Yemekler,ortam,oda nasıl? Spor salonu vs... var mı? Geçen sene olaylar çıkmış, ortalık pek tekin değilmiş düzeldi mi yoksa ... |
Kanuni Sultan Süleyman KYK hakkında
-
-
Ytü de misin ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upotemi -- 7 Eylül 2022; 12:35:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet hocam. Makinadayım
-
Arada bi sümbül aga geziyor odalari onu cok ciddiye almayin.
Bir digeri de senede bir iki defa sehzade mustafa fight atmaya gelir ilk baslarda sikinti cikiyordu ama kaale almayinca kendi kendine uzaklasiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok uzak ne yapacaksın bana da burası çıktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upotemi -- 7 Eylül 2022; 12:37:37 >
Hocam ben pek İstanbul bilmiyorum 1 saat normal diyorlar başka kalacak yer yok zaten. Hazırlık okumayacaktım da Beşiktaş 4 otobüs gösteriyor ona da totom yemedi en azından bir sene hazırlık okuyim diyorum. Siz ne okuyorsunuz?
-
Bu ne hocam nereye gidiyom ben muhteşem yüzyıl seti mi aw
-
ben geçen sene bu yurttaydım. evet olaylar çıktı metroya ring otobüsü yoktu resmen , metroya doğru yürüdüğünüz yol tenha ve sanayi afgan dolu anlayacağınız başakşehir zaten küçük bir arabistan gibi.Yurda gelecek olursak yurt güzel odalar vs yemekhanesi çok kötüydü.Okula ulaşımı sıkıntılı çünkü konumu çok kötü. En az 1 saat yol çekersin.Kadıköy beşiktaş gibi yerlere gideceksen en az 1.30 saat yol kadıköy 2 saat
-
Hocam bana da aynı şekilde kanuni çıktı bende YTÜ makinedeyim nasıl yapacağız bilmiyorum FSM ye geçiş deneyeceğiz mecbur
Odalar 4 kişilik degilmi bir de burda kalmış kişiler davutpasa kampüsüne ne kadar sürüyor yol
4 kişi.Ben İstanbullu değilim ama google maps 1saat 20dk gösteriyor ortalama.Kalmış biri cevaplarsa daha iyi olur.
-
sancaktepe çıkan var habahqhsqjwhqh
metroya olan yolda sürekli gasp ve bıçaklanma olayları oluyordu. Paso öğrencilerin telefonları ve cüzdanları çalınıyordu. Bu sene öğrenciler tepki vermişti önlem alınmamasına. Işık bile yoktu yolda, en son ibb müdahale etmişti hatırladığım kadarıyla. Düzelmiştir diye umuyorum ama düzelmediyse yanınıza biber gazı falan almanızı tavsiye ederim baya sıkıntılı bir bölge
-
yurtta odalar falan çok güzeldir 1. dönem burada kaldım sonra nakille 2. dönem başında fsm ye geçmiştim. Fsmnin odalar buradan kötü ama konum olarak muazzam iyi. Kadıköye 2saat davutpaşaya 55dkda gidersin tüm metroları kaçırmazsan. sabah 147t mi ne otobüsü vardı ona binersin yurdun önünden o seni metroya bırakır daha sonra aktarmaları yapa yapa gidersin. Yemekhane kötü zaten her kykdaki kötü. yıldızlıymışsın zaten sıkıntı olmaz nakil ver2. döneme geçmiş olursun okulun içindeki kykya
Giriş çıkış saatleri o kadar sıkı denetleniyor mu? Gerçekten geceleri etraf sıkıntılı mı merak ettim. Arkadaşımızı toplu almaya gidiyoruz falan demişler haberlerde o kadar var mı? Yoklama vs... de var mı acaba bi yardım beyler
-
giriş çıkış saatleri kimsenin umrunda değil ben gece 3 te yurda girdim , sıkıntılı bir yer çünkü sokak köpeği , sanayi bölgesi orası afgan,suriyeli çok geçen sene afganlar saldırmıştı birkaç kişiye hatta benden de para isteyen oldu fakat ağzının payını verdim tabi
-
Hocam saka gibi ama -3.kat geldi yaşanır mı o katta ya? Üst odalara falan geçme ihtimalim var mı ? Kantin falan var dediler -3 de dogru mudur? Yardım hocam lütfen ulan nası oksijen bulucam aw
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Arada bi sümbül aga geziyor odalari onu cok ciddiye almayin. Bir digeri de senede bir iki defa sehzade mustafa fight atmaya gelir ilk baslarda sikinti cikiyordu ama kaale almayinca kendi kendine uzaklasiyor |
Benzer içerikler
- tıp okumak zor mu
- dişte uzmanlık okurken maaş
- bilgisayar mühendisi maaşı
- adana alparslan türkeş bilim ve teknoloji üniversitesi yorumlar
- özcan aykın 55 günde tyt fizik pdf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X