Şimdi Ara

10 yıl sonraki tipini merak eden var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Süre daha uzun veya daha kısa olabilir.Ben merak ediyorum şahsen baya.İyi yönde gelişiyorum çünkü seneler geçtikçe.En azından 3,5 sene sonraki halim nasıl olur acaba.Yani 22 yaşındaki.O günleri görürsem karşılaştırma yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 17 Ocak 2014; 16:33:44 >

• aşırı yakışıklı olacağımı düşünüyorum bakalım
  • 18 yaş ile 22 yaş arasında çok bir fark olmaz..Sakalların çıkar ve biraz olgunluk kazanır suratın..En büyük fark 14-18 yaş arası olur genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NevaMind

18 yaş ile 22 yaş arasında çok bir fark olmaz..Sakalların çıkar ve biraz olgunluk kazanır suratın..En büyük fark 14-18 yaş arası olur genelde.

aynen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Postal Dude -- 17 Ocak 2014; 19:49:17 >
  • quote:

18 yaş ile 22 yaş arasında çok bir fark olmaz..Sakalların çıkar ve biraz olgunluk kazanır suratın..En büyük fark 14-18 yaş arası olur genelde.

Öyle harbiden 14-18 yaş arası büyük fark oluyor.
  • 18 1-2 sene kaldı bakalım neler olacak
  • quote:

Bu dediğin çok doğru aslında.14 ve 18 arasını karşılaştırdımda.Orc gibi olmuşum Tabi şekil bir orc Orc dememin sebebi yüz hatlarım çok belirginleşti son zamanlarda.Geometrik surat dediğim insanlardan oldum Suratı geniş ve büyük olanları diyorum.Örneğin Gareth Bale vs. vs. Bu dediğin çok doğru gerçekten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evde kime benzi yorsan onun fotoğraflarına bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3_ok

quote:

Öyle harbiden 14-18 yaş arası büyük fark oluyor.

ygs lys için kimlik fotomu degıstırmem gerekti foto falan cekildim sonra kimlik fotoma bi baktım
    6 sınıftakiyle aynı sadece birazcık esmerleşmişim o kadar bende ne zaman degisecek
    12 yim ama gören anca 9 falan sanıyor
    inanmayanlar da olyor zaten onların açık mert korkusuz

• ot geldik saman gidiyoz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yıl önceki tipimle aynıyım, 10 yıl sonra da aynı olurum heralde..

saçlar dökük zaten.. en fazla birazcık beyazlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.