Şimdi Ara

10 yaşında laguna alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2005 model 260 bin km de laguna 1.9 dci dizel expression
    benim arabamı değerinde takasa alıp 20 liraya satıyor yani 10-12 lira gibi bir rakamı nakit ödeyeceğim
    km fazla olması düşündürdü
    adamın dediğine göre yıllık bakım maliyetinden bıkmış küçük motorlu araç arıyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam bıkmışsa sizi de bıktırmasin Bakim maliyeti....km yüksek, iyi baktırır.

• 10 yaşında Laguna alirdim da 260.000 kmdeki dizelini almazdim. 2.0 atmosferik benzinli lpg bence idealdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı fiyata galeri aynı yaşta en üst donanım 140 bin kmde 1.6 lpg li laguna satıyor ama takas yapmıyor.

• Sizin BÜTÇE nedir...laguna Şart mı? 260 bin km yüksek ama zamanında bakımlar yapılmışsa, araba Çok fazla el değiştirmemisse olabilir bir de siz kac yıl Yada km kullanacaksınız, sizin yapacağınız km ile arabayı satma ihtimalinizi de hesaba katın derim ben....

• 20 lira bütçe var ama takas yapabileceğim şekilde olmalı
    ayda 1000 km yapıyorum
    lagunayada hem kasa hem donanım hemde fiyatı uygun olduğu için bakıyorum

• Hocam benzinli motora yönelmek daha mantıklı. 10 yaşındaki bir dizel motor ne kadar verimli olur bilemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOYOTA YARİS 1.3 ALINIRMI???
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayda 1000 km için 1.9 dizel 260000 km üzeri Laguna ben olsam almam, 2-3 gün önce 130000 km de 2007 1.6 lpg 30.000 e gitti boyası bile yoktu, acele etmeyin.
  • Benzinliye takas yapmayıp buna yapıyor sa biran evvel bundan kurtulmaya çalışıyor! Bence uzak dur hocam aman diyim

• quote:

Orijinalden alıntı: meganers

Benzinliye takas yapmayıp buna yapıyor sa biran evvel bundan kurtulmaya çalışıyor! Bence uzak dur hocam aman diyim

2005 1.6 Privilege (Sunroof ve deri koltuklar var) 186 bin km de lpg li lagunayı galeri 23 liraya satıyor
    bir tanıdığı devreye sokup 20 liraya bırakması için pazarlık edeceğim
    olursa bunu 20 liraya almayı planlıyorum
  • 10 yaş otomobiller için kulağa geldiği gibi fazla dğeil. O konuya kafayı takmayın. 15 yıldan sonra eski gözüyle bakmak lazım. Fakat bende olsan biraz daha az kmli bakardım 150bin gibi en fazla.
  • 260 binde o araç alınmaz. Çok keyifli araçtır ancak temizi olmadıkça elektronik sorunları bıktırır.

• Düşününce kilometre yüksek değil arkadaşlar. 10 sene olmuş yıllık 26 bin yapıyor. Dizel bir araba için gayet normal. Hırpalanmadan binilip bakımları aksatılmamışsa sıkıntı çıkarmaz.

• Dizel alınmaz hele bu km de
  • Onun turbosu bi patlarsa üstüne birde bilumum başka problemler cikarirsa o araba 2010 fluance parasına çıkar

• galeri alternatif olarak 20 liraya 2000 model Volvo S40 1.8 LPG 170 bin km de ve otomatik vitesli önerdi
    temiz görünüyor, marka özellikler güzel ama çok yaşlı geldi bana Volvo
  • Benzin+lpg seçeneğine yönelmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

Dizel alınmaz hele bu km de

Neden ? Dizel bu km de bitiyor mu ? Ekonomik değil miydi o dizel ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

Dizel alınmaz hele bu km de

Neden ? Dizel bu km de bitiyor mu ? Ekonomik değil miydi o dizel ?

10 yıllık bir araç olduğu için km düşürülme ihtimali de söz konusu dizel ekonomik fakat parçaları daha pahalı bu denli yaşlanmış ve çok km yapmış araçta problem çıkarma ihtimali çok yüksek.

http://forum.donanimhaber.com/m_69734336/tm.htm dan yorumları inceleyebilirsin.140 binde sorun yaşayanhttp://forum.donanimhaber.com/m_35550700/mpage_295/tm.htm örnek laguna kullanıcısına da buradan ulaşabilirsin.

Arıza çıkaracak diye bir şart yok fakat benim görüşüm arızaya daha açık bir yapısı var.

Düşük km benzinli alıp + LPG takıp mis gibi daha sorunsuz binilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 6 Şubat 2015; 11:47:48 >

• bankadayım 20 lira kredi çekiyorum
    20 liraya 2005 1.6 LpG li sunroof ve dei koltuklu manuel 186 bin km de lagunamı
    20 liraya 2000 model 1.8 Volvo s40 1.8 lpg otomatik full donanım 168 bin km
    hangisi
    para lazım olursa çabuk satabileceğim birşey olmasıda önemli

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.