Şimdi Ara

10 tane oyun alacağım yardım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pardon ben xbox bölümü olduğunu görmedim herkese özür
  • quote:

Orijinalden alıntı: by[ezio]

pardon ben xbox bölümü olduğunu görmedim herkese özür

hemen değiştirmişsin. Hot pursuit oyna
  • off doğru düzgün oyun bulamadım yokmu şöyle güzel oyun.tamam vazgeçtim tek kişilik olsada olur bugün listeyi tamamlamam lazım .
  • Dantes Inferno , Naruto Broken Bond , Castlevenia: Lords of Shadow , Fifa 11 , Dead Space 2

bunları kaçırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

Dantes Inferno , Naruto Broken Bond , Castlevenia: Lords of Shadow , Fifa 11 , Dead Space 2

bunları kaçırma

Dante's Inferno yu biraz oynamıştımda çok müstehcen görüntüler vardı hem skip'e de basamıyodun.onu boşver ama dead space 2 olabilir.
  • beyler Spiderman Shattered Dimensions mu alayım yoksa Batman Arkham Asylum mu? hangisini önerirsiniz?
  • Kardeş soracağına yazdır dvd ye oyna bu kadar zormu. Hem korsan kullanıyorsunhemde tavsiye bekliyorsun dvd çöp olmasın diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 19 Haziran 2011; 14:43:04 >
  • tamam ya zaten ara ara sıkıldım.bulamadım doğru düzgün oyun.
  • tüh ne yapıcaz şimdi
  • dvdye yazdırmayıda bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouLForceTR

quote:

Dantes Inferno , Naruto Broken Bond , Castlevenia: Lords of Shadow , Fifa 11 , Dead Space 2

bunları kaçırma

Dante's Inferno yu biraz oynamıştımda çok müstehcen görüntüler vardı hem skip'e de basamıyodun.onu boşver ama dead space 2 olabilir.

hayatında hiç erotik ya da zorno seyretmedin sanırım ya da rahipsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Copy Cat

quote:

quote:

bunları kaçırma

ya zaten kopya kullanıyomuşun yazdır gıtsın ne bulursan

• quote:

quote:

bunları kaçırma

skip yok abiler görür diyosun yani

• evet beyler artık bende sıkıldım şu 12 oyunun içinde hangilerini alayım ?
  • pes 11, m&b fire and sword, blur.
    bi de sensible soccer al sinir stres at
  • Top Spin 4 al, bak keyfine ;)
  • Castlevania:Lords of Shadow (Çabuk sıktı beni ama genel olarak kaliteli bir oyun)
    Medal of Honor 2010 (hiç bulaşma)
    dead Rising 2 (çevrendeki her şeyi silah yaptığın binlerce zombi kestiğin zevkli bir oyun)
    Mass Effect 2 (fazla söze gerek yok efsane fakat ingilizcen varsa aksiyon da çok ama konuyu anlamadan zevk vermez)
    Prince of Persia : The Forgotten Sands (POP serisinin bu oyunu dışındaki diğer oyunlarına bak)
    Bulletstorm (kesin al)
    Borderlands ( bu de keyifli fakat kendini çok tekrar ediyor)
    Vanquish (hakkı yenmiş en büyük oyunlardan biri full aksiyon)
    Batman: Arkham Aslyum (oynamamış olman hata ikinci oyun gelirken hemen al uygun fiyata)
    Dead Space 2 (kesin al)
  • 10 tane oynamadığın fps öneriyim
    rainbow six vegas 1 ve 2
    unreal tournament 3
    operation flaspoint red river
    sniper ghost warrior
    bulletstorm
    portal2
    halo reach
    biostick
    metro 2033

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Humble -- 19 Haziran 2011; 23:03:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Castlevania:Lords of Shadow (Çabuk sıktı beni ama genel olarak kaliteli bir oyun)
    Medal of Honor 2010 (hiç bulaşma)
    dead Rising 2 (çevrendeki her şeyi silah yaptığın binlerce zombi kestiğin zevkli bir oyun)
    Mass Effect 2 (fazla söze gerek yok efsane fakat ingilizcen varsa aksiyon da çok ama konuyu anlamadan zevk vermez)
    Prince of Persia : The Forgotten Sands (POP serisinin bu oyunu dışındaki diğer oyunlarına bak)
    Bulletstorm (kesin al)
    Borderlands ( bu de keyifli fakat kendini çok tekrar ediyor)
    Vanquish (hakkı yenmiş en büyük oyunlardan biri full aksiyon)
    Batman: Arkham Aslyum (oynamamış olman hata ikinci oyun gelirken hemen al uygun fiyata)
    Dead Space 2 (kesin al)

teşekkürler :) Batman , Dead Rising 2, Bulletstorm, ı da katıyorum kesin alınacaklara.

• quote:

Orijinalden alıntı: Copy Cat

quote:

quote:

bunları kaçırma

ya bir oyunda da mühtescen sahne var diye yakınan birini gördüm ya artık ölsem de gam yemem

adam milleti öldürürken resmen ırzına geçiyor ona bir şey demiyorsun kana vahşete işkenceye, 1-2 mühtescen sahneye mi laf ediyorsun ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.