmasa bakardım ama az işte. Wifi niz varsa bakabilirsiniz

• quote:

Ve yurtdışı olduğu için karttan havale ücreti vs. Alınıyor. Başka ücretler de vardır ama bilmiyorum.

• bu işi yapan kişiler ayda 10larca video atıyolar bu bir meslek.

ve bu işi ciddi ciddi yapanlara bak mesela orkun ışıtmak vs var ben çok sevmiyorum ama adam 1 ayda 15 video atmış toplamda 32-33m izlenmiş sadece o 15 video. ben orda arkadaşın söylediğini kullanarak hesap yaptım.

senin az dediğin 1000 izlenme 60 kuruştan hesaplarsak sadece bu ay attığı 15 videodan aldığı 33m izlenme ile 19800 lira kazanması gerekir.

yani bu işi yapan birisi çıksa aydınlatsa daha iyi olur tabi. ama öyle saçmalamışsın falan diye konuşmayada gerek yok ben yukardaki arkadaşın dediği yoldan basit bir hesap yaptım. 1000 izlenmeye 60 kuruşta hiç az bir para değil gördüğün gibi.
  • Almanya'da yaşıyorsa Euro kazanması gerekirdi Adsense'den?
  • Youtube Türkiye o kadar kazandırmıyor. Ruhi Çenet soru cevap videosunda göstermişti 5 milyon izlenen videodan 850 lira kazanmış. Tabii kazançları bununla sınırlı değil reklam falan alıyorlar öyle anca yaptıkları işe değer bir miktar kazanıyorlar. Ama aynı görüntülenme sayıları yabancı ülkelerde çok daha fazla kazandırıyor
  • turkiyede kazanamazsin anca almanyada kazanirsin bu parayida ayni izlenmeyi yapsan burda 300tl max

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.