< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
10 yıldır kullandığım Logitech M235-M238 Mouse 99TL (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
99 tl M220 al,yaninada çekiliş kuponu ekle birtane,81.50 TL ye gelsin,ben öyle aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
M220 sessiz, şuan 99 TL
M220'nin piyasada çok sahtesi var dikkat edin. Bu arada bip club 150/25 indirimi ile birleşmiyor değil mi Tavsiye 20?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesley Sniper -- 17 Mayıs 2022; 17:6:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sessiz olanı alayım dedim ama hangi satıcı orjinal satar belli değil. Karton kutular sahte yazmış biri. Satıcılar kartın kutuda satıyoruz yazmış sorulara
Nasıl / nereden ekleniyor, yönteminizi izah edermisiniz hocam
-
M235 ofiste kullanıyorum. Bugün bozuldu. Onun bir üst kalitelisi olan M325'i ise evde 10 senedir kullanıyorum. Bugüne kadar kullandığım en iyi mouse. Özellikle scroll özelliği harika. fiyatı 2 katı olsada parasını hak ediyor.
amazon
Logitech M325C 2.4GHz Kablosuz Mouse Yellow Zigzag 910-004689https://www.amazon.com.tr/Logitech-M325-optik-fare-kablosuz-zigzag/dp/B01HP1IW10 -
Hb'de,arat bir sürü satıcı da var.cekilis kuponu var hb'nin ordanda bir kupon al 100 TL ye tamamla,belki çekiliş sana çıkar
M235'inde sahtesini yazmışlar,gelsin bakalım sahteyse postalariz geri
Anlayamazsın,hepsine sahte yazan var, alıp bakican
Haydaa sahtesi de mi var bunların? Nasıl anlıyoruz sahte olduğunu? Bilsem almazdım.
Hocam On Off kapama yeri renksizse sahte oluyor demişler genelde. Bir de içinden çıkan pilden de anlaşılabilir sahte olup olmadığı.
-
1 adet kalem pilli bu 2 adet ince pil olması gerekmiyor muydu? güzel beğendim çalıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreaman -- 18 Mayıs 2022; 13:20:20 > -
Eline ulaşıp orjinal çıkanlar hangi satıcıdan aldı acaba
Öyle bişey yok, kendince sallamış o
Bizzat Logitech Türkiye'den aldığım m171 ve m235'tede yok yeşil buton rengi.
Oralardan anlaşılmaz da,seri no'dan kutusundan barkoddan felan anlaşılır
Öyle bir söylenti var ortalarda ama gelsin bakicaz bakalım sahtemi gerçekmi
M238 plastik kutuda geldi orjinal gibi, performansı da iyi. Fakat seri numarası kutudaki numaranın yarısına kadar aynı yarısından sonrası farklı. Logitech Avrupa'ya sormak lazım. Fatura var elimde en azından.
Orta tusta ileri geri sayfa hareketi yapan modelin adini bilen var mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X