Şimdi Ara

10.Sınıf Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene 10.sınıfa geçtim anadolu lisesindeyim Gaziemir NSİAL bilen bilir neyse bu sene 11e geçen arkadaşlar söyleyebilir mi zor mudur dersleri,fiziğim ve biyolojim iyidir 5 düştü bu dönem ikisi de hangi dersler başıma bela olur tecrübeli arkadaşlar anlatabilirse sevinirim

• lisenin en kolay yılıdır 10. sınıf
  • quote:

Orijinalden alıntı: YNSMDRGL

lisenin en kolay yılıdır 10. sınıf

Buna sevindim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biyoloji 9 dan kolaydir fizik kimya 9 dan daha zordur

Not:tmyim

• quote:

Orijinalden alıntı: eRsn-

quote:

Buna sevindim

alakası yok ben bu sene 11 e geçtim sayısalcıyım kimya ve fizik te zorlanabilirsin ama özellikle kimya ya çok dikkat et gazlar ve mol konusu çok önemli matematikte ise trigonometri parabol gibi önemli konular var yanı 10.sınıf sistemli çalışmayala başarılı olunabilcek bir sınıftır

• Lise 10'da başlar zaten.9 ilkokulun tekrarıdır.Biyoloji zordur, fotosentez, solunum tepkimeleri felan.Matematik zordur parabol, 2.derece denklem, trigonometri.Kimya zor değil fakat değişiktir.Mol kavramı, orbitaller felan.Sonuç olarak çok zor değil fakat daha önce hiç bu tarz konular görmediğin için zor gelcektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ökaryot -- 29 Haziran 2012; 13:47:00 >
  • en zorlandığım sınıftır şimdiye kadar lisede.lise 4 e geçtim bu yıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Liseyi bitirdim en zor yil bence onuncu sinif en kolayi da on bir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Buna sevindim

Bu sene mezun oldum,sizin müfredatla bizim müfredat aynı mıdır bilemem ama 10.sınıf bence lisenin en zor 2.yılıdır 12.sınıftan sonra.(konuların ağırlığı olarak)Özellikle matematikte trgionometri,parabol konuları çok önemli ve biraz zorlar.Ama bunu gözünüzü korkutmak için söylemedim,biraz dikkatli çalışarak halledebilirsin.
  • Kolay değil, kendini kandırma sakın kolay olur falan diye. Matematiğe düzenli olarak çalışmalısın yoksa işin zor.
    Kimyada da zorlanacaksın, bol bol soru çözmen lazım. Ben bu dediklerimi yaptım mı? Hayır, ama gayet başarılıydım sen benim dediğimi yap yaptığımı yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzer77

quote:

quote:

Buna sevindim

alakası yok ben bu sene 11 e geçtim sayısalcıyım kimya ve fizik te zorlanabilirsin ama özellikle kimya ya çok dikkat et gazlar ve mol konusu çok önemli matematikte ise trigonometri parabol gibi önemli konular var yanı 10.sınıf sistemli çalışmayala başarılı olunabilcek bir sınıftır

Yapma ya zaten kimya fizik ile aram hiç iyi değil hele kimyasalı o formüller falan oof of

Ama matematikte cok İyiyim ve matematiğe bayılıyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eRsn- -- 29 Haziran 2012; 15:42:44 >

• 4 sene önce mezun oldum, sayısaldım. Anadolu teknık lısesı 19 ders vardı 10.sınıfta o yuzden bır sene tekrar etmıstım

• Lisenin her senesinin kendine göre bir zorluğu vardır ama 10. sınıf fiziği ve kimyasıyla daha da zordur.
  • 9. sınıftan daha zor.Biyoloji genel itibari ile kolay. Matematik, fizik ve kimyaya her gün düzenli çalışırsan çok iyi notlar alabilirsin.Ama fiziğe daha çok çalış konular biraz karışık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xandrodis

9. sınıftan daha zor.Biyoloji genel itibari ile kolay. Matematik, fizik ve kimyaya her gün düzenli çalışırsan çok iyi notlar alabilirsin.Ama fiziğe daha çok çalış konular biraz karışık.

Hangi konular var ki
  • 9. sınıfım güzel geçmişti hepsi (4-5 ti) ancak 10.sınıfta fen seçip yatmaya başlarsan derslerin 2-3 geliyor
  • Bana göre lisenin en kolay sınıfıydı
  • kimya : her gün tekrar + test
    mat : çok kolay en kolay mat sadece günlük tekrar + test
    fizik : zor . zeka lazım . uzun öğrenme süreci + test
    biyo hakkıdna bisi diyemicem fotosentez falan çok kolay anlaşılan konular ama unutuyorsun hepsini

hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ökaryot

Lise 10'da başlar zaten.9 ilkokulun tekrarıdır.Biyoloji zordur, fotosentez, solunum tepkimeleri felan.Matematik zordur parabol, 2.derece denklem, trigonometri.Kimya zor değil fakat değişiktir.Mol kavramı, orbitaller felan.Sonuç olarak çok zor değil fakat daha önce hiç bu tarz konular görmediğin için zor gelcektir.

9 en zoru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.