Şimdi Ara

10 yıldır kullandığım Logitech M235-M238 Mouse 99TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
3
Favori
13.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zoccos shop tan aldım plastik kutuda geldi, yanındaki tanıtım kağıtlarının baskısı çok kaliteli. seri no bende de son 4 hanesi farklı

• nirvanha kullanıcısına yanıt

yediğin ekmegın bugdayı, yaptıgın pilavın princi , donundaki iplik bile gavur bayraklı dediğin ülkenin malları onları yiyosun ama hala su yorumlar var

• mituys M kullanıcısına yanıt

M525 ben kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mituys M kullanıcısına yanıt

m325 de vardı ve unifing alıcı ile geliyordu. bunda sanırım unifing alıcı yok. alıcısı için alınırdı

• Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

Öyle düşünüyorsan onurun için japonlar gibi kahrından harakiri yapardın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 19 Mayıs 2022; 9:48:26 >
  • Şu anda uygulanabilen bir kod var mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Wesley Sniper kullanıcısına yanıt

Logitech in sitesinden seri no sorgulayabilirsin.

Elinde unifyl alıcı varsa,ona tanıt mause'u, uygulamadan baktığında seri no model bilgisi felan gelir zaten.hatta firmware guncellemesi varsa oda gelir,yuklersin mouse'a, anlaşılır o zaman orjinal olduğu

• 2 adet aldım bildiren arkadaşa teşekkürler. seri numaralarını logitechden kontrol ettiğimde m235 mouse çıkıyor

10 yıldır kullandığım Logitech M235-M238 Mouse 99TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maleguard -- 19 Mayıs 2022; 12:15:49 >
  • Amazondan mı aldınız?

Hepsiburada ise hangi satıcı?

• aktif kod var mı arkadaşlar

• Maleguard kullanıcısına yanıt
    Yahu mausun kendisini kopyalayan sahteci, seri numarasını neden kopyalamasın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bien kullanıcısına yanıt

hb den aldım forsan hocam. ama mouseları açtım daha önce bunlardan kullanmıştım orijinal gibi duruyor verdiği his ses içinden çıkanlar vs.

• Hb'den aldığım m220 geldi.super bir replika
    Arkadaşlar maalesef sahte bunlar, anlaşılması çok zor,birebir kopya yapmışlar nerdeyse,seri nolarina kadar fakat bu mouse'lardan daha önce çokça aldığım için,malzeme kalitesini iyi biliyorum.
    İçini açınca,board'i görünce anlaşıldı zaten sahte olduğu.
    Ayrıca unifyl alıcıda görmüyor zaten.
    He 80 TL'ye mouse işte derseniz, takmayın kafaya kullanın işte
    ..

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt

optik lambası kırmızı mı hocam benimkiler görünmez 10 yıldır kullandığım Logitech M235-M238 Mouse 99TL 

• Maleguard kullanıcısına yanıt

Evet kırmızı yanıyor, normalde yanmaması lazım.

Zaten çakma olduğu burdan en net anlaşılıyor,optik değil led mübarek10 yıldır kullandığım Logitech M235-M238 Mouse 99TL cok dandik,eski ve ucuz bir sensör dür bunlar.hatta sensör kategorisine bile girmez 10 yıldır kullandığım Logitech M235-M238 Mouse 99TL 

hocam anlattığınıza göre benim ki çakma değil gibi ama çakmaysa bile çok iyi çakma yapmışlar 10 yıldır kullandığım Logitech M235-M238 Mouse 99TL 

• Orjinaldir seninki

Hangi saticidan aldiniz?

• kml_77 K kullanıcısına yanıt

İting Technology

Benim de Amazon'dan Kliksa satıcısında Prime garantisi ile aldığım M238 (Fan Edition - Brasil) olan model malzeme kalitesine, işçiliğine, görüntüsü ve renklerin canlılığı ile içinden çıkan pilin markasına (GP Alkaline) baktığımda orijinal gibi duruyor. Ancak evde hali hazırda kullandığım unifying alıcı tarafından tanınmadı, oysa ki aşağıdaki adreste Logitech'in resmi sitesinde unifying alıcı destekli olduğu ("Unifying ready mouse: Yes") yazıyor. Ayrıca unifying destekli Logitech mouse'ların altında turuncu renkte bir ışık/ampul logosu olur ve bu da o ürünün unifying desteği olduğunu gösterir. Bana gelen mouse'ta bu logo da bulunmuyor. Bu iki sağlam sebepten ötürü sahte olduğuna kanaat getirdiğim için iade süreci başlattım.

https://www.logitech.com/en-hk/products/mice/m238-fan-collection-mouse.910-005407.html

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.