merhaba herkese. sınava 2013’te girmiştim şuan aktif olarak çalışan bir asistan hekimim. Gerek ülke şartları, gerekse aile zoruyla bölümü seçmem sebebiyle mesleğimi değiştirmeye karar verdim. Bilgisayar mühendisliği de hep içimde kaldı. Sınav üstünden 10 sene geçince de çok uzak kaldım yeni müfredata. Kısaca sizden kaynak tavsiyesi isteyeceğim, 10 senede her şey değişmiş, her yerde doping hafıza reklamı var iyi midir? 2013’te mf3’te ilk 500 yapmıştım. Şimdi hedefim mf4’te ilk 5000’e girmek. Asistanlık temposunda biraz zor olacak ama kaynak tavsiyelerinizi bekliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
10 yıl sonra yeniden üniversite sınavı

-
-
Mf4>say
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tıp mı seçicen kardeş
-
Hocam doktor zaten
bizde yedik bu konulara inanma kardeşim
-
O kadar beyinsiz olamaz herhalde
puhaahahhah cengciler yine başladı göreve
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genç arkadaşlarım ben hali hazırda doktorum, sadi konuk’a gelirseniz seve seve cerrahpaşa ingilizce diplomamı da gösteririm. Sorduğum soruya cevap verebilecek arkadaş olursa memnun olurum, çok bir şey istemiyorum.
hocam mf4 diye bir şey kalmadı sadece say var şu an
Hocam doping hafızadan uzak dur eğer troll değilsen ilk 5k için de düzenli ders çalışırsanız yapabileceğinizi düşünüyorum
-
hocam mf4 falan kalmadı Y-SAY var sadece kwk1sklwd
Daneres arkadaşım teşekkür ederim. Sorun da o zaten yeni kitapları bilmiyorum. Benim zamanımda kral olan kaynaklar artık piyasada yok. Nöbetsiz bir bölümde olduğum için mesai çalışıyorum, mesai çıkışı evde 2-3 saat bakmayı planlıyorum hergün. Güzel bir kaynak, test kitabı kombinasyonu bulursam dandik kaynaklarla zaman kaybetmemiş olurum, zaten zamanım kısıtlı. Dopingi eledim o zaman, sizin öneriniz var mı?
Sadece sayısal diye olmuş sanırım teşekkür ederim bilgilendirme için.
Ayrıca okul puanı benim sıralamamı düşürmüştü 2013’te. OBP hala aynı şekilde mi hesaplanıyor?
hocam matematik için etkili matematik ve barış çelenk tavsiye ederim
Kalitesiz troll gördüm bu kadarını ilk defa gördüm awk
-
Troll değilseniz forumdaki tavsiye konularına bakabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam troll değilsen youtubeda bekir avşar diye hafif kaçık ama sağlam bir hoca var git onu izle biraz toksik olabiliyor bazen (en son 3 sene önce bakıyordum) ama hedefi olan derece öğrencileri için güzel videolar hazırlıyor sınav mantığını anlatan iyi bir hoca
matematik hocalara geldik vs. - CS işini ciddi yapacaksanız ayriyetten ali nesin (pisagor matematik evi) güzel teorik bir kanal
biyoloji bekir avşar
fizik umut öncül
kimya kimya adası
benim lisedeyken (3 yıl önce) takip ettiğim kanallardı bol deneme + youtube kanalları + karekök mat + 345 (yayın evi) + palme = DERECE
benim formülüm buydu. artık kaynak kitapların hepsinin sorularının çözümleri de var hocanın peşinde dolanmanıza gerekte yok dolayısıyla yeni dijital çağ böyle hocam.
o kadar da yazdım umarım troll değilsinizdir yoksa üzülürüm :D
-
benim tavsiye konum
https://forum.donanimhaber.com/y-tyt-1450-si-sorularinizi-yanitliyor--153350400
Çok iyi taktik lolde hep uygularım şuraya gel de gör bakalim tarzı tehdit mesajları atarim
Hocam öncelikle troll olmadığınızı kabul ederek; sizi mevcut sınav sistemiyle ilgili kısaca bilgilendirmek isterim. Sizin zamanınızdaki gibi çalıştığınız her konudan bir soru çıkmayacak. Özellikle tyt'de örneğin fizikten 6 7 soru var ama onlarca konu var. Aynı şekilde tarih 5 soru ama konu sayısı 30 falan. Yani bu durum soru tarzlarını da etkiliyor. Sizin girdiğiniz zamanki gibi ayrı değil de mesela bir soruyu çözebilmek için 3 farklı konu bilmenizi gerektiren sorular var. Geometride mesela mat1deki problemlere benzer sorular var uzun uzun bunlar yeni nesil soru diye geçiyor. İkinci aşama ayt; aytde 160 soruluk kitapçığı veriyorlar 180 dkda canınız ne isterse çözüyorsunuz. Mf 1 mf2 falan yok sayısalcı girip sözel bölüme bile gidersiniz katsayı derdi yok. Sınav sistemi çok zorlaştı, giren aday sayısı çok arttı. Artık gereken netleri yapsanız bile bu yılki gibi yığılma olduğu için istediğiniz bölüme gidememe şansınız var. Hatta say 5000 diyorsunuz bu dereceyi elde etmek acayip zor. 1 ayt yanlışı bile sizi hedefinizden alıkoyabilir. Dolayısıyla mevcut pozisyonunuz konusunda daha detaylı düşünmenizi ve kararınızı ona göre vermenizi tavsiye ederim. Saygılar başarılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9587FB8CA -- 23 Temmuz 2022; 0:42:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

bizde yedik bu konulara inanma kardeşim |
Benzer içerikler
- tyt 60 net nasıl yapılır
- notability fiyat
- hacettepe yatay geçiş şartları
- ilk 100 bursu
- gre sınavı örneği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X