Şimdi Ara

10 set 5 tekrar programım YORUM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Becnhpress
    Deadlift
    Bent-over row
    Overheadpress

Yeni başladım 2 ay sürem var 100 kilo civarındayım maximum sıkılığı kazanmam lazım askeri mülakata gideceğim.

kaldırabildiğim ağırlıklarla 10 set yapıyorum + 20-4 IF 9 Saat uyku bütün gün evde dinleniyorum gerekli makroları alıyorum 1900 kalori ile glisemiks indeksi düşük gıdalar kullanıyorum.

Ağırlıklarım yeni başladığım için az olabilir yazıyorum
    squad 35
    benchpress 40
    deadlift 50
    bentoverrow 40
    overheadpress 30

başlayalı 3 gün oldu evde yapıyorum

Bu program beni bir yerlere taşır mı yoksa zararlı mı ?

• boy 1.80 yaş 23
  • Bu konuda yorum yapamam ama kuzenim 6 ay önce subay oldu istersen danışabilirim mülakatla ilgili. Ya da çocukluk arkadaşım bordo bere gazi oldu şuan askeri mülakatlara hazırlıyor öğrencileri onunla tanıştırabilirim seni işine yararsa.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • selamlar dostum tam anlayamadım eğer daha ağır kaldırma gibi bi hedefin varsa 1900 cal senin için çok az ve 50 setlik bi antrenman çok ağır, beslenmeye göre ama eğer askeri mülakatlara giriceksen ve kilo vermek istiyosan haftada 3 gün mülakatlarda bildiğim kadarıyla şınav mekik barfiks ve düz koşu gibi olacaksa bunların üzerine yoğunlaşman gerek antrenman sonu aerobik cardio, antrenman yapmadığın günler kalbinde herhangi bi sorun yok ise kısa hiit cardiolar ile amacına ulaşacağını düşünüyorum tabi bunları mülakatta dediklerim çıkıcaksa eğer parkursa üstteki arkadaşa ulaş bende besyoya girmek için kursa gitmiştim. beslenmen ise kaliteli karbonhidrat sağlıklı yağ ve protein ağırlıklı bi diyet uygulayabilirsin hakkında hayırlısı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.