< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis -- 24 Ocak 2019; 17:29:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis -- 24 Ocak 2019; 17:29:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bence her cezasını ödemeyene böyle yapılmalı zamanında ödeyenin suçu ne ? Ödemeyince Hırsızın yaptığı şey ile arasında ne fark kalıyor ?
|
bu nasl mantiktir anlamak mumkun degil
her cezanin zamanasimi olsun o halde. kimse ceza vergi hicbisey odemesin devlete |
Helal olsun yapana.
Keşke her cezaya, her borca böyle yapsalar. Keşke, ama nerdeeee Siz zamanında kural ihlali yaparak bu cezayı yediniz mi? Yediniz. Bitti gitti. Neden affedilsin ki? Neden silinsin ki??? Faizler tebliğ tarihinden itibaren başladıysa bir sorun yok. Ama cezanın kesildiği günden başladıysa haksızlık olur. En son vergi affında yine sinir olmuştum. Yıllardır kdv, sgk, vergi, ceza vs. günü gününe öderiz, devlete bir kuruş borcumuz yok. Hiçbir zaman/dönem borcumuz olmadı. %5 sembolik indirim yapıyorlar sgk ödemelerinde eskiden borcumuz yok diye. Sonra hooooop vergi affı, ödemeyenler ana parayı ve faizini (faizlerde de büyük indirimler yaptılar) hem de taksitle ödeyip kurtuluyorlar. |
Bosuna buyukler hesaplarini yurtdisinda tutmuyor
![]() Hocam normalde ben de arkadaslarin verdigi gibi tepki verirdim ama kanun secerek isletilirse guven sarsiliyor. Diyecek bir sey soyledikleriniz de haklisiniz. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal974 -- 24 Ocak 2019; 16:09:14 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis -- 24 Ocak 2019; 16:33:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|