Şimdi Ara

10.Sınıfım ve 9.Sınıfım Zayıf Ne Yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bu sene 10. sınıfa geçtim ve 9.sınıfım berbat. İlk dönem çalışmayarak 76 gibi ileride sıralamamı kıracak bir puan aldım.

    Sonrasını zaten biliyorsunuz.. Büyük bir felaket ve acımasızca son bulan hayatlar.


    Yazın bir kitap defter açıp ders çalışmadım, test çözmedim. Vaktimi Warband'da adam keserek ve Fifa'da kariyer yaparak geçirdim. Çok eksikmiş gibi hissediyorum. Hem ilk dönem çalışmadım ve hiçbir şey bilmiyorum, hem de 9.sınıftaki bilgisizliğimden ötürü üniversite sınavında başarısız olacakmışım gibi hissediyorum. Benim en büyük sorunum matematik, onu halledersem her şeyi hallederim diye düşünüyorum ve hayalim ilk 20 bine girip bir Bilgisayar Mühendisliği bölümü kazanıp, yurt dışına kapağı atmak. Okuldan yorgun argın döndüğümde akrep ve yelkovan 16:30'u gösteriyor. Nasıl çalışmam lazım, ne kadar süre çalışmam lazım bilmiyorum. Size 10.sınıf konularına çalışırken diğer yandan da 9.sınıf konularını nasıl hallederim bilmiyorum. Kısacası bilmiyorum da bilmiyorum :)


    Bundan on sene sonra buraya yurt dışından yazmak istiyorum, önerilerinize fikirlerinize her şeye açığım. Şimdiden teşekkürler. 









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.